Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LGM'nin İlk Sayısı AppStore Üzerinden Yayınlandı


   Leadergamer'ın dijital dergisinin ilk sayısı çıktı.  LGM sadece App Store üzerinden yayınlanıyor, Android'te yok,  uygulamaya http://leadergamer.com.tr/ios adresinden ulaşabiliyorlar.

     Dolu dolu, tamamen interaktif bir bir dergi olan LGM, 43 sayfa olarak Leadergamer Magazin Temmuz ayı itibari ile ilk sayısını çıkartmış bulunuyor.

    Leadergamer Magazin'in ilk sayısında Watch Dogs ve Monochroma incelemesi, Grand Theft Auto - Watch Dogs karşılaştırması, X-Men Days of Future Past'ın ince detayları, konsol savaşları, Street Fighter IV'nin sonu, Sihirdar Vadisi, en iyi süper kahraman filmleri, Youtube'da yayıncı olma konuları, The Order: 1886, Battlefield: Hardline, Evolve, Dragon Age: Inquisition ve The Evil Within ön incelemeleri kullanıcılarını bekliyor.

Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
LGM Leadergamer
Söylenti: GTA V ve CoD: Advanced Warfare Gibi Oyunlar Mantle Desteğiyle Çıkacak Watch Dogs'un Dağıtılma Sayısı 8 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cemecem21

11.7.2014 14:21:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn Çok güzel umarım androide çıkarmazlar. Sonuçta kullanıcı sayisi belli 30 milyoncuk kadar ya da daha fazla olan bir topluluğa , kim niye çıkartsın ki.
1 Milyar Android cihaz yok muydu ya da satılmamış mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

OldGamers86

11.7.2014 08:48:23

0
Dolu dolu bir şey olmuş bu.

StrangerLovely

11.7.2014 01:14:51

-1
@TncyKrmn Dostum sana bişey danışacaktım benzini ham şekilde mi içiyorsun yoksa işlenmiş mi ben de başlayacagım da, bir de litresi ne kadara geliyor normal fiyat mı yoksa özel kampanyalı biryerlerden mi alıyorsun?

fatofoto

11.7.2014 00:14:29

0
herkese tavsiye ederim animasyonlu falan çok harika

TncyKrmn

10.7.2014 22:15:34

-1
Çok güzel umarım androide çıkarmazlar. Sonuçta kullanıcı sayisi belli 30 milyoncuk kadar ya da daha fazla olan bir topluluğa , kim niye çıkartsın ki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız