Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif

 
 
Grand Theft Auto 6 geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Rockstar Games, yepyeni bir haberle gündemdeki yerini koruyor. Ortaya çıkan detaylara ve Heaven 17'nin kurucu ortağının söylemlerine göre grubun şarkısının oyun içerisinde kullanılması için komik bir rakam teklif edildi.
 
Grubun kurucu ortağı Martyn Ware çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
80'lerin popüler synthpop grubu Heaven 17'nin kurucu ortağı olan İngiliz müzisyen Martyn Ware, yakın zamanda Rockstar Games'in kendileri ile iletişime geçtiğini açıkladı. Twitter platformu üzerinden yayınladığı bir gönderide "Temptation" adlı şarkıları için 7.500 dolarlık komik bir teklifte bulunulduğunu belirtti. Bu teklif oldukça düşük bulunup reddedildi.
 
Ware, bugüne kadar 200 milyonun üzerinde adet satan ve Rockstar Games'e 8,5 milyar doların üzerinde gelir sağlayan Grand Theft Auto 5'in muazzam ticari başarısına göndermede bulundu. Böyle bir bütçeye sahip yeni oyun için sunulan teklifin oldukça gülünç olduğunu aktardı.
 
Serinin beklenen en yeni oyunu Grand Theft Auto 6, 2025'in sonbaharında PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek. Oyunun duyuru fragmanı ise Temmuz ayı itibarıyla 200 milyon izlenme sayısını aşmış durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

11.9.2024 22:17:57

0
Bunu yaymakla demagoji yapmış başak bir şey değil. Sanki bana hakkını hukukunu yedi adamlar. Bir önceki oyunda sürekli şov yapmaya çalışan gündeme nasıl girerim diye ağlayan lindsay lohan gibi.

BSC Misafiri

10.9.2024 17:30:20

0
Şarkılarına baktım da bu tarz şarkı çalan radyo kanallarını genelde oyuncular değiştiriyor hatta çoğu zaman duymuyor bile yani üzerine toprak atılan bi gruba havadan para geliyor ve kabul etmiyorlar bence tamamen reklam için yapılıyor. Ya telif yok varmış gibi grup prim kasıyor yada Rockstar kötü reklamla ekstra ilgi istiyor.

Jack Rabbit Slims

10.9.2024 02:00:45

0
Oyunda var 100'den fazla şarkı. Ne verecekti anlamadım, altı üstü oyundaki 20 radyonun 30 küsür şarkısından biri olacaksın. Sanki şarkının pazarlama haklarını falan satıyor, havalara bak. Bir de oyunun elde ettiği gelirden sana ne, oyun senin şarkın sayesinde mi gelir elde ediyor sanki? Arkadaşlar hisse mi istiyormuş oyunun haklarından ne istiyormuş anlamadım valla.

Rexroth

9.9.2024 21:11:48

0
Dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyun saten Rockstar, böyle popüler bir oyuna geçmişte (GTA 5) sadece 13 tane dil ekleyen vizyonsuz pinti bir firma olduğunu zaten ispatlıyordu. Hiç şaşırmadım habere.

Ömer Hayyam12

9.9.2024 17:50:49

0
Şarkıyı pek beğenmedim, rockstar kaliteli şarkılardansa böyle orta düzey ve altı çok şarkıyla dolduracak sanırım gta 6 radyolarını, üzücü. Keşke gta san andreas'daki gibi az ama öz şarkılar olsa. Şarkı bu bu arada. https://www.youtube.com/watch?v=xWwtMrDX2o8

BSC Misafiri

9.9.2024 17:11:27

+2
şu an 7,500 dolarlık teklifle 7,5 milyonluk reklam yapıyorsun bence çok da ağlama dayı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız