Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitori No Shita: The Outcast, iOS ve Android için Duyuruldu

 
 
Tencent Games'in yan kuruluşu MoreFun Studios, Çin webcomic dizisi Hitori No Shita: The Outcast'e dayanan bir oyun duyurdu. Şuan için iOS ve Android için geliştirme aşamasında olduğu belirtildi.
 
Günümüz Çin kültürü, mistik dövüş sanatları eylemi ve doğaüstü folklorun bir karışımı olan oyun, ünlü The Outcast webcomic serisini uyarlayacak. Bugünün ilk fragmanı, oyuncuların resmi Hitori No Shita: The Outcast oyunu başladığında keşfedebilecekleri farklı sanat stilini, canlandırıcı dövüş animasyonlarını, dövüş sistemini ve büyüleyici Inhuman World'ü sergiliyor.
 
Hitori No Shita: The Outcast'in tamamen oyun içi görüntülerle çekilen tanıtım fragmanı, tüm dövüş sanatları animasyonlarında kullanılan çarpıcı hareket yakalama teknolojisini sergiliyor. Fragman aynı zamanda oyunun, saldırıların ve savunma tekniklerinin bir “dansı” gibi hissettirmek için tasarlanan gelişmiş dövüş sistemini de gösteriyor. 
 
Hitori No Shita: The Outcast resmi oyunu, hem webcomic hem de animasyon serilerindeki tüm orijinal hikaye öğelerini kullanacak. İlgi çekici hikayenin daha fazlası oyunda yaşanabilir.
 
Oynanış Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hitori No Shita: The Outcast iOS Android
Mario Strikers: Battle League Oyununa Yeni Güncelleme Geliyor DC's Justice League: Cosmic Chaos, Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız