Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splinter Cell: Blacklist için İki Yeni Harita


     Ubisoft'un beğenilen aksiyon-gizlilik oyunu Splintercell: Blacklist'in iki yeni haritası bugün yayınlanıyor. Haritaların ücreti (ücretsiz yayınlanmayacaklar) hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
 
    Yetkililer bu haritaların “Billionaire’s Yacht” ve “Dead Coast”adını taşıdığını söylüyorlar. Bakalım haritalar ne gibi yenilikleri birlikte getirecekler. Yukarıda bu haritalardan birine ait ilk görseli bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter ubisoft splinter cell pc ps3 xbox 360 splinter cell blacklist
Driveclub'tan Mercedes-Benz için Bir Video Flashback'in PC için Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.9.2013 08:09:25

0
Oyun tum Ghost ara yuzunu angaje edilmis halde sunuldu. Eksiklikleri cok fazla nedeni ise basit bir stealth op iken tamamen ara yuzu degismeden bir Diver Op Suit i icinde dolasiyoruz. Yani daha onceki suit imiz Hype team tech iken simdi tamamen masalsi bir suit ile dolasmamiz ve bu suit teki nano optic readerlarin yetersizligi oyunada yansiyor. SOyle ki; oyunun ilk gidisatinda tek bir cell olarak yasadigimiz duzen tamamen simdi bir SHIELD seruveni gibi dostluklar takimlar ve anlamsiz disa vurumlarla suslu scenelere sahip. Kisaca yeni Splinter Cell serisi tamamen Ubisoft un yeni bir yuz deneyelim diyerek Ghost yuzunu kullanima gecirmesi buyuk bir fiyasko ama bu yeni nesil icin birsey farkettirecegini sanmiyorum. Cunku yeni nesil eyecandy taraftari olup senaryo icin bosluklara goz atmayacak kadar oyun konusunda ve oyun bilinci konusunda ne yazik ki yetersiz. Bunu ben demiyorum istatistikler belirtiyor. Kisaca Ubisoft un bu politikasi akla artik yeni EA Ubisoft mu sorusunu da getirmekte. Sen nereden biliyorsun sen kimsin demenize gerek yok. Bir oyun firmasinda calisiyor ve oyun karakter designer ligi yapiyorum. Kisaca su an gunumuzdeki oyun kavrami tamamen Eyecandy ustunden para kazananlarin donemi olma yolunda ilerliyor. Bir oyun daha Fallout ve Fallout 2 senaryo ve non lineer duzenine ulasabilmis degil.

Sacrer

24.9.2013 18:06:42

0
Abi biz daha oyun çıktığından beri Steam'den çekmeye çalışıyoz. 20 GB kadar zaten oyun dile kolay.

BSC Misafiri

24.9.2013 15:47:18

0
umarım ücretsiz harita da getirirler.

Rogue Agent

24.9.2013 15:26:59

0
var zaten bunlar

BSC Misafiri

24.9.2013 12:18:33

-2
önce oyunu güncellesinler oyun pc de oynanmayacak halde.

BSC Misafiri

24.9.2013 11:38:24

0
Billionaire’s Yacht güzele benziyor bekliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Splinter Cell: Blacklist ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
62 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız