Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy Epic Games'te 329 TL: Şu Ana Kadarki En Düşük Fiyat

 
 
Harry Potter evreninde geçen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, Epic Games mağazasında oldukça ucuz bir fiyatlandırma ile karşımıza çıkıyor. Eğer alma niyetiniz bulunuyorsa muhakkak satın almanızı tavsiye ediyoruz.
 
Hogwarts Legacy sizleri büyülü bir maceraya davet ediyor
 
 
 
Hogwarts Legacy yüzde 70'lik bir indirimle beraber 1.099 Türk lirasından sadece 329 Türk lirasına düşmüş durumda. Epic Games mağazası üzerinden satın alabileceğiniz bu indirim 8 Ağustos tarihine kadar sürüyor. Dolayısıyla sınırlı bir süre ile karşımıza çıkıyor diyebiliriz.
 
Oyunun detaylarına bakacak olursak, Harry Potter kitaplarında tanıştığımız bir evreni konu aldığımızı söyleyebiliyor ve açık dünyada istediğimiz gibi gezip tozabiliyoruz. Büyülü canavarlarla karşı karşıya kalabileceğimiz, etrafı keşfedebileceğimiz ve ilgi çekici yerlere bir bakış atabileceğimiz yapımda karakterimizi özelleştirebiliyor, iksirler üretebiliyor ve geniş bir maceraya adım atabiliyoruz.
 
Hep olmak istediğiniz büyücü olabileceğiniz yapımda yeteneklerinizi geliştirebiliyor, karakterinizi özelleştirebiliyor ve çok daha fazlasıyla rol yapma deneyimini dibine kadar yaşayabiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Enotria: The Last Song'un Xbox Series Sürümü Süresiz Ertelendi Among Us'a Ace Attorney Serisinden Yepyeni Karakter Dahil Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Deswaaa

3.9.2024 13:08:58

0
Xbox store dan 269 tl aldım 👌

BSC Misafiri

3.9.2024 10:44:39

0
ps store, epic store a bakta utan Türklerin sana verdiği değerin 10da1inin vermiyorsun kullanıcılarına
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız