Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Moore :"Arc, Wii'den Farklı Bir Deneyim"

 
EA Sports Başkanı Peter Moore, Sony'nin Arc kod adı ile bilinen yeni harekete duyarlı sistemi için bazı açıklamalarda bulundu.
 
Sony'nin geçtiğimiz E3 fuarında duyurusunu yaptığı harekete duyarlı sistemi için "Wii'den farklı bir deneyim sunacak." diyen Peter Moore ;
 
"Bu sisteme baktığımızda oyunculara Nintendo Wii'den çok daha farklı bir deneyim sunacağını görüyoruz. Yakından ilgilendiğimiz sistem üzerinde çalışıyor ve özellikle spor oyunlarında ne gibi sonuçlar alacağımızı merak ediyoruz."
 
Moore ayrıca Wii'den harekete duyarlı kontroller konusunda oldukça deneyim kazandıklarını da belirterek, yeni sistemlerde harekete duyarlılık bakımından golf ve tenis gibi oyunlarda oldukça iyi bir deneyim yakalanabileceğini de ekledi.
 
Önümüzdeki dönemlerde kod adlarından kurtulacak olan Sony'nin harekete duyarlı sisteminin bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkacağı belirtilmişti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Arc Motion Controller
POP Filminden Yeni Video 1 - 6 Şubat İngiltere Satışları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız