Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi

 
 
Like a Dragon (diğer adıyla Yakuza) serisi ile ön plana çıkan Ryu Ga Gotoku stüdyosunun şu anda serinin yeni oyunu üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Essence of Fandom etkinliğine katılan geliştirici ekip, bundan sonraki çalışmaları hakkında çeşitli ipuçları veriyor.
 
Birkaç hayran serinin yeni oyununun yolda olduğunu belirtiyor 
 
 
 
Etkinliğe katılan birkaç hayran, Twitter üzerinden çeşitli açıklamalarda bulundu ve burada geliştirici ekipten edindiği bilgileri sundu. Yakuza Guy@AX adlı bir kullanıcı, yeni oyunun Like a Dragon serisinin bir sonraki girişini temsil ettiğini aktardı. Like A Dragon serisinin en son oyunu Like a Dragon: Infinite Wealth bu yılın başlarında piyasaya sürüldü ve büyük beğeni topladı.
 
Seri önceleri daha çok aksiyon deneyimini bizlere sunarken, batıda Yakuza isminden Like a Dragon’a geçişi ile beraber daha çok sıra tabanlı rol yapma türüne kaydı. Bu da seriyi başka bir noktaya taşıdı.
 
Öte yandan seri için şu anda canlı aksiyon dizi siyapım aşamasında ve Like a Dragon: Yakuza adıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dizi toplamda 3 bölümden oluşuyor ve ilk üç bölüm 25 Ekim tarihinde, son 3 bölüm ise 1 Kasım tarihinde Amazon Prime Video hizmetinde yayınlanmaya bekliyor.
 
Japonya'da yapımı gerçekleştirilen dizi, orijinal Japonca dilinde alt yazı ve dublaj seçenekleriyle karşımıza çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız