Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
VİDEOYA ATLA HABERE ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

Ubisoft'un Yeni Oyunu The Crew Harika Gözüküyor!


    Need for Speed serisinin kült oyunları Underground'lar malumunuz. Herkes Electronic Arts cephesinden yeni bir Underground beklese de, EA başka tarzlara kaymaya devam ediyordu. Görünüşe göre NFS serisinden bekleneni Ubisoft cephesi yapacağa benziyor.
 
    Ubisoft'un E3 konferansında yaptığı duyuruda açık dünya oynanışına sahip The Crew karşımıza çıktı. Plajlar, sokak araları, büyük caddelerin tamamen açık dünya tabanlı olarak oynanabildiği The Crew'de çeşit çeşit yarış türleri bir araya gelmiş. Off-road ve sıra dışı sokak yarışları gibi türlerin bir araya geldiği The Crew'de kendi çetemizi de kurabiliyoruz.
 
    E3'te gösterilen sunuma baktığımızda oyunda farklı farklı oyun modları yer alıyor. Zorunlu internet bağlantısı gerektiren The Crew'i bir MMO - Yarış oyunu olarak da tanımlayabiliriz. Zira oyunda herhangi bir lobi sistemi vs. yok, her şey dinamik olarak gerçekleşiyor. Derin modifiye içeriklerinin de tuz-biber olduğu The Crew'in yayınlanan videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
xbox one ps4 the crew pc yarış open world
South Park: The Stick of Truth'tan E3 Videosu Assassin's Creed IV'ün E3 Videoları Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.4.2014 19:25:28

0
herkes oyunun grafikleri veya çevreyi eleştirmiş o zaman bu oyun kaç gb ram isteyecek düşünün şu haliyle 2-4gb ram ideal gibi az grafik eklemesi yapsalar neyse ama sizin dediğinize göre olsa en az 4gb ram ister hele bazıları vasat demiş ya gülmekte öldüm abi şu ana kadar bitirmediğim nfs serisi yok abartmıyorum hatta tır oyunlarını bile bitirdim ama şu 4 kişilik soygun mantığı sizce nasıl?Ben bayıldım da :D Skype'den konuşurken soygun yapmak bu oyunun grafiği vs... normaldir tamam ama oyunun amacı 10/10 alır.

BSC Misafiri

24.6.2013 15:42:20

+1
Öncelikle abartısız söylüyorum oyunculuk hayatım boyunca gördüğüm en iyi trailerlardan biri ayrıca bir ''açık dünya oyunu'' için grafikler gayet iyi fakat madem sistem açık dünya oyunu ve neredeyse istediğimiz heryere aracımızı sürebiliyoruz,o zaman çevreyle etkileşimimizin daha iyi olması lazım.Oraya sırf insan olsun diye insan koymak olmaz.Ama oyunun çıkış tarihi daha belli değil ve oyun geliştirilmeye devam ediyordun diye umuyorum yani büyük bir aksilik olmazsa önümüze oynanabilir bir oyun gelecek.

BSC Misafiri

12.6.2013 16:42:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw Teaser'ı izledikten sonra büyük bir beklentiyle game play'i izlemeye başladım ancak ufak bir hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim.Grafiksel olarak pek tatmin etmedi,fikir güzel üstünde çalışılmış ancak yeni nesil için böyle grafiklerden daha iyisini bekliyor oyuncular haklı olarak.Ubisoft'un en azından bu oyunda olmasa bile ikinci oyunda çok daha iyi grafiklerle karşımıza çıkacğını düşünüyorum.Yarış oyunlarına el atması sevindirdi beni.
O kadar devasa harita için bu grafik bence fazla bile .

BSC Misafiri

11.6.2013 23:37:11

0
ohaa trailer ı izledim ilk, grafik o sandım :D öyle bişe olsaydı yüzyılın oyunu olurdu herhalde :D işin doğrusu gameplay tatmin etmedi beni.

oxlayer

11.6.2013 17:50:05

0
grafikler iyi.yarış oyunlarına kafa tutar.modifiye olursa iyi olur.

killuminati25

11.6.2013 16:14:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam Bıkmadan usanmadan yazacağım.Video haberlerini buradan alıp, Youtube'da bulup izliyorum.
Bırak ya demek ki editörlerin gözünde üyelerin değeri bu.Ne video oynatıcısı bişeye benziyor ne alıntı sistemi.

MiyopBey

11.6.2013 12:02:35

+4
Bıkmadan usanmadan yazacağım.Video haberlerini buradan alıp, Youtube'da bulup izliyorum.

iamburak

11.6.2013 11:00:44

0
Oyun güzel yarışmak için bir çok araç çeşidimiz olacak ancak oynanış ve çevre dizaynı pek iyiymiş gibi gelmedi bana

Recharged

11.6.2013 10:00:53

0
Teaser'ı izledikten sonra büyük bir beklentiyle game play'i izlemeye başladım ancak ufak bir hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim.Grafiksel olarak pek tatmin etmedi,fikir güzel üstünde çalışılmış ancak yeni nesil için böyle grafiklerden daha iyisini bekliyor oyuncular haklı olarak.Ubisoft'un en azından bu oyunda olmasa bile ikinci oyunda çok daha iyi grafiklerle karşımıza çıkacğını düşünüyorum.Yarış oyunlarına el atması sevindirdi beni.

Project Scorpio

11.6.2013 08:47:37

-6
Oyun vasat game play video da göründüğü gibi oynanabilirliği ve grafikleri yerlerde sürünüyor 10/6 puanlık bir oyun olacağı kesin gibi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Crew ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
78 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız