Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün, eFootball™’un 2024/25 sezonundaki ilk önemli güncellemesini duyurdu.
 
Güncellemeyle birlikte oyun özelliklerinde birden fazla değişiklik yapılırken kullanıcıların keyifle oynayabileceği çeşitli oyun içi kampanyalar da geliyor.
 
Yeni oynanış özellikleri
 
Yeni eFootball™ güncellemesi, topluluk geri bildirimleri doğrultusunda oyun içi deneyime yönelik bir dizi güncelleme içeriyor.
 
Bu doğrultuda sözleşme sınırlamaları kaldırıldı, yani kullanıcılar sözleşme tarihlerinden bağımsız tüm oyuncularını kullanabilirler. Buna sözleşmeleri bitmiş oyuncular da dahil.
Oyuncu ilerlemesine otomatik seçenekler eklendi. Böylece kullanıcılar oyuncu yükseltmelerinin oluşturabileceği denge karmaşıklıklarını düşünmek zorunda kalmaz ve bu da oyuncuları eğitmeyi kolaylaştırır. Bu ayrıca GP harcamaya gerek kalmadan oyuncu ilerlemesini sıfırlama özgürlüğü de getiriyor.
 
"İncelikli Top Sürme” (“Finesse Dribble") özelliği şimdi oyunda. Kullanıcılar artık hücum ve defans arasındaki taktiksel mücadelelerin keyfini çıkarmak için daha da fazla seçeneğe sahip.
Yeni "Booster Yuvası" (“Booster Slot”), futbolcu özelliklerini kişiselleştirmede ve onlara ekstra istatistikler sağlamada yardımcı bir özellik. Kullanıcılar, "Rastgele" veya "Seçmeli" Booster Jetonları kazanıp kullanarak, 17 farklı Güçlendirici türü aracılığıyla futbolcularına ince ayar çekebilirler. Ronaldinho Gaúcho, Ludovic Giuly ve Deco gibi futbol efsaneleri yeni güncellemede bu "Booster Slot"larla Epic kartlar olarak karşımıza çıkacak.
 
Oyun İçi Kampanyalar
 
Yeni eFootball™ güncellemesi hem yeni hem de deneyimli kullanıcıların keyif alacağı bir dizi yeni oyun içi kampanya ve bonusla geliyor. Bu etkinlikler ve bonuslar oyuncuların Rüya Takımlarını güçlendirmelerine ve hem solo hem de Co-op modunda deneyimlerini geliştirmelerine yardımcı olacak.
 
Oyuncular, "Beceri Geliştirme" (“Skill Up”) eğitimini tamamladıktan sonra bir Showtime Messi kartı kazanabilecek ve ayrıca kampanya süresince ücretsiz giriş bonusu olarak 7 rastgele güçlendirici jeton, 7 beceri eğitim programı ve 300 eFootball™ jetonu kazanabilecekler.
 
 
Startup kampanyasında ayrıca Highlight: FC Barcelona Robert Lewandowski, Highlight: FC Bayern Leroy Sané ve FC Barcelona ile FC Bayern için 2 Highlight çekiliş şansı fırsatı gibi özel giriş hediyeleri de yer alacak.

Bunlar, oyun içi etkinliklerdeki başarılar ve Tur Etkinlikleri, oyuncuların dünyanın önde gelen ücretsiz futbol simülasyon oyununda zafere giden yolda ihtiyaç duydukları oyun içi koleksiyonlarını daha da geliştirmelerine yardımcı olacak.

Messi, Neymar ve takım arkadaşları "Ambassador (Sözcü) Sürümü"ne booster’larıyla birlikte geliyor

eFootball™’un dünyaca ünlü elçisinin yanı sıra, onunla oynayan 10 dünya klasmanındaki oyuncuyu da içeren paketler (Mobil ve Steam için “elçi paketi” olarak adlandırılacak) oyuna yeni gelenler arasında.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız