Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve, Geliştirme Aşamasındaki Deadlock'u Resmi Olarak Tanıttı

 
 
Bir süredir arka planda geliştirme aşamasında bulunan ve Valve tarafından biz oyun severlere sunulacak olan nişancı aksiyon oyunu Deadlock resmi olarak tanıtıldı. Ancak bu tanıtım oldukça minimal bir şekilde gerçekleştirildi. Şu anda oyunun bir Steam sayfası açıldı ve bu sayfa üzerinden istek listenize ekleyebilir ve oyun çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.
 
Deadlock için minimal bir tanıtım yapıldı
 
 
 
Şu anda erken geliştirme aşamasında bulunan Deadlock için test süreci devam ediyor. Bildiğiniz üzere oyun, davetiyelerle kapalı kapılar ardında oynanabiliyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında başlayan kapalı oyun testlerinin ardından, Ağustos ayına gelindiğinde on binlerce tester’ın oyunu deneyimlediğini gördük.
 
Resmi olarak duyurulan Deadlock'un Steam sayfasında sadece kısa bir animasyonlu fragman yer alıyor. Bunun dışında herhangi bir ayrıntı verilmiyor. Dil desteklerine bakacak olursak, Türkçe'nin de yer aldığını aktarabiliyoruz.
 
Deadlock, Valve'ın çevrimiçi çok oyunculu kütüphanesine eklenecek yeni bir proje olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun Counter-Strike veya Dota 2 gibi popülerliğini sürdürüp sürdürmeyeceği henüz belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Theverge oyun haberler 2024
Black Myth: Wukong'dan Büyük Başarı: Üç Günde 10 Milyon Satış! Avowed Sanat Yönetmeni: 60 FPS Gibi Bir Zorunluluğumuz Yok

BSC Misafiri

27.8.2024 11:09:43

0
yahu overwatch devami bile coktu hala nedir bu hero shooter meraki arkadas. biz hl3 beklerken bunlar hala live-service oyunu yapip para kirma pesinde, yaziklar olsun be. tf2, dota, cs2 den hic durmadan bir para akisiniz zaten var, steam, index, deck desen vohooooo bu kadar parayla bi hl3 yapamiyorsaniz birakin bu isi kardesim yeter artik
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız