Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Quiet Place: The Road Ahead İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
Tek oyunculu korku macera oyunu A Quiet Place: The Road Ahead için yeni bir video yayınlandı. IGN tarafından yayınlanan video 10 dakikalık oynanış görüntülerini içeriyor. Vdeo aracılığıyla oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve beklentilerinizi buna göre ayarlayabiliyorsunuz.
 
A Quiet Place: The Road Ahead korku severlere hitap ediyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak 10 dakikalık videoda hava kanallarından harabe binalara kadar çeşitli kaçış girişimlerini görüyoruz. A Quiet Place: The Road Ahead, sinir bozucu atmosferiyle ve sürükleyici korku dolu hikayesiyle dikkat çekmeye hazırlanıyor.
 
Oyuncular yapım içinde çevrelerini gözlemlemeye çalışıyor, etraftaki araçları kullanarak kendi yollarını bulmaya başlıyor ve etkileşime girebileceğiniz oldukça fazla unsur bulunuyor. Oyunun şu anda ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Eğer korku oyunlarından hoşlanıyorsanız bu oyunu takibe alabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvası'nda Playoff Etabı Başladı! Splitgate 2 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Çıkış Tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız