Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve: Microsoft, Xbox Live Konusunda Rahat Olmalı

Portal 2'nin Playstation 3 sürümü ile PC sürümü arasında bağlantı kurulabiliyor

    Valve'ın patronu Gabe Newell firmasının hala Steamworks'ü  Xbox Live'a getirmek istediğini söyledi ve bunun için Microsoft'un yayıncıların ne yapıp yapamayacakları konusunda daha rahat davranmasını tavsiye ediyor.
 
     Portal 2'de PC, ve Playstation 3 platformları arasında oyun oynanabilmesini Steam sayesinde sağlayan Valve'ın amacı Counter Strike: Global Offensive'ta Xbox 360'ı da bu platformlar arasına sokmak.

      Playstation 3'teki Portal 2 oyuncularının Eylül ayında yayınlanacak indirilebilir içerik ile Steam'in nimetlerinden yararlanacaklarını söyleyen Newell, Xbox 360 kullanıcılarına da benzer imkanlar sunmak istediklerini söylüyor.

      Newell, Microsoft'un tek yapması gerekenin daha rahat davranmak ve kendilerine istediklerini yapma fırsatı sunmak olduğunu söyledi ve Orange Box'ta sundukları ücretsiz içerikleri ve güncellemeleri Xbox 360'ta sunamadıklarını, çünkü Microsoft'un katı kurallarının olduğunu belirtti.

      Eminiz Microsoft'un Steam'e izin vermemesinin önemli bir nedeni vardır. Kim bilir belki de Games for Windows Live nedeniyle Steam'in büyümesini istemiyorlardır. Sonuçta olaya ticari açıdan bakıyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Xbox Live Valve Portal 2 Gabe Newell
Escape From City 17'nin İkinci Bölümü Çıktı Prey 2 Videosuna Yorum Günlüğü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

zero2900

25.8.2011 14:43:30

0
Bence Microsoft doğru olanı yapmış Valve her ne kadar size bize iyi niyetli görünsede amacı Live kullanımını kısıtlamak kampanyaları kendi bünyesinde arttırmak ve insanlara "Bak steam da daha iyisi ve daha ucuzu var" dedirtmek. Katılmıyor olabilirsiniz ama konudada yazdığı gibi işe ticari açıdan bakmak gerekli...

BSC Misafiri

25.8.2011 13:30:51

0
episode 3 yk half life 3 var ayrıca bıktık heryerde half life beklemenizden VALVE aptal bir firma değil siz burda ''nerde half life nerde'' diye söylenirken eminim oyunun yarısı yapılıp bitmiştir bile az daha bekleyin işte çıksın şu dota 2

BSC Misafiri

25.8.2011 13:30:47

0
episode 3 yk half life 3 var ayrıca bıktık heryerde half life beklemenizden VALVE aptal bir firma değil siz burda ''nerde half life nerde'' diye söylenirken eminim oyunun yarısı yapılıp bitmiştir bile az daha bekleyin işte çıksın şu dota 2

Hyperkin

25.8.2011 12:49:30

+2
Artık klişe oldu farkındayım ama, bir episode 3 vardı ne oldu ona?

SOLID SNAKE

25.8.2011 12:34:05

-1
LIVE bir yana, Dünya bir yana :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız