Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lollipop Chainsaw RePOP Hangi Platformlara Çıkacak?

 
 
Yenilenmiş bir sürüm olarak karşımıza çıkan Lollipop Chainsaw RePOP, platformlarını genişletmeye devam ediyor. Eylül ayında mevcut nesil konsollar ve PC için piyasaya sürülmesi planlanan oyun, şimdi ise PS4 ve Xbox One için de çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Lollipop Chainsaw RePOP yeniden düzenlenmiş bir yapıya sahip
 
 
 
Lollipop Chainsaw RePOP açıklanan detaylara göre Kasım ayı içerisinde PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına çıkışını gerçekleştirecek. Dragami Games tarafından biz oyun severlere sunulacak olan yeniden düzenlenmiş sürüm her iki platformda da 50 dolarlık fiyata sahip olacak. Oyunun bu sürümleri fizikselde olup olmayacağı henüz belli değil.
 
Öte yandan oyunun mevcut nesil konsollarda yani PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’te nasıl bir deneyim sunacağı açıklanmadı. Lollipop Chainsaw RePOP batıda PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC için 12 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek. Japonya ve Asya'da ise 25 Eylül tarihinde çıkacak. Fiziksel versiyonlar ise Ekim ayında satışa sunulacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Skyrim İçin Yeni Mod Tank ve Uçakları Ekliyor Dijital Gerçeklikte Bir Yıl: 2000 Yılındaki Öne Çıkan Simülasyon Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız