Rare Birden Fazla Oyun Üzerinde Çalışıyor

Ömür Gencer


       Microsoft'un sahip olduğu önemli geliştirici firmalar arasında yer alan Rare'in yeni bir oyun üzerinde çalıştığı oyun dünyası tarafından biliniyor. Xbox'ın pazarlama müdürü Aaron Greenberg, verdiği bir röportajda Rare'in sadece bir değil birden fazla oyun üzerinde çalıştığını duyurdu.
 
       Firmanın geliştirmekte olduğu bu oyunlar hakkında henüz hiçbir bilgi verilmese de Greenberg firmaya güvendiğini ve firmanın geliştirdikleri oyunları duyurmaya hazırlandıklarını açıkladı.
 
      Bunun yanında Rare'in bir diğer Microsoft firması Twisted Pixel ile ortaklaşa bir oyun geliştirdiği yönünde söylentiler bulunuyordu. Greenberg Twisted Pixel'in bir başka firmayla oyun geliştirmediğini söyleyerek bu söylentileri kesin olarak yalanladı. Greenberg daha sonra Twisted Pixel'in de yeni bir oyun üzerinde çalıştığını ve bu oyunun beklenilmedik ve farklı bir oyun olduğunu söyledi.
 
     Son olarak Greenberg, Microsoft'un hem teknoloji hem de oyun motoru olarak Epic ile yakında çalıştığını söyledi ancak Epic'in Xbox One için herhangi bir oyun geliştirip geliştirmediği hakkında herhangi bir bilgi vermedi.