Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'ün Yeni Modu 15 Benzersiz Görevi Ekliyor

 
 
CD Projekt Red ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3 Next-Gen için yepyeni bir mod ortaya çıktı. Ortaya çıkan detaylara göre yeni paket oyuna 15 farklı yeni görev bekliyor ve bu görevler benzersiz bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Modu kurmak için ek pakete ihtiyacınız var
 
 
 
Yan görev olarak nitelendirebileceğimiz 15 farklı görev, oyunculara farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Mod geliştiricisi 'PaulR0013' tarafından bizlere sunulan bu paket sayesinde çok sayıda yan göreve doğru dalış yapıyor ve çeşitli ödüllerin sahibi olabiliyoruz. Buna yanı sıra farklı karakterlerle etkileşime girebiliyor ve yeni diyalog satırlarıyla karşı karşıya kalıyoruz.
 
Mod kapsamında sunulan içerikler, oyuncuları farklı bölgelere doğru götürüyor ve yeni hikayelere doğru yelken açtırıyor. Dikkatinizi çektiyse modu buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
Editör notu: Paketi oynamak için temel oyunun ek paketi olarak karşımıza çıkan Hearts of Stone ve Blood & Wine’a ihtiyacınız bulunuyor. Dolayısıyla bu DLC'ye sahip değilseniz modu herhangi bir şekilde oynayamıyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Tom Clancy’s Splinter Cell RTX Remix'ten Yeni Görüntüler Aliens Fireteam Elite 2'nin Potansiyel Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

overactive

18.7.2024 12:00:09

0
questler bu videodaki gibiyse olmasa da olur :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız