Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu

 
 
Disney Interactive ve GungHo Entertainment, mobil platformlar için geçerli olacak Disney Pixel RPG adlı oyunu duyurdu. Tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek olan bu yapım şu anda Japonya'da ön kayıtları açık durumda. Bu sayede hem Android hem de iOS sistemleri üzerinden kayıt yaptırabiliyor ve oyun çıktığı zaman haberdar olabiliyorsunuz. Oyunun Japonya dışındaki oyuncular için ne zaman ön kayıtlara açılacağı şu an için bilinmiyor.
 
Disney karakterlerinin sahne aldığı bir deneyim 
 
 
 
Pixel RPG adlı oyunun detaylarına bakacak olursak Japonca yayınlanmış internet sitesinde "Disney karakterlerinin yaşadığı oyun dünyasında aniden bilinmeyen bir program beliriyor ve dünyayı yok etmeye başlıyor" ifadeleri yer alıyor. Birbirine bağlı oyun dünyalarının yer alacağı bu yapımda eğlenceli bir macera bizleri bekliyor.
 
Site içerisinde ayrıca oyunun ücretsiz olacağı belirtilirken bazı öğelerin ücret gerektirebileceği ve mikro ödeme sistemine sahip olabileceği aktarılıyor. Yapım içerisinde yer alacak karakterler arasında Winnie the Pooh'dan Pooh, Aladdin'den Genie, Uyuyan Güzel'den Prenses Aurora, Lilo ve Stitch'ten Stitch, Uyuyan Güzel'den Maleficent ve Küçük Deniz Kızı'ndan Ariel yer alıyor.
 
Öte yandan Mickey Mouse ve Donald Duck gibi klasik Disney karakterlerinin de oyuna dahil edileceği belirtiliyor. Ayrıca oyuncular, Disney karakterlerinden esinlenen kostüm parçalarını kullanarak kendi avatarlarını tasarlayabiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız