Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Forever Winter'ın Erken Erişim Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Fun Dog Studios tarafından biz oyun severlere sunulacak olan işbirliği odaklı taktiksel hayatta kalma nişancı oyunu The Forever Winter'ın erken erişim çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun 24 Eylül tarihinde Steam platformu üzerinden PC için yayınlanacak. Geliştirici ekip bu duyuruyu kutlamak için yepyeni bir oynanış fragmanı da yayınlamış durumda.
 
The Forever Winter sanat tarzıyla dikkat çekiyor
 
 
 
The Forever Winter bildiğiniz üzere Unreal Engine 5 tarafından destekleniyor ve sanat tarzı oldukça dikkat çekiyor. Gerilim dolu ortamları ve atmosferleri ile ön plana çıkmaya hazırlanan oyunda bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan ise ekibimize liderlik edebiliyoruz. Büyük savaş makinelerinin bulunduğu bir dünyada yer aldığımız yapımda geliştirici ekip, oyunun klasik looter shooter oyunu olmayacağını ve daha fazlasına sahip olacağını aktarıyor.
 
Dikkat çekici konseptiyle beraber oyunun erken erişim sürecinin ne kadar süreceği şu an için belli değil. PvE oyun modu ile ilerleyebileceğiniz yapımda oyuncular, aralarından seçim yapabileceği geniş bir silah kütüphanesi ile karşı karşıya kalıyor ve istediği gibi silahlarını özelleştirebiliyor. Bunun yanı sıra ekip, yeni karakterler, haritalar, silahlar, görevler ve daha fazlası için herhangi bir ücret talep etmeyeceğini aktarıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Among Us'a Ace Attorney Serisinden Yepyeni Karakter Dahil Oluyor Siren Head Yaratıcısından Yeni Korku Oyunu: LURKS WITHIN WALLS

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız