Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Green Hell'in Playstation 5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Geliştiriciliğini Creepy Jar ekibinin üstlendiği açık dünya hayatta kalma oyunu Green Hell mevcut nesil konsollara gelmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun, 14 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'e çıkacak. Oyunun fiyatı ise 25 dolarlık etiketle karşımıza çıkacak.
 
Green Hell'in konsol sürümü tüm güncellemeleri içerecek 
 
 
 
İlk iki hafta çıkışa özel olarak yüzde 20'lik bir indirimle karşılaşacağımız oyunun konsol sürümleri, Green Hell'in PC sürümü için mevcut olan ve daha önce yayınlanmamış içerikleri de beraberinde getiriyor. Aynı zamanda PlayStation 4 veya Xbox One sürümlerine sahip olan kullanıcılar ücretsiz bir yükseltme alacak. Ayrıca Creepy Jar odağını daha yeni platformlara kaydırdığı için PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri artık güncelleme almayacak.
 
Green Hell'in mevcut nesil konsol sürümüyle birlikte konsol oyuncuları tüm güncellemelerin keyfini çıkarabilecek. Böylece konsol sahipleri açık bir dünyaya adım atabilecek, hayatta kalmak için büyük bir mücadele verebilecek ve ellerinden geleni yaparak mücadelesini sürdürebilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
EA FC Rakibi UFL İçin İkinci Açık Beta Süreci Başlıyor Resident Evil Serisi Dünya Çapında 160 Milyon Adet Satışa Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız