"Modern Warfare 3'ün Rakibi Battlefield 3 Değil"

Samet Konuksal


     Şimdiye kadar Battlefield 3 ile Modern Warfare 3 rekabetinde hep EA tarafının sözlerini dinledik. Çünkü Modern Warfare 3 tarafı suskunluğunu korudu. Ancak bugün, MW3'ün yardımcı yapımcısı Sledgehammer'in başındaki isim, Battlefield 3 rekabeti hakkında konuştu. 
 
     Sledgehammer'ın patronu Glen Schofield, Modern Warfare 3'ün rakibinin Battlefield 3 olmadığını söyledi, Battlefield'ın rekabetini reddetti. Schofield, "Eğer bir rekabetimiz olacaksa, bizim rakibimiz Modern Warfare 2'dir" dedi.
 
     Glen Schofield, kendilerinin Battlefield 3 ekibine saygılı olduklarını dile getirdi. Schofield, "DICE'deki çalışanlar gerçekten iyi. Şimdiye kadar birçok iyi yapım yaptılar. Onların da bize saygılarının olduğunu düşünüyorum. Belki küçük bir rekabetimiz olabilir, o da hayranlarımız için daha iyi oyun yapmak gerekliliğinden çıkar." açıklamasını yaptı.
 
     Ayrıca Schofield, Call of Duty oyunlarının neden bir açık beta sürecinden geçmediği konusuna da bir açıklık getirdi; "Bir resimi yaparken yarıda bırakıp sergilemek, kötü izlenim bırakır. Aynı olay oyunlar için de geçerlidir."