Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 3 Betasına Origin ile Ulaşılacak

Battlefield 3 grafikleri ve atmosferi ile bizi gerçek bir savaştaymış gibi hissettirme amacında

    Electronic Arts, dijital oyun satış platformu Origin'e ilgiyi arttırmak için önemli oyunları için avantajlar sunmaya başladı. Yapılan açıklamaya göre Battlefield 3'ün PC sürümünün betasına oyununun ön-alımını Origin üzerinden yapanlar ulaşılabilecek.
 
    Daha önce Medal of Honor'ın Limited Edition'ını alanların Battlefield 3 betasına katılacakları da söylenmişti. Şimdi anlaşılan PC sürümünün betasına katılmak için elimizde iki yol bulunuyor.
 
     Önümüzdeki bir kaç hafta içinde PC sürümünün yanı sıra Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerinin de betası ile ilgili açıklamalar gelmesini bekliyoruz. Ekim sonunda piyasaya çıkacak oyunun betası bile çok büyük ilgi görecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Battlefield 3 DICE EA games PC PS3 Xbox 360 FPS Patrick Bach
Humble Indie Bundle 3 Bir Milyon Dolara Ulaştı Binary Domain'den Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

NerdStark

14.8.2011 01:01:01

0
Ya betayı ön sipariş yapmadan yada moh almadan oynayamayızmı açık beta kapalı beta falan ne oluyor tam?

Archangel™

3.8.2011 12:42:51

0
Valla EA şuan söz verdiği MOH LE kapalı betasına çok ters gidiyor şimdi ön sipariş yapanlar felan diyor Bazı moh le alanlara email gelmiş betada yeriniz ayrıldı diye ama çoğu kişiye gelmedi ben dahil EA live chatdede moh le almak betaya katılcağınız garantisi değil felan diyorlar (gerçi bişey bilmiyor onlar adamın birine oyunun fiyatını DICE belirliyor demişler )

BSC Misafiri

3.8.2011 12:05:08

0
Arkadaşlar originden dolarla satın almak için ip nizi saklamanız gerek. Herhangi ip saklayıcı program veya proxy kullanarak kendinizi amerikada olarak gösterin ve oyunları store.origin.com üzerinden dolar ile alın.4-5 kere yaptım ve oldu

BSC Misafiri

3.8.2011 11:56:49

0
ne yani şimdi herkese açık beta olmayacak mı? medal of honor da ne güzel açı beta olmuştu oyunu denedik ve ona göre alıp almamaya karar verdik eğer herkese açık beta olmazsa oyunu alıp almayacağıma nasıl karar vericem kötü olur gerçekten :(

gunescan

3.8.2011 10:56:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaşlar origin de türkiyeden önsipariş verebilirmiyim ben şimdi
verebilirsin tabi euro'yla alırsın ama. 2.5'a geldi euro da, Originde dolarla almanın bir yolu var mı?

gursoyf

3.8.2011 10:33:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaşlar origin de türkiyeden önsipariş verebilirmiyim ben şimdi
aynen verebilirsin.

BSC Misafiri

3.8.2011 10:28:45

0
arkadaşlar origin de türkiyeden önsipariş verebilirmiyim ben şimdi

gursoyf

3.8.2011 10:06:03

0
ne yalan söyleyeyim ben de rekabetin artmasını istiyorum. benim de steamde bir siri oyunum oldu ancak orda yapılan indirimler çoğunlukla dandik ve eski oyunlara oluyor. bence origins e de bir şans vermek gerekir. bazen yapılan yorumları anlamıyorum. resmen tekelciliği savunmaktır bu. oyunlar tekel olsun. bu mantık biz oyunculara bir fayda getirmez.konsollar kendilerine exc. oyunlar yapıyorlarsa ea ye neden kızıyoruz ki? arkadaş grubu heryerde oluşur, toplanır. bir mesaja bakar yani. steam de çıkmazsa almam diyenlere sadece gülüyorum. bu oyunu kaçıracak fps ci tanımıyorum ben.

waltran

3.8.2011 08:45:47

0
nasıl olsa açık beta olacak, kapalı beta fazla uzun sürmez zaten. ama origin dışı ön sipariş yapanların girebilmesi gerekirdi. ea origin i zorla gözümüze sokmaya çalışıyor eyvallah anladık kendi platformunu oluşutup oradan satış yapacakta bu kadar zorlama olmaz kardeşim rahat olun biraz iyi birşey olacaksa her türlü tutar.

St Batuhan

3.8.2011 08:45:20

+1
CeFawkes, tabi haklısın bi nebze ama steam artık oturmus ve derli toplu bir platform, ben yine de EA'ya buradan kötü sözlerimi iletiyorum, oyunlarımı steamde toplu tutmayı seviyordum ben :(

CeFawkes

3.8.2011 08:17:33

0
anlaşıla paris mapini oynamakla sıkılacaz :D origin'e sans vermek lazım EA sürekli yeni oyunlar çıkarıyor böyle gider valve nin sansı yok! Kimse Valve'ye komisyon vermek zorunda değil. Adamlar neredeyse oyun yapımını bırakacak Steam'den kazandıkları para yüzünden. Keşke herkes kendi oyunlarını kendi dağıtsa da rekabet ortamı içinde bizde payımıza düşeni alsak. Valve HF3 Yap...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız