Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kelt Mitolojisini Konu Alan Drova: Forsaken Kin Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Deck13 Spotlight ve geliştiriciliğini Just2D ekibinin üstlendiği kelt mitolojisinden esinlenen piksel grafiklere dayalı aksiyon rol yapma oyunu Drova: Forsaken Kin resmi olarak duyuruldu. Duyurulmasıyla beraber oyunun çıkış tarihi açıklandı ve 15 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceği aktarılabiliyor.
 
Drova: Forsaken Kin piksel grafiklere sahip
 
 
 
Drova: Forsaken Kin, türün acımasız klasiklerinden ilham alıyor ve aynı zamanda Kelt mitolojisinin mistik cazibesini bizlere sunmayı hedefliyor. Aksiyon ve rol yapma deneyimiyle ön plana çıkmaya hazırlanan oyunda izometrik bir kamera bakış açısı yer alıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda seçimlerimiz ve eylemlerimiz hem kendimizi hem de çevreyi şekillendiriyor. Dolayısıyla yapacağımız seçimlerin oldukça önemli olduğunu vurgulayabiliyoruz.
 
Oyunun arka plan hikayesine bir bakış atacak olursak, öncelikle geçmişteki bir imparatorluğun gücünün keşfedildiği bir ortamda kendimizi bulabiliyoruz. Burada doğayı yöneten ruhlar ve onları ele geçirmek isteyen bir grup düşman bulunuyor. Karakterinizle beraber farklı silahlara hükmedebileceğiniz yapımda bir yandan hayatta kalmaya çalışırken, diğer yandan ise etrafı keşfedebiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Vampire: The Masquerade Reckoning of New York Çıkış Tarihi Açıklandı Astroneer İçin Yeni DLC Glitchwalkers Duyuruldu: İşte Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız