Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cars 3 Oyunu Geliştiriliyor

 
   Geçtiğimiz yıl Disney, Disney Infinity serisini iptal etmiş ve video oyun geliştirici stüdyo Avalanche Software da kapanmış hatta belirtilen rapora göre de 300 civarı kişi işinden olmuştu. 
 
   Şimdi ise Avalanche Software tekrar açıldı ve Warner Bros. için bir Cars 3 (Arabalar 3) oyunu geliştiriyor. 
 
   Cars 3 oyunu üzerinde çalışan Avalanche Software'a ise eski bir Disney yöneticisi olan John Blackburn liderlik edecek. Disney tüketici ürünleri başkan yardımcısı Kyle Laughlin yaptığı açıklamada ise şu sözleri söyledi. 
 
"Disney Pixar DNA'sını derinlemesine anlayan ve hikayelerimizi harika oyun deneyimlerine dönüştürme geçmişine sahip Avalanche ekibi ile bir kez daha çalışacağımız için heyecanlıyız." 
 
   Oyun hakkında ise pek bir detay verilmedi ancak Kyle Laughlin oyunun konsollara geleceğini söyledi. Çıkış tarihi ise belli değil ancak Haziran 2017'de çıkış yapacak animasyon film ile oyunun birbirine yakın zamanlarda çıkış yapacağını tahmin etmek zor değil. 
 
   Son olarak Warner Bros. 2011'de Avalanche Software'ın çıkardığı Cars 2: The Video Game'in "birkaç milyon kopya" sattığını da dile getirdi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Piranha Bytes'ın Geliştirdiği ELEX için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Toukiden 2 - Batı Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız