CoD 4: Modern Warfare'ın Türkçe Yaması Çıktı

Ersin Kılıç


     İstikrarlı gidişi ile ülkemizdeki bir çok oyun severi sevindiren Oyun Çeviri ekibi yeni çalışmaları ve haberleri ile bir kez daha karşımızda. Daha önce Call of Juarez: Bound in Blood, Resident Evil 5 ve Bad Company 2 gibi iddialı oyunların Türkçe yamaları ile karşımıza çıkan ekip, bugün yeni bir Türkçe yama ile daha başarısını pekiştirdi.
 
     Ekip FPS yönünden son döneme damga vuran oyunlardan biri olan Call of Duty: Modern Warfare'ın Türkçe yamasını tamamlamış. Diğer çalışmalarında olduğu gibi kalabalık bir ekip ile projelerini tamamlayan ekip, oyunu %99 oranında Türkçeleştirmeyi başarmış. Call of Duty 4: Modern Warfare'ın Türkçe yamasını indirmek için buraya tıklayınız.
 
     Oyun Çeviri ekibinin ayrıca Mafia 2 üzerinde çalışmalarına başladıklarını geçtiğimiz günlerde sizlere bildirmiştik. Modern Warfare'ı başarılı bir şekilde tamamlayan ekip Mafia 2'nin Türkçe yaması içinde bir tarih verdi. Anlaşılan oyunun Türkçe yaması beklediğimizden oldukça önce karşımıza çıkacak. Çünkü ekip Mafia 2'nin yamasının 25-30 Eylül tarihleri arasında çıkacağını belirtti. Mafia 2'nin yama konusuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Oyun Çeviri ekibi ayrıca Alcatraz adlı oyuna da Türkçe yama hazırlamış. %100 oranında çevirilen oyunun yamasını buradan indirebilirsiniz.
 
     Call of Duty: Modern Warfare'ın Türkçe yamasından görüntülere aşağıdan, 25 - 30 Eylül tarihleri arasında çıkacak olan Mafia 2 Türkçe yama çalışmasının videosuna ise buradan göz atabilirsiniz. Başarılı Türkçe yama çalışmaları ile karşımıza çıkan ekibi bir kez daha yürekten kutluyoruz.