Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni 2D Mario Oyunları Gelecek

klasik Mario oynanışını yeni dinamikleri ile bağdaştıran New Super Mario Bros Wii, bu yılın en başarılı yapımlarından birisi.
Satış rakamları ile Nintendo'yu oldukça sevindiren ve çıktığı günden itibaren listelerde üst sıralara oynayan New Super Mario Bros Wii benzeri yeni Mario oyunları gelebilir.
 
Henüz çıkışı üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Kuzey Amerika'da 2 milyonun üzerinde ve Japonya'da da 1 milyonun üzerinde satış rakamına ulaşan New Super Mario Bros Wii, bu sene Nintendo'nun yüzünü en çok güldüren oyunların başında geliyor.
 
Bu satış başarısından sonra benzer türde oyunların geleceğini hepimiz tahmin edebilsekte konu ile ilgili açıklama yapan Nintendo başkanı Satoru Iwata, 2D bazlı yeni Mario oyunlarının gelebileceğini belirtti.
 
Açıkçası New Super Mario Bros Wii'nin özellikle çoklu oyuncu modlarından alınan zevki hesaba katacak olursak kimse yeni Mario oyunlarına hayır demez sanırım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii new super mario bros wii
POP : Forgotten Sands'tan İlk Detaylar Modern Warfare 2 Hataları Bitmek Bilmiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
New Super Mario Bros. Wii
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız