Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadows of the Damned: Hella Remastered Hangi Yenilikleri İçeriyor?

 
 
Geliştiriciliğini Grasshopper Manufacture stüdyosunun üstlendiği Shadows of the Damned: Hella Remastered'ın çıkış tarihi belli oldu. Açıklanan bilgilere göre yeniden düzenlenmiş sürüm 31 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun aynı zamanda 25 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak.
 
Remastered sürüm için yeni fragman yayınlandı
 
 
 
Shadows of the Damned: Hella Remastered şu anda dijital ön siparişleri açık durumda ve eğer ön sipariş verirseniz oyuna 3 gün önceden erişebiliyorsunuz. Yenilenmiş sürüm dahilinde New Game+ modu, 4K çözünürlük desteği ve “Demonio Garcia”, “Ocho Corazones”, “Placa Garcia” ve “Kamikaze Garcia” gibi ek kostümler yer alıyor.
 
Aksiyon macera deneyimini bizlere sunan yapımda tuhaf ortamlarda doğru adım atabiliyor, düşmanları ve yaratıkları yok edebiliyor ve elimizdeki silahları en iyi şekilde kullanmak durumunda kalıyoruz. Yeniden düzenlenmiş sürüm içerisinde iyileştirilmiş grafikler, dokular, mekanikler, özellikler ve çok daha fazlası karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Yeni sürümün aynı zamanda 3 dakikaya yakın kısa bir oynanış fragmanı yayınlanmış durumda. Bu fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Bounty Sisters, 2025'te Japonya'da Switch ve PC için Piyasaya Sürülecek TRIBE NINE PC Kapalı Beta Testi Tarihi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız