Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıcağı Sıcağına - Resident Evil: Revelations

9 Nisan 2013 Talha Aynacı 40 İzlenme Sayısı: 25367 Video süresi: 10:14 Sıcağı Sıcağına
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Konsollarda boy göstermeye hazırlanan yan senaryou oyunundan ilk izlenimlerimiz.

Resident Evil: Revelations 3DS Korku Macera Aksiyon Capcom Nintendo resident evil pc ps3 xbox 360 wii u
Oyundayız: The War Z Bölüm 6 - Son Çarpışma Kutusuz: League of Legends
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cihathalitt

11.6.2013 21:09:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri PC'ye çıkacak mı?
çoktan çıktı.

BSC Misafiri

27.5.2013 18:35:19

+1
@ksfno1 Sonuna kadar arkandayım ! ''Erkan Connor''

Değişik Biri

19.5.2013 20:32:00

0
çöpçpöpçpöçpöpçöçpöpçpöpççö

roommate

19.5.2013 00:30:12

+1
Aksan diye birşey var. Bir italyan, fransız veya alman kendi dili döndüğünce ingilice konuşup yadırganmıyorsa. bir Türk`ün kendine özgü ingilizce konuşmasını yadırgayamazsın. Bırakın bu özentiliği. İngiliz Kralyetinin bile kendine has ingilizcesi varken bizim İngilizcemize karışmayın. Emperyalizm herşeyi ele geçirmişken bırakın Bize has konuşalım. Sen Heyş Di demeye devam et Ersincim.

ksfno1

14.4.2013 17:42:47

0
Ben söyleyeceğimi söyledim arkadaş, daha da söyleyecek sözüm yok! Bizim kendimizi kimseye ispatlamak gibi bir amacımız hiçbir zaman olmadı, olmaz Kaliteden yanayım ve her zaman da kaliteden yana olacağım. Bu yanlışlıklar yapıldıkça uyarmaya devam edeceğim. Dürtmek lazım böylelerini, dürtmezsen kimse kılını kıpırdatıp kendine çekidüzen vermez.

artenis

14.4.2013 10:15:58

0
quote:

adabına uygun bir şekilde
peki kuzum

EmuMaster

13.4.2013 20:24:45

-1
Suç bende eeee çamura taş atarsan üstüne sıçrar demişler. Vallahi yarası olan gocunur arkadaşlar.Yazılarınızdan uyarma değil tamamen art niyet belli oluyor zaten yani burda ağır kişiliğe sahip insan ayağı çekmeyin. Numune 1 "Alfabedeki iki tane harfi bile doğru okuyamıyorsanız bırakın bu işi! Yaptığınız incelemeleri gülmekten izleyemiyoruz, lütfen yapmayın! Acıyın bize!" Numune 2 "Ersincim hala düzeltmedi şu telaffüzü, RESTANT değil rezıdınt olabilir, birde HEYŞ Dİ (HD) değil EYÇ Dİ densen daha iyi olabilir, teşekkürler ;)" Şimdi 1. numune yanlış telaffuzu insanlık meselsi yapmış ve işkence görüyormuş gibi atfetmiş. 2. numunede duruma hakim editöre "ersin halen düzeltemedin len gubudik şu telaffuzu ne kerata adamsın ulen ah bu küçükkende böyleydi bu amcası :))))" tavırlarında olgun insan davranışını yapıp cool bir şekilde aklı sıra millete reklam yapıyor.Aklı sıra editörün yanlışını düzeltmiş izlenimi verip karşı karşıya otursan 2 adam akıllı kelam edemez.Ondan sonra ingilizce konuşmaya speaking tartışma yaparım deyip fransıza espiri yapıp şakşak çekermişde arapçayı okuyabilirmişmiş forumdada çok çok varmışmışmış. Aslanım bakın siz okuyucusunuz adam bi yanlış yaptıysa adabına uygun bir şekilde özelden mesaj atarsın buraya yazmana bile gerek yok.Ha madem buraya yazdın adabına uygun bir şekilde bu işi yapan insanları rencide etmeden yazmaya dikkat edin.Artislik yapacaksınız gidin paltalkta konuşun yada camfrogda. Ve emin ol söylediğiniz söz size garip gelmeyebilir ama karşıdaki insana yaptığın artislikten dolayı o adamın şevki kırılabilir. Anladınızmı ingiliz edebiyatı üstadları? Alınmak darılmak yok sizin yazdıklarınız gibi yazdım. tamammı canlarım :))))

artenis

13.4.2013 01:06:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Editör arkadaşlar siz sallamayın bu her şeyle dalga geçen gençliği.Onlar henüz başlarına kendi hatalarından dolayı eleştirilmeleri durumu gelmedide ondan dolayı her türlü fırsatı kolluyorlar. Lan adam bi resitant evil dedi diye bi büyücü ilan etmediğiniz kaldı arkadaş.Olm senin ingilizcenide duymak isterim sen bu adamları eleştiriyorsunda acaba senin ingilizcen nasıl? Ha şimdi diyeceksin "bey editöylükmü yapiyom yhaaa" diye hemen zeytinyağı gibi üste çık. Adamlar iyi veya kötü bak 10 dakikalık ön inceleme yapmışlar sen tutup aradan sırf ingilizce telaffüzüne takılırsan yazık sana. Yada sana şöyle soruyum sen buraya dalga geçmeyemi geldin yoksa oyun hakkında fikir sahibi olmayamı? Pu yazıklar olsun sizin gibilere.Sizin gibiler değilmi zaten milleti pasifleştiren milletin şevkini kıran.Ne kadarda batı hayranı bir milletmişsiniz.Şu elin gavurunun diline verdiğiniz dilin önemini kendi dilinize veriyormusunuz buda ayrı bir konu? Ersin , Talha , Gökhan adamım ben sizden memnunum.Yaptığınız video incelemelerden dolayı helal olsun başka bi sitede sizin yaptığınız incelemeyi yapan yok.Hemde TÜRKÇE olarak. Editörlerin telaffuzunu eleştiren arkadaşlar sizi Gametrailers,Gamespot ve ign gibi sitelere yönlendiriyorum kusursuz telaffuzlar orada.
Ortada yanlış varsa düzeltilmelidir, konu ne olursa olsun gerisi sizin kurgunuz olmuş ( belitmek gerekirse speaking anlamında bir ingilizle makale tartışabilirim, bir Rusla kendi dilinde tanışabilirim, bir fransızı fransızca güldürüp, biraz araçpa okuyabilirim forumda her çeşit insan var, şaşırmamalı şu an bu okuğun cümleye )

ksfno1

12.4.2013 19:51:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Editör arkadaşlar siz sallamayın bu her şeyle dalga geçen gençliği.Onlar henüz başlarına kendi hatalarından dolayı eleştirilmeleri durumu gelmedide ondan dolayı her türlü fırsatı kolluyorlar. Lan adam bi resitant evil dedi diye bi büyücü ilan etmediğiniz kaldı arkadaş.Olm senin ingilizcenide duymak isterim sen bu adamları eleştiriyorsunda acaba senin ingilizcen nasıl? Ha şimdi diyeceksin "bey editöylükmü yapiyom yhaaa" diye hemen zeytinyağı gibi üste çık. Adamlar iyi veya kötü bak 10 dakikalık ön inceleme yapmışlar sen tutup aradan sırf ingilizce telaffüzüne takılırsan yazık sana. Yada sana şöyle soruyum sen buraya dalga geçmeyemi geldin yoksa oyun hakkında fikir sahibi olmayamı? Pu yazıklar olsun sizin gibilere.Sizin gibiler değilmi zaten milleti pasifleştiren milletin şevkini kıran.Ne kadarda batı hayranı bir milletmişsiniz.Şu elin gavurunun diline verdiğiniz dilin önemini kendi dilinize veriyormusunuz buda ayrı bir konu? Ersin , Talha , Gökhan adamım ben sizden memnunum.Yaptığınız video incelemelerden dolayı helal olsun başka bi sitede sizin yaptığınız incelemeyi yapan yok.Hemde TÜRKÇE olarak. Editörlerin telaffuzunu eleştiren arkadaşlar sizi Gametrailers,Gamespot ve ign gibi sitelere yönlendiriyorum kusursuz telaffuzlar orada. Şimdi defolup gidin o sitelerden zerre bi cümle anlamadan review izleyin. yürü
Kelimeleri düzgün telaffuz etmelerini istemekle batı hayranı olmanın ne alakası var?! Saçma sapan yorumlar yazacağına keşke hiç yazmasaydın da bize de cevap hakkı doğmasaydı! Madem sordun söyleyeyim: Ben kendi dilimi de en az İngilizceye özen gösterdiğim kadar özenli kullanıyorum ve değerli görüyorum. Bunu sorgulayacak son kişisin. Sen önce şu yazma şekline bi' bak! Üniversiteyi zorunlu Türkçe ve inkılâp tarihi dersleri dışında tüm derslerin İngilizce verildiği Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden birinde derece alarak bitirdim. Herkesi kendin gibi sanma! Sen bizi sadece burada mı oyun haberi okuyor sanıyorsun? O dediğin siteleri de inceliyor, takip ediyorum merak etme sen Ayrıca o savunduğun editörlere verilen olanaklar bana verilsin onları solda sıfır bırakacak sunumlara imza atarım! Şimdi duyduğuyla yetinmeye devam edecek koyun kitle mesajlarıma eksi vermeye devam etsin. İlk mesajım 6 tane eksi almış. Bu mesaja da en az bi' 10 eksi bekliyorum, hadi saldırın şimdi! Belirtmeden geçemeyeceğim: Yazdıklarınız beni çok eğlendiriyor

EmuMaster

12.4.2013 18:16:30

-2
Şimdi defolup gidin o sitelerden zerre bi cümle anlamadan review izleyin. yürü

EmuMaster

12.4.2013 18:11:20

-1
Editör arkadaşlar siz sallamayın bu her şeyle dalga geçen gençliği.Onlar henüz başlarına kendi hatalarından dolayı eleştirilmeleri durumu gelmedide ondan dolayı her türlü fırsatı kolluyorlar. Lan adam bi resitant evil dedi diye bi büyücü ilan etmediğiniz kaldı arkadaş.Olm senin ingilizcenide duymak isterim sen bu adamları eleştiriyorsunda acaba senin ingilizcen nasıl? Ha şimdi diyeceksin "bey editöylükmü yapiyom yhaaa" diye hemen zeytinyağı gibi üste çık. Adamlar iyi veya kötü bak 10 dakikalık ön inceleme yapmışlar sen tutup aradan sırf ingilizce telaffüzüne takılırsan yazık sana. Yada sana şöyle soruyum sen buraya dalga geçmeyemi geldin yoksa oyun hakkında fikir sahibi olmayamı? Pu yazıklar olsun sizin gibilere.Sizin gibiler değilmi zaten milleti pasifleştiren milletin şevkini kıran.Ne kadarda batı hayranı bir milletmişsiniz.Şu elin gavurunun diline verdiğiniz dilin önemini kendi dilinize veriyormusunuz buda ayrı bir konu? Ersin , Talha , Gökhan adamım ben sizden memnunum.Yaptığınız video incelemelerden dolayı helal olsun başka bi sitede sizin yaptığınız incelemeyi yapan yok.Hemde TÜRKÇE olarak. Editörlerin telaffuzunu eleştiren arkadaşlar sizi Gametrailers,Gamespot ve ign gibi sitelere yönlendiriyorum kusursuz telaffuzlar orada.

artenis

12.4.2013 14:55:33

0
Ersincim hala düzeltmedi şu telaffüzü, RESTANT değil rezıdınt olabilir, birde HEYŞ Dİ (HD) değil EYÇ Dİ densen daha iyi olabilir, teşekkürler ;)

thugs_life

12.4.2013 10:18:03

-2
ksfno1 bana bak ufaklık lanlu lunlu konuşup klavye delikanlılığı yapma yersin o klavyeyi, oyun oyamışta herşeyi biliyormuş mal.

ksfno1

11.4.2013 16:23:52

-1
quote:

Orijinalden alıntı: thugs_life ksfno1 adam kendini kanıtladı beyler :D hadi git şimdi
Salak salak konuşma lan! Senin gibi Ekşisözlük ağzıyla mesaj yazanların soyu bi' tükenmedi gitti zaten! Git sözlüklerde takıl, ne işin var senin burada?

thugs_life

11.4.2013 15:30:19

-1
ksfno1 adam kendini kanıtladı beyler :D hadi git şimdi

ksfno1

11.4.2013 00:55:11

-5
quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895 adam daha neyin ds neyin 3ds oyunu olduğundan bihaber gelmiş 2 gramlık oyun bilgisiyle ahkam kesiyor ama 2 harfi doğru söylemedi diye burada işini düzgün yapan insanlara laf atıyor. arkadaş ne meraklıymışsınız laf aftmaya alay etmeye. türk milleti kadar hoşgörüsüz ve kompleksli bir millet yoktur dünyada. mevlana demiş ki başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol. ama maşallah siz biri bir hata yapsa da kusurunu herkese duyursam diye pusuda bekliyorsunuz bravo size aynen devam.
Sen hiç merak etme ben Nintendo DS'i de Nintendo 3DS'i de çok iyi biliyorum. Sen kafanı böyle şeylere yorma, maazallah devreleri yakarsın. Eleştirdiğim konu birçok kişinin dikkatini çeken ve insanların artık dalga geçmeye başladıkları bir şey, yani bunu dile getiren sadece ben değilim. Mesajları bir oku istersen dikkatlice, o zaman görürsün "restant evil" şeklindeki okunuşla dalga geçenleri. Ayrıca ilk yorumumda da yazdığım gibi bu durumu ilk kez eleştirmiyorum, daha önce de farklı konularda eleştirilerimi sunmuştum ama dikkate alan yok gibi görünüyor. Haa unutmadan bana "2 gramlık oyun bilgisiyle ahkam kesiyor" diyen adamın oyun bilgisi ne kadar acaba?! Ulan mal şimdi aç kulağını iyi dinle beni: Bu ülkede millet daha PlayStation nedir bilmezken ben PlayStation'da bir ton oyun bitirmiştim. GameCube dediğimde insanlar bana boş gözlerle bakarlarken ben GameCube oynuyordum. Çocuklar tetris oynarlarken benim elimde Nintendo Gameboy vardı. Daha fazla konuşturma beni!

digimon52

10.4.2013 23:01:19

0
oyunun 3D özelligi varmi ki ? sonucda Nintendo 3DS´e cikmisdi.

gesso

10.4.2013 21:10:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895 adam daha neyin ds neyin 3ds oyunu olduğundan bihaber gelmiş 2 gramlık oyun bilgisiyle ahkam kesiyor ama 2 harfi doğru söylemedi diye burada işini düzgün yapan insanlara laf atıyor. arkadaş ne meraklıymışsınız laf aftmaya alay etmeye. türk milleti kadar hoşgörüsüz ve kompleksli bir millet yoktur dünyada. mevlana demiş ki başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol. ama maşallah siz biri bir hata yapsa da kusurunu herkese duyursam diye pusuda bekliyorsunuz bravo size aynen devam.
''Türk milleti kadar hoşgörüsüz ve kompleksli bir millet yoktur dünyada...'' Bu nasıl bir ifade! Konuyu nerden yakaladın da bu noktaya getirdin?

intercityfirm1895

10.4.2013 20:15:48

-1
adam daha neyin ds neyin 3ds oyunu olduğundan bihaber gelmiş 2 gramlık oyun bilgisiyle ahkam kesiyor ama 2 harfi doğru söylemedi diye burada işini düzgün yapan insanlara laf atıyor. arkadaş ne meraklıymışsınız laf aftmaya alay etmeye. türk milleti kadar hoşgörüsüz ve kompleksli bir millet yoktur dünyada. mevlana demiş ki başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol. ama maşallah siz biri bir hata yapsa da kusurunu herkese duyursam diye pusuda bekliyorsunuz bravo size aynen devam.

ksfno1

10.4.2013 18:23:09

-6
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Restant Evil ne lan :D
Katılıyorum Daha önce de kaç kez söyledim Donanım Haber ve Bölüm Sonu Canavarı ekiplerinin adam gibi bi' İngilizce kursuna yazılıp en azından birkaç kur devam etmeleri gerektiğini ama dinleyen yok. Bu video ile birlikte İngilizce okuma yanlışlıklarının zirve yaptığını rahatlıkla söyleyebilirim. Yanlış okunan kelimeler telaffuzu zor kelimeler olsa bir şey demeyeceğim. Bu oyunları senelerdir oynayan, yeri geldiğinde oyunlar hakkında acımasız eleştiriler yapan bir ekibin İngilizce telaffuz bilgisinin hele ki söz konusu oyun Resident Evil (rezidınt iivıl) gibi bir klasikse oyunun ismini doğru söyleyebilecek seviyede olması gerekir. Hadi Resident Evıl'ı da geçtim artık neredeyse 3 yaşında çocukların hatta ve hatta sokaktaki en cahil adamın İngilizcenin varlığından dahi haberi olmayan en mal ergenin bile doğru telaffuz edebileceği kolaylıkta bir şey olan HD (eyç di) kısaltmasını Ersin Kılıç'ın "heyş di" diye telaffuz etmesi beni bitirdi. Bunu yapmayın arkadaşlar, lütfen yapmayın! Hayatınızda hiç mi İngilizce okumadınız?! Alfabedeki iki tane harfi bile doğru okuyamıyorsanız bırakın bu işi! Yaptığınız incelemeleri gülmekten izleyemiyoruz, lütfen yapmayın! Acıyın bize! Bu kadar eleştiriden sonra gelelim oyunla ilgili yoruma... Keşke oyunu Nintendo DS gibi olanakları kısıtlı bir platformdan daha üst seviye platformlar olan PC ve konsollara uyarlarken oyundaki işleyişle ilgili birtakım aksaklıkları gidermeyi aklına getirseydi yapım ekibi. Karakterler kayak yapar gibi ayaklarını yerden kaldırmadan yürüyorlar resmen! CAPCOM bu kafayla devam ederse şimdilerde yakaladığı satış rakamlarına ulaşamaz duruma gelecek yakında.

BSC Misafiri

10.4.2013 15:32:20

+1
Restant Evil ne lan :D

gor-cam1

10.4.2013 14:11:48

0
restant evıl

angaraeski

10.4.2013 10:13:28

0
Bu çıkana kadar Re6'yı bitiririm. Vasat zombi oyunlarını seviyorum :)

BlackBeasT

10.4.2013 03:33:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Babanın RE´si sanki.Adamlar satsın diye aksiyon koyuyor korku olsa sadece mature (+18) kitleye hitap edecek. buda kısıtlayıcı olacak tabi Re 6 ( +16) genel kitleye hitap etsinki satsın yani . Re Revelation nekadar hangi yaş gurubuna uygun bilmiyorum ama +16 vardır. Sonra gider Bf Cod kavgas yaparsın. saten uyuzum senin yorumlarına.
Resident Evil 6 Platform: Windows PC, PlayStation 3, Xbox 360 Rating Category: Content Descriptors: Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, Strong Language, Suggestive Themes Kaynak: http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=32344&Title=Resident%20Evil%206 Ne oldun yavru 1 şekil oldun, Sen RE6 Action'da nasıl action oynadığını sanmıyorum , ESRB M+17 ibaresi var korku olmadığı halde oyunun satması için Action yapıp Mature +17 derecelendirmesi alıyorsa sen neyden bahsediyorsun ,yanlış gelmişsin yavru ceylan çocuk parkı az ötede... Yorumlarım seni uyuz yapıyorsa okumayacaksın , zorlamı okutuyorlar NaN , ilkokullu burda yorum okuyacağına Türkçe öğren cümle arası sadece nokta eklenmez. Klavye yerine telgraf mı kullanıyorsun ?

rambocuk

10.4.2013 03:02:42

0
aldığım maaşın 2 katını verip işe gitme re6 oyna deseler kabul edemezdim o derece kötüydü re hayranları için bi can tazeleme olacak gibi

gesso

10.4.2013 02:52:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri PC'ye çıkacak mı?
Evet, çıkacak. HD6950 ya da daha iyisi ekran kartı istiyormuş. Şu sistem gereksinimi kim yazıyor acaba? http://store.steampowered.com/app/222480/

BSC Misafiri

10.4.2013 01:41:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC Tebrikler RE yapan unsurları 3DS'den yan oyunu port yap , Seri olarak oyunu 600 kişilik ekip ile RE6 gibi gereksiz quik timelar ile PS2'de RE:outbreak serisinin kalitesini dahi yakalamayan oyunla seriyi sürdür...resiTANT evil bağladılar iyice
Babanın RE´si sanki.Adamlar satsın diye aksiyon koyuyor korku olsa sadece mature (+18) kitleye hitap edecek. buda kısıtlayıcı olacak tabi Re 6 ( +16) genel kitleye hitap etsinki satsın yani . Re Revelation nekadar hangi yaş gurubuna uygun bilmiyorum ama +16 vardır. Sonra gider Bf Cod kavgas yaparsın. saten uyuzum senin yorumlarına.

BSC Misafiri

10.4.2013 01:40:09

0
PC'ye çıkacak mı?

Deswaaa

10.4.2013 00:23:01

0
Bence harika olmuş sabırsızlıkla bekliyorum pc version steam denmi satılıcak lutfen bilgi verin

M@rtin

10.4.2013 00:13:35

0
Olaybudur abi asla unutamıcam http://www.youtube.com/watch?v=Nv_c9puMMm0 Okunuşa dikkat :)

M@rtin

10.4.2013 00:11:28

0
Olaybudur abi asla unutamıcam http://www.youtube.com/watch?v=Nv_c9puMMm0 Okunuşa dikkat :)

michael01

10.4.2013 00:11:25

0
oyun bi halde benzemediğini bildiğim için sırf Talha abinin sesini duymak için izliyorum

Tall Man

9.4.2013 22:45:30

0
çöp

OldGamers86

9.4.2013 22:45:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC Tebrikler RE yapan unsurları 3DS'den yan oyunu port yap , Seri olarak oyunu 600 kişilik ekip ile RE6 gibi gereksiz quik timelar ile PS2'de RE:outbreak serisinin kalitesini dahi yakalamayan oyunla seriyi sürdür...resiTANT evil bağladılar iyice
adamlar yanlışlıkla oyunu çıkarmışlar dostum.Öyle planladıkları yok yani uzun uzun.Zinhar korku oyunu yaparlarsa satışlar düşer.Batarlar alimAllah.Komedi yahu el konsolundan port edilen oyuna sevinir olduk.ölmedi bu seri resmen yok edildi...

BlackBeasT

9.4.2013 22:13:19

0
Tebrikler RE yapan unsurları 3DS'den yan oyunu port yap , Seri olarak oyunu 600 kişilik ekip ile RE6 gibi gereksiz quik timelar ile PS2'de RE:outbreak serisinin kalitesini dahi yakalamayan oyunla seriyi sürdür...resiTANT evil bağladılar iyice

anarchyrising

9.4.2013 22:10:18

+1
resiTANT evil :D

BSC Misafiri

9.4.2013 21:30:42

0
Resident Evil 1-2-3'ün yanı sıra Resident Evil: Code Veronica ve Resident Evil Zero'yu da unutmamak gerekiyor. Gamecube'teki Resident Evil Remake de (ilk oyunun yeniden yapımı) inanılmazdır. Bu oyun da dahil gerisi tıraş bence.

aykut291

9.4.2013 21:19:41

0
Resident Evil 1,2,3 NOKTA. Anlayan anlar

Hayaletlog

9.4.2013 21:12:57

0
Aklımda soru işareti bırakmadınız teşekkürler BSC

die.Rache

9.4.2013 21:03:28

+1
Yahu Ersin Kilic "ResiTANT Evil" diye okuma arkadas su oyunun ismini :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Resident Evil: Revelations 8/10 16 oy
KÜNYE
Resident Evil: Revelations ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD