Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Dizisi İkinci Sezonun Ardından İptal Edildi!

 
 
Paramount+ ortaklığı kapsamında hayranlara sunulan Halo canlı aksiyon dizisinin iki sezonun ardından iptal edildiği doğrulandı. Açıklanan detaylara göre dizinin artık Paramount+ işbirliği kapsamında yayınlanmayacağı ve farklı bir platforma taşınacağı belirtiliyor.
 
Halo dizisi devam edecek mi?
 
 
 
Bildiğiniz üzere dizinin 2. sezonu Şubat ayında yayınlandı. Deadline tarafından bildirilene göre Amblin Television, Xbox ve 343 Industries diziye devam etmek için yeni bir ortak bulmayı hedefliyor. Paramount+ sözcüsü yaptığı açıklamada ise şunları söylüyor: “Bu iddialı diziyle son derece gurur duyuyoruz ve Xbox, 343 Industries ve Amblin Television'daki ortaklarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.”
 
343 Industries ise şunları ekledi: “Halo serisini küresel bir başarıya taşıyan milyonlarca hayrana minnettarlığımızı iletiyoru ve gelecekte Halo evrenini farklı şekillerde genişletmeye kararlıyız.”
 
Halo, Xbox'ta bir TV şovu olarak geliştirilmeye başlandı ve yıllarca bu platforma özel kaldı. Daha sonra dizi Paramount+ hizmetinde yayına alındı. Şimdi ise bu hizmetin iptal edilmesiyle yeni bir ortak arayışı başlatıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
EA Sports FC 25'in Türkiye Fiyatı Belli Oldu Epic Games İki Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor: 382 TL Değerinde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

myze

21.7.2024 19:10:44

0
Dünya'nın en overrated oyununu dizi yapmaya çalışırsan affetmezler!

JackTh3Ripp3r

21.7.2024 14:24:02

0
Adam zırt pırt kaskını çıkarmasa, gereksiz politika, drama yapmasalar on numara dizi olacak ama çok fazla gereksiz uzayan diyaloglar, fazlasıyla drama var. Ama hayranların en nefret ettiği şey başrol'deki arkadaşın kaskı takmayı kabul etmemesi. Mandalorian 'da adam kaskı gram çıkarmadı ama herkes sevdi, bu sığır takmak istemiyor insanlar beni görsün diye.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız