Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zynga, NaturalMotion'ı 527 Milyon Dolara Aldı


     Facebook gibi sosyal ağlardaki oyunlarıyla ünlenen Zynga büyük bir satın alma hamlesi yaptı. Açıklamalara göre Zynga, NaturalMotion'ı 527 milyon dolar ödeyerek bünyesine kattı. Bu gerçekten de büyük bir meblağ.
 
     CSR Racing ve Clumsy Ninja gibi başarılı mobil oyunlara sahip olan NaturalMotion aynı zamanda Grand Theft Auto V ve Star Wars: The Force Unleashed gibi oyunların insan fizik motoru olan Euphoria'nın da yapımcısı.
 
    Zynga yetkilileri NaturalMotion'ın sadece oyunları ile değil geliştirme araçları ile firmaya büyük katkı yapacağını düşünüyorlar. Bu arada Zynga bu satın alma hamlesi ile birlikte iş gücünün %15'ine denk gelen 314 çalışanının görevine son verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogames Zynga NaturalMotion Satın Alma
Octodad: Dadliest Catch'in İlk İnceleme Puanları Dark Souls II'den Yepyeni Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cemecem21

31.1.2014 11:22:55

0
Zynga'nın ne peşinde olduğunu çözebilmiş değilim. Küçük bir ihtimal olsa da kendileri sosyal platformlar dışında pc, konsol vb. yerlere oyun çıkartırlarsa - kendi adıma söyleyeyim -şaşırmam. Ne kadar NaturalMotion ağırlıkla mobil oyun yapsa da insan fizik motoru Euphoria'nın yapımcısı olmaları, diğer platformlar için oyun çıkarabilme ihtimallerinin olduğunun göstergesi bana göre.

alemburda34

31.1.2014 10:28:15

-1
zynga Türk olmalarından şüpheleniyorum az adamla çok iş yapma peşindeler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız