Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny'nin Yeni DLC İçeriği Aslında 2013 Yılında Oynanabilir Durumdaydı

 
    DLC mantığı oyun dünyasında yayılmaya başladıkça firmalar da bazı kurnazlıklar peşinde koşuyor. Bunlardan birisi, Bungie ile Activision'ın Destiny için yayınladığı House of Wolves videosunda ortaya çıktı.
 
    Eurogamer editörlerinden Tom Phillips, oyunun videosunu izlerken kimsenin dikkat etmediği bir şeyi farketmiş. Aslında Bungie, House of Wolves ile oyuna eklenecek olan mekanı bundan tam 2 sene önce oynanabilir olarak göstermişti. Aşağıdaki görsellerin birisinde Destiny'nin Şubat 2013'te yayınlanan oynanış videosundan bir sahneyi, diğerinde de birkaç gün önce yayınlanan House of Wolves DLC tanıtım videosundan bir sahneyi görüyoruz.
 
    Her ne kadar yapımcılar inkar etseler de, firmalar DLC'ler için ana oyun içeriklerini kısmaya devam ediyor...
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Shovel Knight Yeni Challenge Moduyla Usta Oyuncuları Zorlayacak 23 Nisan Skylanders Şenlikleri Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

23.4.2015 07:30:15

-3
Bir kac sahnenin ayni olmasindan hareketle oyunun iceriginde bahsedilen kisimlarin hazir oldugunu dusunmek ne mantikli? Bir oyunu, oyun yapan diger ogeleri gozunuzun onune getirin... Yani oyun ici bir kisim sadece oralarin hazir olmasindan mi ibarettir? Nerede bunun script'i, nerede senaryosu? Bunlarin DLC olarak zamana yayilmasini elestirmek baska sey, bir sahneden hareketle her seyin hazir oldugunu soylemek baska sey...

stun

23.4.2015 04:18:50

0
aklıma ilk gelen.. bunlar harbi tam cehennemlik dedim böyle.. bir insanın hakkı bu kadar yenmez bu kadar milletten çalınmaya çalışılmaz ya..

Tiny Titan

22.4.2015 23:03:36

0
Hiç şaşırmadım nedense

K U N

22.4.2015 17:59:39

0
Bu destiny nin sızdırıldığı toplantı resmi sonrası eski haberleri incelemeleri araştırmıştım ben de.Benzer şeylere denk geldim mesela yine 2 yıl önce bu dlc ile gelecek event olan trials of osiris tüm detayları ile açıklanmış.Henüz duyurulmayan standalone expansion packler(comet) yine 2 3 yıl önce ne olduğu nasıl geleceği söylenmiş.Şu an oyunda olmayan jupiter,saturn gezegenleri avrupa,amerika haritaları ve daha bir çok mekanın çizimlerini oyun çıkmadan görmüştük.Ayrıca daha alphasında glitch ile dünyadaki dlc mekanlarını gezmiştik.Oyunun böyle olacağını kestiremediğimiz için bunlar hep satır aralarında kaybolmuş.Ek paketler geldikçe böyle haberleri daha çok görürüz bence.

Quirah

22.4.2015 16:34:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Turist55 Yapımcıların kabullenmediği bir durumu burada 2 adet fotoğraf göstererek doğrulamış mı oluyorsunuz? Belki işin içinde çok farklı bir durum var? Biraz profesyonellik lütfen..
Merhaba, Destiny biraz daha şaibeli bir oyun olduğu için bu üslubu kullandım. Oyunun ne kadar takipçisisiniz bilemiyorum ancak Destiny'nin ileride çıkması planlanan içerikleri daha çıkış gününde disklere konmuş ve hatta bu içeriklere bir bug aracılığıyla erişim sağlanmıştı. https://www.youtube.com/watch?v=c-osssAKgEc

MytHnfr

22.4.2015 16:30:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Turist55 Yapımcıların kabullenmediği bir durumu burada 2 adet fotoğraf göstererek doğrulamış mı oluyorsunuz? Belki işin içinde çok farklı bir durum var? Biraz profesyonellik lütfen..
Yapımcıların kabullenmemesi yukarıdaki iki resmin aynı yere ait olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Kabullenmiyorsan gerekçen olmalı.

Megathrone26

22.4.2015 16:25:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu adamlar önce oyunu yapıyorlar sonra %40 ana oyun %30 season pass kalan %30 uda yine dlc olarak ite............
Aynen katiliyorum. 60 dolardan fazla olunca insanlar tepki gosteriyor. Firmalar da boyle cakalliklarla istediklerinden cok daha fazlasini aliyorlar

Turist55

22.4.2015 16:21:50

-1
Yapımcıların kabullenmediği bir durumu burada 2 adet fotoğraf göstererek doğrulamış mı oluyorsunuz? Belki işin içinde çok farklı bir durum var? Biraz profesyonellik lütfen..

Hoid

22.4.2015 16:17:04

+1
Aslında bu DLC saçmalığına iyi bir dava açılsa da adam gibi bir düzenleme getirseler şu işe .

TheMuyu

22.4.2015 16:04:05

0
adamlar önce oyunu yapıyorlar sonra %40 ana oyun %30 season pass kalan %30 uda yine dlc olarak ite............
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız