Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nacon ve Rogue Factor, Aksiyon Macera Oyunu HELL is US'ı Duyurdu

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Rogue Factor, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için Unreal Engine 5 ile geliştirilen aksiyon macera oyunu HELL is US'i duyurdu. Oyun, 2023'te çıkış yapacak.
 
HELL'in kreatif direktörlüğünü eski Eidos Montreal Sanat Yönetmeni Jonathan Jacques-Belletete yürütüyor. Önceki çalışmaları arasında Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided ve Marvel's Guardians of the Galaxy'nin konsept sanat çalışmaları yer alıyor. 
 
Dünyada cehenneme en yakın olduğumuz şey savaşsa, bunun nedeni Dünya'nın en kötü iblisleri barındırmasıdır: İnsanoğlu. İç çatışmalarla harap olmuş izole bir ülkede, geçmişinizin sırlarını keşfedin ve gizemli bir felaketin ardında kalanları deneyimleyin. 
 
Ülkeyi bölen iç savaşın yanı sıra bu bölge, hiçbir modern silahın yenemeyeceği doğaüstü yaratıkların istilasına uğruyor. Korkunç yaratıklarla dolu bu toprakların gizemini çözmeniz ve yeni bir gelecek inşa etmeniz gerekiyor.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Warstride Challenges, 19 Nisan'da Geliyor Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Mobil Cihazlar için Çıktı

mahsur kalan adam

12.4.2022 14:42:10

0
Enteresan görünüyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız