Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
HABERE ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

Milo Gerçek Değil Miydi ?

Peter Molyneux yarının teknolojisini bugün göstermiş gibi görünüyor, bakalım gün geldiğinde "yarının teknolojisi"ne ulaşmış olabilecekler mi ?
Milo projesi kuşkusuz E3'ün en etkileyici şovuydu.Oyun dünyasında, yapay zekanın insan ile buluşmasının en üst seviyesi.
 
Peter  Molyneux tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Milo yapay zekası, oyun karakterinin insanla olan iletişimi ve sesi tanıması eminiz ki her kesimden oyuncuyu etkilemişti.Ancak bu şova canlı olarak tanık olanlar gizli kapılar ardında yapılanları öğrendikten sonra etkilendikleri gösterinin aslında o kadar etkileyici olmadığını anlamışlar.

Gamestrailers editör şefi Shane Satterfield'e göre Milo demosunda aldatmaca yapılmış.Shane, kapalı kapılar ardında demo'da ki seçeneklerin sıra ile uygulandığı ve verilecek tepkilerin önceden bilindiği ve  Milo karakterinin kesinlikle birisi tarafından yönetildiğini iddiaa etti.

"Tek söyleyeceğim Milo'nun kurallara uygun olmadığı.Pek çok  göz aldatmacası bulunuyor. Demo'nun tamamının böyle olduğunu söyleyemem ama ortada biraz aldatmaca olduğu gerçek."

Satterfield bir de Milo karakterinin "sesi tanıma" özelliğinin olduğundan farklı şekilde yansıtıldığını dile getirdi. Satterfield'in Peter Molyneux ile yaptığı görüşmede, Molyneux'un karakterin sesleri tanıyarak yanıt vermediğini, ses tonlarına göre tepki gösterdiğini söylemiş.Ayrıca Milo karakterinin kısıtlı ve ne söyleseniz hemen hemen uyuşacak bir kelime haznesi olduğunuda anlatmış.


Görünüşe göre danışıklı dövüş projesi olan Milo, Peter ve ekibinin elinde gelecek günlerde gerçektende vadedildiği gibi bir oyuna dönüşebilecek mi ?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak milo peter molyneux xbox360
Fight Night Round 4 Yeni Ekran Görüntüleri Valve Left 4 Dead 2 Oyununu Savundu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Team NINJA

10.6.2009 09:23:21

0
milo natal haydar hepsi gelsin hiç birine hayır demeyiz.

Turqix

9.6.2009 22:54:50

0
Milo'yu boşver NATAL yeter xD

RED LORD CHE

9.6.2009 22:38:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: wzzik Henüz geliştirme aşamasında olduğu için sadece video gösterdiler diye düşünyorum. Bişey çok kesin, o video ile insanların beklentilerini çok yükselttiler.İzlettikleri demoda yapılan şeyler sadece videoda kalırsa o zaman hayal kırıklığı olur. Bence Milo gibi bi proje geliştirmeye uğraşacaklarına konsolun ısınma sonucu e74 hatası vermesi konusunda biraz çalışma yapsalar satışlara kısa vadede daha yararlı olurdu diye düşünüyorum.

wzzk

9.6.2009 18:12:01

0
Henüz geliştirme aşamasında olduğu için sadece video gösterdiler diye düşünyorum. Bişey çok kesin, o video ile insanların beklentilerini çok yükselttiler.İzlettikleri demoda yapılan şeyler sadece videoda kalırsa o zaman hayal kırıklığı olur. Bence Milo gibi bi proje geliştirmeye uğraşacaklarına konsolun ısınma sonucu e74 hatası vermesi konusunda biraz çalışma yapsalar satışlara kısa vadede daha yararlı olurdu diye düşünüyorum.

Gaea

9.6.2009 16:01:49

0
"Milo" değil "Bilo" olsun İlyas Salman geldi aklıma o resimdeki çocukta ki güneş gözlüğü ne öyle apaçi gibi olmuş

RED LORD CHE

9.6.2009 15:26:45

0
oyuncular olarak denemeden KRAL'dan fazla KRAL'cı olmanın bir anlamı yok, bazıları öyle bir konuşuyorki görende Microsoft'un teknoloji geliştirme departmanında çalışıyor zannedecek, her zaman yaşadığımız şeyler vaatlere kanmamak gerekiyor çıkar piyasaya test eder oynarız ha o zaman derizki adamlar yapmış,

Lord of the Shadows

9.6.2009 14:48:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: Atila Kedi ve ciğer diyorum...

Atila

9.6.2009 13:03:28

0
Kedi ve ciğer diyorum...

Gokyabgu

9.6.2009 12:30:09

0
İşin içinde Peter Mouneux (böyle mi yazılıyordu yaw ) varsa inanırım. İlk Fable çıkmadan önce de o kadar süper vaatlerde bulundu ki haliyle insanların bu oyundan beklentileri çok artmıştı. Sonuçta ortaya çıkan oyun her ne kadar güzel olsa da vaat edilenlerin çoğunun yerinde yeller esiyordu. Tamam yaratıcı bir amcamız ama biraz daha alçaktan uçsa düşüşü o kadar acıtmayacak. Zaten böyle bir projenin doğruluğuna insanların bizzat test etmeden inanacağını zannetmiyorum. Vaat edilenler oyun dünyasını kökten sarsabilecek güçte çünkü.

Sisyphus

9.6.2009 12:16:16

0
Erkek güzeli sefil Milo
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Milo & Kate
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız