Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Flintlock: The Siege of Dawn İki Haftada Yarım Milyon Oyuncuya Ulaştı

 
 
A44 Games tarafından biz oyun severlere sunulan Flintlock: The Siege of Dawn bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda çıkışını gerçekleştirdi. Şimdi ise açıklanan detaylara göre oyun, ilk iki haftadan kısa bir süre içerisinde 500.000'den fazla oyuncuya ev sahipliği yaptı.
 
Oyun ilk günden Game Pass'teki yerini aldı 
 
 
 
Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülen yapımın aynı zamanda Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass'te ilk günden mevcut olduğunu belirtmekte fayda var. Bu yüzden toplam satış sayısı şu anda görünenden daha farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
18 Temmuz tarihinde çıkan oyun bildiğiniz üzere hack-and-slash aksiyon-macera deneyimini bizlere sunuyor ve ölümsüz lezyonlara karşı büyük bir mücadele vermek durumunda kalıyoruz. Karakter odaklı bir yapıya sahip olan oyunda yeni yetenekler kazanabiliyor, güçlü ganimetleri keşfedebiliyor ve çok daha fazlasıyla ön plana çıkabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Resident Evil Serisi Dünya Çapında 160 Milyon Adet Satışa Ulaştı PlayStation Plus'ın Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.8.2024 17:49:40

0
Her oyundan kendi en sevdiği oyun performansı bekleyenler beğenmez ama geri oyuncular beğenir

BSC Misafiri

1.8.2024 10:00:28

0
Baya vasat altı bir oyun yapmışlar ne zamandır bekliyordum.Animasyonlar havada uçuşuyor,ne bi oturaklılık ne bir hissiyat.Düşmanların birçoğu aynı şekilde üzerinize bocalanıyor.Tasarımları 2A oyunda gördüğünüz aynı biçimsiz yaratık tasarımları.Vizyondan yoksun tamamen.Belli başlı oyunlar hariç artık kendine özgü ve uğraşılmış 3A oyun göremeyecez gibi.Geçmiş olsun oyuncu topluluğuna.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız