Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Porsche & Lamborghini DLC'leri Hot Pursuit Yolunda

NFS: Hot Pursuit eğlencenizi katlamanız için yeni DLC'ler gelmeye devam ediyor.
 
    Need for Speed: Hot Pursuit'te aynı şeyleri yapmaktan sıkılanlardansanız yeni duyurulan DLC'ler (İndirilebilir İçerik) sizi yeniden havaya sokabilir.
 
    Porsche ve Lamborghini adında 2 ayrı içerik paketi sunmaya hazırlanan EA, ayrıca 2 yeni oyun modunu da Hot Pursuit'e eklemeye hazırlanıyor:  Arms Race ve Most Wanted.

   Bu yeni içeriklerle ilgili bilgiler dün akşamki v1.02 güncellemesinden sonra oyuncularla paylaşıldı. Xbox360Achievements sitesinin yayınladığı bilgilere göre ise bu 2 içerik ile birlikte oyuna 10 yeni Achievements, toplamda 195 puan oyuna dahil olacak. 
 
   Paketlerin fiyatı veya çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Ancak yakında açıklanacağı belirtildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox360Achievements Need for Speed : Hot Pursuit EA Games Criterion Games PC PS3 Xbox 360 porsche lamborghini DLC içerik
Killzone 3, Half Life ve Uncharted'den Esinlenmiş LotR: War in the North'a Yeni Yapımcı Günlüğü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

acdesign55

20.2.2011 17:44:28

0
NFS serisinin bugüne gelmesinde PC'nin büyük bir payı var. Ancak EA'da DLC'lerden gelen para akımına kapıldığı için, PC üvey evlat konumuna düşüyor. Aslında konsollara çıkan DLC'ler PC'ye rahat bir şekilde uyarlanabiliyor. Bunun örneğini Shift'de görmüştük. Ferrari Racing Pack XBOX360'a çıktıktan sonra, PC için uyarlanmıştı. Hot Pursuit'da da bu sistem uygulanabilir.

Project Scorpio

17.2.2011 10:26:41

0
Yahu oyunu daha yeni satmıştım yeni DLC duyurdular şansa bak.

alex59

17.2.2011 08:55:44

0
Bir pc oyuncusu olarak bu oyunu orj. kutulu olarak aldıma 1000 kere pişman oldum. Gerçektende ilk başta oyun verilen paraya değiyormuş gibi görünsede kendini tekrarlayırla sıkıyor bir süre sonra. Özelliklede ek içeriklerin pc sayesinde bu günlere gelmiş bir oyunda pc platformuna çıkarılmaması bana göre fefasızlıgın en büyük örnegidir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Hot Pursuit ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız