Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadows of the Damned: Hella Remastered, 31 Ekim'de Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
Shadows of the Damned: Hella Remastered, geliştirici Grasshopper Manufacture'ın duyurduğuna göre 31 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için satışa sunulacak. Dijital ön siparişler şu anda mevcut ve oyuna üç güne kadar erken erişim imkanı sunuyor.
 
Remastered (Yeniden düzenlenen) sürümde New Game+ modu, 4K çözünürlük desteği ve “Demonio Garcia”, “Ocho Corazones”, “Placa Garcia” ve “Kamikaze Garcia” gibi ek kostümler gibi “tamamen yeni özellikler” yer alacak.
 
Cehennemde geçen aksiyon-macera oyunu Shadows of the Damned sonunda yeniden düzenlendi! Rock, aşk ve biraz da iblis öldürme temalı bir hikayeye hazır ol.
 
Son derece çarpık, kontrol edilemez ölçüde pis, aşk, nefret ve öfke dolu bir yolculuk
Garcia'nın kaçırılan sevgilisi Paula'yı Yeraltı Dünyası'nın Efendisi Fleming'in pençesinden kurtarmak için Yeraltı Dünyası'nın derinliklerinde çıktıkları yolculukta Kaba Garcia Hotspur ve onun kemikli arkadaşı Johnson'a katıl. Bırak rock 'n' roll'un ruhu, Yeraltı Dünyası denen çarpık cehennemin kalbini doldursun.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shadows of the Damned: Hella Remastered Grasshopper Manufacture PC PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch aksiyon macera
Hayvanat Bahçesi Konseptli Korku Oyunu Zoochosis Geliyor Bounty Sisters, 2025'te Japonya'da Switch ve PC için Piyasaya Sürülecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız