Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
VİDEOYA ATLA HABERE ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

Forza Motorsport 6 Duyuruldu + Duyuru Videosu Yayınlandı

 
    Ford ile Microsoft, Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarında gerçekleşen organizasyonda; Ford yeni aracı olan Ford GT'yi duyururken Microsoft da Ford GT'yi kapak görseli yaptığı Forza Motorsport 6'yı resmi olarak duyurdu.

    "Bu Forza ile 10. yılımız" diyerek fuarda konuşan Turn 10 yöneticisi Alan Hartman; Seriyi yapmaya başladıkları anda araç üreticilerine 'Detroit'te gösterdiğiniz yeni arabanızı ekleyebilir miyiz lütfen?' dediklerini ve 10 yıl önce bu durumda olduklarını belirtirken, son 3-4 senede üreticilerle olan ilişkilerini güçlendirdiklerini ve bu oyun serisinin onlar için çok önemli bir durum olduğunu anladılar" diyerek sözlerini noktaladı.

    Ford'un Global Ürün Geliştirme Müdürü Raj Nair ise "Birçok müşterimiz markamızla ve oyundaki bazı model araçlarla Forza oynarken tanışıyor" diyerek, şu an oyun gibi geliştirme aşamasında olan oyunun kapak görselindeki Ford GT'nin de geliştirme aşamasında olduğunu vurguladı. Ayrıca "Bu durumun zor bir süreç olduğunu ve yeni Forza oyunundaki aracın kendi imzası ile yollarda olacağını ve bu yüzden dolayı gerçek aracın da gerekli kalitede olmasını sağlamalıyız" diyerek aracın ve oyunun önemini belirtti.

    Turn 10 yöneticisi Hartman oyunun çıkış tarihi ile ilgili olarak "Zaten belirli aralıklarla oyunlarımız çıkıyor, gerisini hayal gücünüze bırakıyorum" diyerek oyunun çıkış tarihine dair ipucu verdi. Bu durumda genelde iki sene arada bir Ekim ayında Forza çıkaran firma, Forza Motorsport 6'yı Ekim 2015 gibi bir tarihte piyasaya çıkarabilir.

    Forza Motorsport 6, sadece Xbox One'a özel olarak piyasadaki yerini alacak. Oyunla ilgili detaylı bilgiler ise E3 2015'te açıklanacak. Oyunun duyuru videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge forza motorsport 6 forza motorsport xbox one forza motorsport 6 xbox one ford ford forza microsoft turn 10
Xbox One, Medya Özellikleriyle Beraber Emmy Ödülü Aldı Nintendo, 14 Ocak'ta Direct Sunumu Yapacağını Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-1E1FC651D

2.8.2015 13:44:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Hani diyorsun ya, gt değil bu eksik çıksın diye. Aha bir önceki oyun eksiklik kralı seçilir.Forza 5, Forza 4'ten çok daha eksik çıktı . Forza 4'te olan araçları, dlc ile sattı. Yani kısacası boş konuşuyorsun. Gt5'te zaten var olan bir şeyi, şimdi yaptı diye rakipsiz oluyorsa, varsın olsun.
AHAHAHHAHAH. GT4'teki araçlar, neden GT5'te premium olarak yoktu da standart araç olarak geldi. O zaman sesiniz çıkmıyordu?

GT_55

13.7.2015 14:50:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: msy Forza 5 ne ise oydu. Yani yapmayacaklari birseyi vaad etmediler. Forza 5 eksiklikleri olan bir oyundu doğru. Su ana gelecek olursak Forza nin rakibi yine forza ne yazik ki
Hani diyorsun ya, gt değil bu eksik çıksın diye. Aha bir önceki oyun eksiklik kralı seçilir.Forza 5, Forza 4'ten çok daha eksik çıktı . Forza 4'te olan araçları, dlc ile sattı. Yani kısacası boş konuşuyorsun. Gt5'te zaten var olan bir şeyi, şimdi yaptı diye rakipsiz oluyorsa, varsın olsun.

msy

13.7.2015 12:48:59

0
Forza 5 ne ise oydu. Yani yapmayacaklari birseyi vaad etmediler. Forza 5 eksiklikleri olan bir oyundu doğru. Su ana gelecek olursak Forza nin rakibi yine forza ne yazik ki

GT_55

13.7.2015 00:24:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: msy Yanlismis olabilirim goruntu bana gerçek gibi gelmiş olabilir. Takdir ettim ne güzel yapmislar. Gran turismo nun devri çoktan bitti uzulup de forza ya çamur atmak bunu değiştirmeyecek. E3 te forza hakkında az da olsa bilgi sahibi olduk. Oyle salladigin gibi kaplamalarda modellerde bir zayiflik yoktu. Tek eksisi real time weather efektti ki bir sonraki oyuna yapacak birsey kaldin değil mi. Sizin gran turismo degilki bu onlarca eksiği olsun. :)
Yani forza 5 tam ve eksiksiz çıktı dimi.

İdrak İstimlak

12.7.2015 16:44:21

-1
Tamam

msy

12.7.2015 16:37:23

0
Yanlismis olabilirim goruntu bana gerçek gibi gelmiş olabilir. Takdir ettim ne güzel yapmislar. Gran turismo nun devri çoktan bitti uzulup de forza ya çamur atmak bunu değiştirmeyecek. E3 te forza hakkında az da olsa bilgi sahibi olduk. Oyle salladigin gibi kaplamalarda modellerde bir zayiflik yoktu. Tek eksisi real time weather efektti ki bir sonraki oyuna yapacak birsey kaldin değil mi. Sizin gran turismo degilki bu onlarca eksiği olsun. :)

İdrak İstimlak

13.1.2015 22:57:52

-1
Yahu Allah aşkına, oyunu eleştiren biz mi firmanın kölesi olmuşuz, yoksa Xbox markasının başındaki adam DX12 güncellemesinin XO'na kayda değer bir faydasının olmayacağını söylemesine rağmen, sırf grafik anlamda beklenti körükleyip, markayı olduğundan daha iyi göstermek için durmadan her yerde, her fırsatta konsolu yüceltenler mi? Geçen nesil Killzone 2'ye E-F-S-A-N-E denildiği için hazımsızlığa kapılanların nedense şimdi açtıkları her oyunun başlığının yanına EFSANE ibaresini koyanlar mı? Hatta her fırsatta DC gibi bir grafik sanatını, FH2 ile karşılaştıranlar mı? Oyunun konusuna girmeye korkuyoruz arkadaş, en ufak bir eleştiri yazsan hemen üstüne çullanırlar. Konusunda biri XO sahibi bu arada, oyunu bunların gazına gelip almış ama bakmış forumda anlatılanlarla oyun arasında fark var, grafiklerini beğenmedim demiş, hemen elemana çullanmışlar. Tabiiiii sevmek zorundasın, kötü de olsa grafiklerini, oyunun bilimum özelliklerini övmek zorundasın, yoksa ocak dışısın arkadaş, o kadar. Bir de bu adamlar gelmiş akıl veriyor, fanlıkla, fanatiklikle suçluyor adamı, yahu aynada bir baksanıza kendinize. Efsane diye ilan ettiğiniz oyunu dünya alem gördü. Bundle'lar, uçuk fiyat indirimleri olmasa hayatta 1 milyon bile satamayacaktı. http://www.vgchartz.com/game/72222/forza-motorsport-5/ Millet E3 2013'te gösterilen oyunlar, çıkan oyun arasındaki farkı gördü de almayan kendini kurtardı. Yolda grafik yetersizliğinden yol çizgisinin 20 metre sonrasını gösteremeyen bir grafik motoru var. Şimdi bu adamlar mı beklediğiniz Forza 6'yı yapacak? Tamam seviyorsanız eyvallahta, bari oyunu bilmeyen insanları kandırıp, ceplerindeki paraya sebep olmayın, az insafa gelin yahu, günahtır, yazıktır...

GT_55

13.1.2015 22:42:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange Firma kölesi arkadaşları buradan alalım hepinizden son derece tiksiniyorum. Ancak katlanamazsınız her haberin altına kendi firmanızı desteklemek için can atarsınız. Siz hiç mi kendinize acımıyorsunuz ya koca koca adamlar sidik yarışı yapıyorsunuz. Bu neyin kavgası anasını satiyim? Böyle ottan şeylerin kavgasını yapacak kadar seviyeniz düşük mü? Bıktım ya. Xbox haberi çıksada atlasak diye can atıyorsunuz çünkü Xbox'u yerin dibine gömeceksiniz kendi aletinize kötü bir şey çıktı mı şöyle böyle dersiniz. Daha GAMEPLAY VİDEOSU ÇIKMAMIŞ OYUNA GRAFİKLERİ KÖTÜ DİYORSANIZ. Pes derim yani. Bu yaptığınız saçmalıktan başka değil. Ona kalırsa sizin Drive Club'da öyle süper falan çıkacaktı. Allah'tan biraz düzelttiler de. Geç olmuş ama neyse. Gelip buraya *** ağrısı yapmayın karşı tarafa iyi oyun çıkıyor diye. @msy Takmayın hocam ya şu arkadaşları. Kendi aralarında eğlenip dursunlar.
Bizden biktiysan, yorumlarımızı görmek istemiyorsan orada blok seçeneği var, onu kullanabilirsin.

OnrGrTR

13.1.2015 22:20:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ
alıntı:

Orijinalden alıntı: d3vstator

İki yıla bir Forza oyunu gerçekten sıkıcı bir durum serinin hayranları için. Far ışıklarının videoda göze sokulmasına dayanarak gece/gündüz yarışlarının olacağı belli oldu gibi ama Ford gibi adı üzerinden duyurusu yapılan bir aracı bile plastik araç gibi modellemişler. Büyük ihtimalle gece/gündüz döngüsünden dolayı modellemelerde ciddi kısıntılara gideceklerdir.

Ayrıca simulasyon oyunlarında önemli bir ayrıntı olan dinamik hava şartlarını o düşük konsol donanımıyla yapabilecekler mi?

Bu neslin ilk oyunu hem grafiksel, hem de içerik açısından çok kötü bir çıkış yapmıştı, bakalım 5. oyundaki 14 pist sayısını 30-40'a kadar çıkartabilecekler mi, merak ediyorum. Bir de 5. oyundaki kalitesiz seyirci kaplamaları, AA, bump'sız kaymak gibi yollara bir çare bulurlar. Yoksa bu hali ile çıkmasını bırakın, daha duyurulmayan GT7'ye rakip bile olamazlar.

Haters gonna hate yeminle
Bırak ne olursa olsun bu troll ler yine böyle yapacaktı zaten

Guest-ED5D10718

13.1.2015 22:15:23

-1
Firma kölesi arkadaşları buradan alalım hepinizden son derece tiksiniyorum. Ancak katlanamazsınız her haberin altına kendi firmanızı desteklemek için can atarsınız. Siz hiç mi kendinize acımıyorsunuz ya koca koca adamlar sidik yarışı yapıyorsunuz. Bu neyin kavgası anasını satiyim? Böyle ottan şeylerin kavgasını yapacak kadar seviyeniz düşük mü? Bıktım ya. Xbox haberi çıksada atlasak diye can atıyorsunuz çünkü Xbox'u yerin dibine gömeceksiniz kendi aletinize kötü bir şey çıktı mı şöyle böyle dersiniz. Daha GAMEPLAY VİDEOSU ÇIKMAMIŞ OYUNA GRAFİKLERİ KÖTÜ DİYORSANIZ. Pes derim yani. Bu yaptığınız saçmalıktan başka değil. Ona kalırsa sizin Drive Club'da öyle süper falan çıkacaktı. Allah'tan biraz düzelttiler de. Geç olmuş ama neyse. Gelip buraya *** ağrısı yapmayın karşı tarafa iyi oyun çıkıyor diye. @msy Takmayın hocam ya şu arkadaşları. Kendi aralarında eğlenip dursunlar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Motorsport 6
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız