Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naked War Artık Ücretsiz

Sıra tabanlı eğlenceli bir strateji oyunu arıyorsanız, Naked War tam size göre
 
     Pickford kardeşler tarafından 2006 yılında geliştirilerek 10 üzerinden ortalama 8-9 puan alan Naked War'u ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.
 
     Naked War, sıra tabanlı (Turn Based) bir online strateji oyunu. Oyunda 4'er kişilik iki takımdan birinde yer alarak takım arkadaşlarınız ile birlikte rakip takımı yenmeye çalışıyorsunuz. Ufak adalarda mücadele eden takımlardaki her asker başka bir oyuncu tarafından kontrol ediliyor. Tank, helikopter ya da bot gibi araçları kullanabiliyor ve rakip takımdaki oyuncuları yendikçe rütbe alabiliyorsunuz. Ayrıca kendi haritalarınızı tasarlayabiliyor ya da diğer oyuncular tarafından tasarlanmış haritalarda oynayabiliyorsunuz.
 
     Naked War'un yapımcılarından John Pickford, oyunun çıkışının üzerinden 4 sene geçtikten sonra ücretsiz olarak dağıtmaya karar verdiklerini ve oyunun sunucularını mümkün olduğunca açık tutmaya çalışacaklarını belirtti. Ayrıca ileriki zamanlarda devam oyunu geliştirebileceklerini söyledi.
 
     36 MB boyutundaki Naked War'u kendi sitesinden indirebilirsiniz (Link sayfanın en altında). Ayrıca oynanışı merak ettiyseniz aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC John Pickford Naked War Ücretsiz
Tiger Woods PGA Tour 11'deki Çıplak Golfçü Half-Life'ın Kısa Filmi Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız