Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı: Vizyon Tarihi Açıklandı

 
 
Warner Bros Pictures ile Mojang işbirliği kapsamında şu anda yapım aşamasında bulunan Minecraft'ın canlı aksiyon film uyarlaması için ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanın ardından filmin vizyon tarihinin 4 Nisan 2025 olduğu doğrulandı. Bu tarih itibarıyla film ilk olarak sinemalarda gösterime girecek.
 
Minecraft canlı aksiyon filmi için bekleyiş sürüyor
 
 
 
Warner Bros Pictures ve Legendary Pictures tarafından hazırlanan ve başrollerini Jason Momoa ve Jack Black'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Jared Hess oturuyor. Tüm zamanların en çok satan video oyunu olarak karşımıza çıkan Minecraft, ilk kez beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmde ayrıca Emma Myers (Wednesday), Oscar adayı Danielle Brooks (The Color Purple), Sebastian Eugene Hansen (Just Mercy, Lisey's Story) ve Jennifer Coolidge rol alıyor.
 
Hayatta kalmak için yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz oyun konsepti filme doğrudan yansıtılmış durumda. Eğlenceli ortamlar, meşhur karakterler ve çok daha fazlasıyla ilgi çekici bir macera bizleri bekliyor. Garrett “Çöp Adam” Garrison (Momoa), Henry (Hansen), Natalie (Myers) ve Dawn (Brooks) filmde ön sıralarda yer alacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
Supermassive Games'in Yeni Oyunu The Casting of Frank Stone Çıktı 1950'lerde Kurye Olabileceğiniz Deliver At All Costs Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız