Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3'ün Yapım Aşamasından Video

Oyunun ilk aşamaları bile gayet doyurucu gözüküyor.

     Bioware firması dönem dönem yayınladığı Bioware Pulse adlı programları sayesinde oyunları hakkında yeni bilgiler vermeye devam ediyor. Programın yeni konuğu ise firmanın merakla beklenen oyunu Mass Effect 3 olmuş.
 
     Komutan Shepard'ın dünyaya sıçrayan savaşı durdurmaya çalışacağı Mass Effect 3'ü içeren bu bölümün ilk dakikalarında oyunun daha önce açıklanan kolleksiyon paketi içeriğine yer verilmiş. Videonun ilerleyen dakikalarında ise oyunun yapım aşamasından görüntülere yer verildiğini görüyoruz.
 
     Yapım ekibinin yorumlarıyla renk kattığı bu kısımlarda daha çok çatışma anlarına yer verilmiş. Serinin önceki oyunlarında kullandığımız özellikler dışında yeni birkaç özelliği de bu videoda görüyoruz. Örneğin Turret benzeri bir silah kullanarak rakiplerimizi çapraz ateşe alabileceğiz. veya Shepard yere vurduğu yumruk sayesinde etrafındaki düşmanları alaşağı edebilecek.
 
     6 Mart 2012'de çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Max Payne 3'ten Yeni Ekran Görüntüleri 2011'de Kapanan Oyun Firmaları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız