Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pacific Drive 600 Bin Satış Sayısına Ulaştı

 
 
Ironwood Studios tarafından biz oyun severlere sunulan araç temalı hayatta kalma oyunu Pacific Drive yeni dönüm noktasına ulaştı. İlk büyük ücretsiz içerik güncellemesinin ardından ekip tarafından açıklanan detaylara göre oyun 600,000'den fazla adet sattı.
 
Genel olarak sevilen bir yapım oldu
 
 
 
Pacific Drive bildiğiniz üzere ilk olarak 22 Şubat tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürüldü. Hem oyunculardan hem de eleştirmenlerden beğeni topladı. Metacritic'te 79 puanı olan bu yapım hayatta kalma temasını sürüş dinamikleriyle birleştiriyor ve oyunculara eşsiz bir deneyim sunmaya hedefliyor.
 
Oyunun en yeni güncellemesi mevcut garaj içeriğine yeni özellikler ekliyor. Ayrıca yeni kozmetik paketleri ile birlikte oyunculara genişletilmiş kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Geliştirici ekip sonbahar ve kış aylarında da yeni güncellemelerin geleceğini aktarıyor. İlk güncelleme ücretli kozmetik paketini bizlere sunacak aynı zamanda yeni zorluk modlarını, özelleştirme sistemlerini ve çok daha fazlasını bünyesinde barındıracak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Flintlock: The Siege of Dawn Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? Soulframe'den Yeni Ekran Görüntüleri ve Oynanış Videosu Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2024 13:22:24

0
Sıkıldıysan oynamazsın bunun gibi balon oyunları oynarsın 600.000 balon oyun için gayet iyi rakam.

BSC Misafiri

21.7.2024 19:39:58

0
Şimdiye kadar 1 milyon satış yapması gereken 600.000 az olmuş. Umarım emeğini karşılar.Bu tür oyunlara daha çok rastlarız.Aynı senaryoları ayrı ayrı grafiklerle oynamaktan sıkıldık...

ruzbey35

21.7.2024 04:09:12

0
Oyun nasıl oynanır mı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız