Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıcağı Sıcağına: Mass Effect 3 Demo

16 Şubat 2012 Ersin Kılıç 57 İzlenme Sayısı: 27576 Video süresi: 15:19 Sıcağı Sıcağına
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Mass Effect 3'ün oldukça doyurucu olan demosunu Sıcağı Sıcağına yorumluyoruz.

Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Star Wars: The Old Republic Video İnceleme Silent Hill: Downpour Video Ön İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yoddaa

20.3.2012 18:29:30

0
Ben ilk oyunu ikinciden sonra oynadım. Zevk aldım, hem de çok ama 2. kadar değil (kim ne derse desin). Nasıl Red Dead Redemption benim PS3 alma nedenimse, ME2 de benim hayatımda oynadığım en güzel oyundur (Fallout 3, Heavy Rain, Oblivion, Skyrim, Dark Souls dahil). Ancak 3. oyunun daha fazla tps/action öğeleri içerdiğine ve ilk 2 oyunun gerisinde kaldığına ben de katılıyorum. Zaten bu, bire bir EA'nin de ifade ettiği birşey. Yani, yeni bir konu ya da tartışmaya çok da açık olan birşey değil. Adamlar söylemişler işte. O kadar. Bir de Jack Wall'ın yaptığı müziklerden sonra, bu oyunun soundtrack'i şu ana kadar bana zayıf geldi. Grafiklerde ise, vistalar çok güzel, teknolojik detaylar da iyi ama yüzleri gerçekçi yapmaya çalışırken, bence bozmuşlar. ME2 bence bu bakımdan daha iyiydi. Yine de bu bir Mass Effect. Serinin son da olsa, bir oyunu. Ve Bioware + EA aynı Dragon Age'de olduğu gibi, tutulmuş, beğenilmiş, kabul görmüş, hatta kendine ait özellikleri ile aşık etmiş bir oyunu değiştirme yanlışına düşmüş de olsalar, ben yine de severek oynayacağım, biliyorum.

musAKka

20.3.2012 17:36:57

0
Bundan 1 ay önce oyun çıkmadan yazdıklarım doğru çıktı ne yazık ki. Güzel bir aksiyon oyunu olmuş sadece.

I3uRocKSiyoN

20.3.2012 17:29:46

0
Sayın Editörlerim video incelemesini eminim benim kadar arkadaşlar da bekliyordur bilginize

afrodude

11.3.2012 00:31:46

0
Liara muhabbetleri kopardı beni. "yanıma gel", "erkek karakter olsa kaldırır mıydın doğruyu söyle" haha :D

Tunyukuk

8.3.2012 16:10:22

0
Taramalı tüfek de varmış

BSC Misafiri

28.2.2012 17:26:38

0
gears of mass effect

siberarmi

21.2.2012 16:25:54

0
Oyunun RPG kısmına yorum yapamayacağım(firma bir taraftan demoda kestik konuşmaları başlarda daha çok RP var diyor bir taraftan da demo oyunla aynı çıkarılan bir şey yok diyor...) Silah modifikasyonları çok geniş ve yetenekler çok daha güzel dallanıp budaklanmış. Üstüne silahların ağırlığının cooldown sürelerine etki etmesi stratejik bir elementte ekliyor çatışamalara. İster tank tarzı bir karakter yapıp, 5 silahla çok nadir yetenek kullanarak ilerleyebileceğiz, istersek haifif bir silah alıp 2-3 saniyede bir düşmanları tech/biotic yağmuruna tutacağız. Silahlar da baya çeşitli bu sefer bunlar birazcık umudumu arttırıyor. Zaten ME1 den 2 yeki kadar sığlaştıran bir geçiş yapamayacaklarını düşünüyorum. Silahların tam listesi, kod delisinini biri multiplayi kırmış bütün silahlara sahip olmuş. Geth silahları bile var oyunda :) ve dizaynları takdir ettim. Bu dizayn ekibini lütfen Old Republic'e kaydırsınlar... http://steamcommunity.com/id/shyke/screenshots/?tab=&showdate=1&filter=shortcut_48513

broodofqueen

21.2.2012 13:32:55

0
İnsanları eğlendirmek için yapılmış bir ürünün, neticesine değil içeriğine bu kadar takılmak BANA GÖRE yanlış. Neticeden kastım; genel profil için oyun bittiğindeki tatmin hissidir. Benim için ise oyunun sonuna kadar dayanabilmek. Sonunu görebildiğim oyunun sayısı çok değildir. Mesela Skyrim'i bitiremedim. Yan görevlerden, ana göreve yönelemedim ve sıkıldım. Yere göğe sığdırılamayan(haklı olarak) o oyundan çabuk vazgeçtim. Ama Mass Effect öyle değildi. 2011 sonbaharında indirime girmişti, 5 USD gibi bir rakam. Denemek için satın aldım, bir baktım oyun bitmiş. Sonra hemen CD key sitelerinden 2. sini aldım, bir solukta da onu bitirdim. Çok grafik takıntısı olan biri değilim, o yüzden büyük keyifle oynadım eskide olsa. Bioware ruhunu satmış bir stüdyo da olsa, bu oyun en son başyapıtları olacak gibi.

musAKka

20.2.2012 00:13:27

+1
Güzelce, emek vererek yazmışsınız, ben de kendimce cevap vereyim: Saydığınız 3. ve 5. maddeler, direkt olarak bir RPG'nin zorunlu unsurları değildir. Bunlar sadece bir oyunu daha zengin hale getirir, ama RP öğesi katmaz. O yüzden bu iki madde direkt olarak eleniyor. Diğer 3 maddeye gelince, bu söylediklerinizin neredeyse tamamı, yapımcıların söylediklerinin kopyası. Ama işin kötü yanı, yapımcılar Mass Effect 2 çıkmadan önce de benzer şeyler söylediler fakat evet güzel bir oyun olmasına rağmen RPG öğelerinin ilk oyundan daha az olduğunu, oyuna tam not veren kritikler bile söyledi. Maddelere gelince: 1- "Seçim-sonuç ilişkisi": Kesinlikle RPG'nin olmazsa olmazlarındandır. 2. oyunda dediğiniz gibi daha çok dialog seçeneği vardı ancak bunların tamamına yakını oyunda Renegade ve Paragon statlarına puan olarak geçiyordu. Bunlar da oyuna genel bir esneklik katmayan, daha çok oyunun sonunda birkaç sahnede etkisi olan şeylerdi. IGN'deki ufak bir bölüm (ki oyuna 9.0/10 puan verdiler)
quote:

These choices don't lead to the complexity and flexibility you see in RPGs like Fallout 3 or Dragon Age, but they result in some electric moments, particularly during the final hours.
Mass Effect 3 için de "1000" tane seçenek olduğunu söylüyorsunuz. Eğer bir önceki oyundaki gibi sadece Renegede / Paragon puanlarına +1 katan seçeneklerse isterse milyon tane olsun. Fallout'taki 2 tane seçenek, ME2'deki yüzlerce seçenekten daha çok etki eder. Bu durum ME1'de çok daha iyiydi, dialoglar oyuna nispeten daha köklü değişiklikler sunabiliyordu. Kaldı ki kimse sonuçta oyundan inanılmaz köklü seçenekler sunmasını beklemiyor, ancak ilk oyundan da daha alt seviyelere inmemesi gerekir ki ME2, ilk oyuna göre daha lineer bir hikaye yapısına sahiptir. Verilen görevler, ilk oyundakina göre daha monotondur (şunu al, bunu götür vs..) Buradaki "1000" sayısı bu yüzden çok birşey ifade etmiyor. Aynı sonucu veren 50 tane dialog da birşey ifade etmiyor (bknz. Fallout 3 ile Fallout: New Vegas arasındaki fark) 2- "İyi bir character customization.": Silah çeşitliliği ve zırh çeşitliliği oyunu daha zengin yapar, olması gerekendir ama keskin bir RPG öğesi değildir. Skill konusunda söyledikleriniz oyunun yapımcılarının söyledikleridir. Bunun ne kadar doğru olduğunu göreceğiz ancak doğru ise evet, bu konuda daha üstün olacaktır, tek umudum da bu. 4- "Özgür bir dünya.": Evet, bir RPG için özgür bir dünya çok önemli ama yine de kimse ME'nin tamamen sandbox bir oyun olmasını istemiyor. Ama ilk oyundaki Mako ile gezegenlerde dolaşıp farklı olaylarla karşılaşabilmek bile güzeldi. Kimilerine göre hammalık da olabilir bu ama 2. oyundaki gezegen tarama olayından daha fazla RP öğesi katıyordu. ME3'teki keşif yapısını da oyunu çıkınca daha iyi görüp tartışacağız. http://n4g.com/news/465911/mass-effect-2-vs-mass-effect-1 Aslında buradaki videoda birkaç noktaya iyi değinilmiş. Tavsiye ederim. 2. oyundaki bazı "şahsi" hayal kırıklığımdan, ME3 videolarını da gördükten sonra ister istemez bir önyargı oluşuyor. Oyun çıktı çıkacak zaten. ME serisi benim için önemli bir yer tutar, her halükarda ME3'ü de çok seveceğimi biliyorum. İşte ikinci oyundaki hayal kırıklıklarını tekrar yaşamamak tek dileğim.

didymos

19.2.2012 03:21:17

+2
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bir oyunun aksiyonunun bol olması kötü değildir, aksiyonu bol yapacağım diye başka şeylerden kısması kötüdür. RPG demek, sağa sola iki diyalog serpiştirmek demek değildir. 1. oyun ile 2. oyun arasında bu konuda çok fark vardı, 3. oyunda görünen o ki, satış rakamlarını daha da yukarıya çekmek için RPG öğeleri iyice minimuma indirilmiş. Yoksa burada kimse oyunun kötü olduğunu söylemiyor.
Pardon ancak neye dayanarak RPG öğeleri minimuma indirilmiş dediniz? Öncelikle sizin RPG'den anladığınız nedir? Benim RPG'den anladığım; seçim-sonuç ilişkisinin olması, iyi bir character costumization, taktiksel bir oynanış. özgür bir dünya ve zengin bir evren. Peki Mass Effect 3 bunların ne kadarını karşılıyor? Sayalım: 1)- "Seçim-sonuç ilişkisi." Yani oyunda yaptıklarının bir sonuca varması. ME3 bu konuda dopdolu. Öyle ki bunu ilk iki oyunda yaptıklarının bu oyuna 1000 üzerinde sonuç etki edecek olması mı, yoksa sadece ME3'de yapacaklarının etkisi mi diye ayırmak lazım. İlk oyunda X kişisini kurtarıp Y kişisini mi ölüme terk ettin? ETKİ EDECEK. İkinci oyunda, X üssünü yok mu ettin elinde mı tuttun? ETKİ EDECEK. Bu etki edecek olayların sayısal toplamı 1000, yazısal olarak BİN. Hangi oyunda bu kadar çok sonuca rastladınız? Ya da bunun onda birine rastladınız mı? Bence rastlamadınız. Gelelim ME3'de yaptıklarımızın ME3'e etkisine. Oyunda 2 iyi, 2 kötü, 2 gri olmak üzere 6 FARKLI SON olacak. Buna ek olarak, Dünya'yı geri almak için BİRDEN FAZLA YOL olacak. Yani bu ne demek, oyun seçimsel olarak GAYET DOYURUCU olacak. Şimdi piyasada olan kaç tane RPG'nin size bu kadar özgürlüğü sunabildiğini merak ettim. Ayrıca oyundaki diyalog sayısı 40.000 SATIR. Bu ilk oyunda 15.000, ikinci oyunda 25.000'di. Bu bağlamda da DAHA ÇOK SEÇİM olacağını çıkarmak zor değil. 2)- "İyi bir character costumization." Ne demek? Weapon (silah), armor (zırh) ve skill (yetenek) vb. öğelerin oyundaki durumu. ME3 bu konuda da dopdolu. Silah çeşitliliği olarak ME3 önceki oyunları nerdeyse ikiye katlıyor. Oyundaki silah sayısı 52 (DLC'ler ile birlikte 60) ve bu rakam hem ME1'den hemde ME2'den DAHA FAZLA. Ayrıca silahları kostümize (yapılandırma) ederek farklı buildler yapmak mümkün, bu da KENDİNE ÖZGÜ bir item yaratmanı sağlıyor. Bunlara artı olarak çeşit çeşit bombalar da var. Zırh çeşitliliği olarak oyun ME2'deki buildden devam ediyor. Ki bu en iyisi. ME2'deki armor costumizationu ME1'e göre kat kat daha iyi. Neden? ME1'de üstüne bir zırh geçirip tüm gövdeyi korumaya alıyordun ve bu çok yüzeyseldi. Ama ME2'de genişletildi, kafalık, gövdelik, ayaklık, eldivenlik olarak ayrıldı, oyuncuya daha fazla seçim imkanı sağlandı. Tek eksiği armor azlığıydı ve ME3 bu eksiği kapatıp DAHA ÇOK ZIRHLA geliyor. Yetenek konusunda ME3, ME1'e bile TAŞ ÇIKARTAN CİNSTEN. Skill sayısı ve geliştirebilecek skill daha fazla. 178 skill point, 57 skill olacak. Ve skiller önceki oyunlardaki gibi 2 defa değil 8 defa KOMBİNE EDİLEBİLECEK. Level sınırı da 30'dan 60'a YÜKSELTİLDİ. 3)- "Taktiksel oynanış." Öncelikle Mass Effect ve Dragon Age serileri piyasada kalan, PARTY TABANLI COMBATA sahip nadir RPG'lerden. Bu oyunlar dışında oyunu durdurup yoldaşlarınıza komut vererek, aklınızı kullanarak oynadığınız taktiksel pek az RPG vardır ve kıymetini bilmek gerek bunların. Zaten taktiksel olan ME, ME3'te de bu yönden birşey kaybetmiyor. İkinci oyundaki VETERAN zorluk seviyesinin bu oyunda NORMAL'e denk geldiğini düşünürsek daha da taktiksel olacağını söylemek mümkün. Daha fazla silah, daha fazla armor, daha fazla skill bunun göstergesi. 4)- "Özgür bir dünya." Bundan kasıt oyunun sizi bir yere SIKIŞTIRMIŞ HİSSİ VERMEMESİ ve olabildiğince ÖZGÜR BİR OYNANIŞ sunmasıdır. ME3 bu konuda da sınıfını geçmeyi başarıyor. Bioware oyunları TES kadar özgür değillerdir ancak sizi bir yere kapatmış hissi de vermez. Ortasıdır. ME3 gezegenleri explore etme özelliğiyle bunu sağlıyor. Uçtan buca farklı farklı gezegenleri gezip görmek, buradaki olayları keşfetmek ve el atmak özgürlük anlamında doyurucu olacaktır. 5)- "Zengin bir evren." Mass Effect, bilimkurgu evrenleri arasında en zenginlerden. Bir oyunun sizi o dünyaya çekebilmesi, yapay hissettirmemesi önemlidir ve ME serisi bu konuda inanılmaz başarılı. Mükemmel şekilde işlenmiş ırklar, gezegenler ve onların dünyası. Bu evrenden daha kaç tane oyun çıkacağını düşünmek bile insanın ağzını sulandırıyor. Şimdi bu maddelere göre Mass Effect 3 neden RPG değil ve hatta RPG öğeleri minimuma indirilmiş? RPG dediğimiz şey atomu parçalamak kadar kompleksli birşey değildir. Aşağı yukarı saydığım maddeleri karşılıyorsa RPG'dir. Ama önyargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zor görünen o ki. O yüzden önyargıları bir kenara bırakıp gerçeklere bakarak yorum yapmak daha sağlıklı olur.

musAKka

18.2.2012 23:30:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen İlk iki oyunu 2011 yılın sonunda bir solukta bitirdim. Çıktığında önyargılı olup(EA oyunu, konsol portu vs. gibi) almadığıma gerçekten üzüldüm. Demo çıktığı gibi indirdim ve bitirdim. Soluksuz keyifli ve aksiyonu bol bir oyun. Aksiyon oyunu olmuş diye eleştirenleri gerçekten anlamıyorum. Bir oyununun aksiyonunun bol olması kötümüdür? Ayrıca adam sana seçenek vermiş.. Seç babacığım Aksiyonmu istiyorsun, RPG mi istiyorsun yoksa bol diyaloglu hikaye modumu? Hangisini istiyorsan seçiyorsun. Oynamadan yorum yapmamak lazım.
Bir oyunun aksiyonunun bol olması kötü değildir, aksiyonu bol yapacağım diye başka şeylerden kısması kötüdür. RPG demek, sağa sola iki diyalog serpiştirmek demek değildir. 1. oyun ile 2. oyun arasında bu konuda çok fark vardı, 3. oyunda görünen o ki, satış rakamlarını daha da yukarıya çekmek için RPG öğeleri iyice minimuma indirilmiş. Yoksa burada kimse oyunun kötü olduğunu söylemiyor.

setek01

18.2.2012 22:45:53

0
2.1 GB'lık demosunu bugün origin'den indirdim. 5 dk kadar sadece single bölüme baktım. 6950 ile full graifk AA açık yüksek kare/sn oynanıyor. Herhangi bir optimizasyon sıkıntısı yok anladığım kadarıyla.

SoNx27

18.2.2012 22:25:15

0
adamlar kopmuş toplamda 60 lvl olan adam gördüm abi yatmadan zombi gibi oynuyolar her alde dek geldim adam her duşmanın nerde çıkıcagını ezberlemiş artık bize adam bırakmıyo

realgrand

18.2.2012 19:59:45

0
Benim oyunum bu... işte budur... Bence gelmiş geçmiş en güzel Mass Effect oyunu. Özellikle bu "Action,Role Play ve Story" seçeneğinin olması benim çok hoşuma gitti. Böylece insanlar oyunu kendilerine göre oynayabilecekler. Grafikler vs... vs... çok güzel gözüküyor. Video için teşekkürler.

BSC Misafiri

18.2.2012 14:50:22

0
hem 1e1 haber hem de bu turden incelemelerde basarili bir cizginiz olustu.. tesekkur ederim

Xaerk

18.2.2012 14:41:33

0
Valla serinin son oyunu olduğu için çok üzüldüm. Madem serinin son oyunu ön siparişi verdim gitti.

broodofqueen

18.2.2012 00:54:56

0
İlk iki oyunu 2011 yılın sonunda bir solukta bitirdim. Çıktığında önyargılı olup(EA oyunu, konsol portu vs. gibi) almadığıma gerçekten üzüldüm. Demo çıktığı gibi indirdim ve bitirdim. Soluksuz keyifli ve aksiyonu bol bir oyun. Aksiyon oyunu olmuş diye eleştirenleri gerçekten anlamıyorum. Bir oyununun aksiyonunun bol olması kötümüdür? Ayrıca adam sana seçenek vermiş.. Seç babacığım Aksiyonmu istiyorsun, RPG mi istiyorsun yoksa bol diyaloglu hikaye modumu? Hangisini istiyorsan seçiyorsun. Oynamadan yorum yapmamak lazım.

The Echoes

17.2.2012 23:02:13

0
nedense ısınamadım bi türlü şu mass effect serisine..Tps beni sarmıyor keşke tes serisindeki gibi hem tps hem de first person olarak oynanabilse

specnaz

17.2.2012 22:31:21

0
Kazandığı parayı sonuna kadar hak eden serilerden biri.

marfoglu

17.2.2012 17:45:02

+1
Bu sicagi sicagina videolari yerine Keske baska oyun videolari cekseniz cunku yorumladiginiz icerigi bizde indirebiliyoruz wowun Kaplan betasi normaldir AMA demolara herkes oynayabiliyorken video cekmek sacma bence cunku bizde inceleyip yorumlayabiliyoruz test edebiliyoruz.Sizde bir oyun sitesi olarak bence Kaplan betada yapmaniz bu videolari hem Daha az olur hem Daha kaliteli.

sniper23

17.2.2012 17:41:01

0
VOLKAN DEMİREL, PES DE DEĞİL, FİFA DA DEĞİL, MASS EFFECT TE OYNANIR

fullwar

17.2.2012 14:47:17

0
"Oyunda değişik bir menü tasarımı var", Diğer oyunlarla aynı zaten. :) "ilginç bir senaryosu var". ??? Cümleleri gibileri çok iyi olmuş. :) Sayenizde gülmekten yarıldım. Serinin son oyunu olması sebebiyle bomba gibi olacaktır son oyun. Demoda birçok özellik kırpılmış olsada yinede süperdi. İndirin pişman olmazsınız. Demo linkleri; http://masseffect.bioware.com/about/demo

encuni

17.2.2012 14:46:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: bonser24 Direk korsan sitelerde ararsan bulamazsın http://masseffect.com/about/demo# Origin üyeliği al indir kur sonra demoyu indir 2gb birşey

Dark matter

17.2.2012 14:31:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: encuni Oyunun pc demosu var arkadaşlar indirdim oynadım ama galiba multi server açmamışlar daha
hıcbıryerde yok acaba merak ettım bızzat yapımcılardanmı temın ettınız.

encuni

17.2.2012 13:42:36

0
Oyunun pc demosu var arkadaşlar indirdim oynadım ama galiba multi server açmamışlar daha

MrPinkFloyd

17.2.2012 09:38:46

0
baska hiçbir oyuna benzemiyor gerçekten harika

BSC Misafiri

17.2.2012 09:16:21

0
Mass Effect e multiplayer olmaz diyenlere gelsin...

HaLoPlgr

17.2.2012 00:06:32

0
çocuğa yazık oldu..

siberarmi

16.2.2012 23:30:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka İnsan bazen "Keşke ilk oyun gibi RPG ağırlıklı olsaydı" diye düşünmeden edemiyor. Aksiyon tamam, güzel ama oran olarak biraz abartılmış.
Demoda spoiler olmasın diye konuşmaların bir kısmını ve renegade/paragon engellemelerini kaldırmışlarmış,muş,müş. Asıl oyunda çok fazla RPG öğesi olacakmış, 1. oyunu aratmayacakmış. Çıkınca görecez bakalım DA2 yede dediler demo oyunu yansıtmıyor diye, birebir aynı çıktı... Multisi hayret bir şekilde hoşuma gitti ama o konu biraz canımı sıkıyor :)

FreeRun

16.2.2012 23:06:24

0
çook güzel oyun yaa..

atakanyldrm

16.2.2012 20:46:44

+4
abi sıcağı sıcağı devam ediyor kutusuz programıda devam ediyor ancak vakti zamanı ne oldu !

Wayward Son

16.2.2012 20:31:14

0
Demonun ilk kısmı çok daha güzeldi. Hikayeyi, o Reaper dehşetini gayet güzel yaşattı. İkinci kısım için aynısını söyleyemeyeceğim. Ama Cerberues'un ne haltlar karıştırdığın çok merak ediyorum. İlk parçanın sonundaki sinematik ise mükemmeldi. Kamera açıları, sesler, atmosfer muazzamdı. Çok konuşulan melee olayını hiç beğenmedim desem yeridir. Çok hantal kalıyor. Ama dodge olayı güzel olmuş, çok ihtiyaç oluyordu ilk oyunlarda. Level sistemini geliştirmişler. Daha fazla puan kazanacağız gibi gözüküyor. RPG öğeleri açısından çok güzel bir gelişme. Demoda bile bolca sinematik vardı. Oyunda da olmasını diliyorum.

SoNx27

16.2.2012 19:30:31

0
beyler oyun çook güzel 10/10 da bi multisine giremedim (pc demo)

BSC Misafiri

16.2.2012 19:00:29

+1
Mass Effect in filmi çekilirse; Sheppart ı kaleci Volkan oynasın :)

musAKka

16.2.2012 18:37:43

+3
İnsan bazen "Keşke ilk oyun gibi RPG ağırlıklı olsaydı" diye düşünmeden edemiyor. Aksiyon tamam, güzel ama oran olarak biraz abartılmış.

eyp444

16.2.2012 18:20:49

0
bölüm sonu canavarının bütün incelemeler ve editörleri çok başarılı

OtoburPirana

16.2.2012 15:38:07

0
Demo kısa ve eğlenceli idi her ne kadar sinematikler oldukça uzun olsa da bunu Aksiyon modunu seçtiğimden diyalogların geçilmesi için yapıldığı kanısındayım o yüzden oyun fena değil.

CaSsErDoDo

16.2.2012 15:29:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: atahan12 @CaSsErDoDo FPS diyince aklına bir tek CoD geliyorsa,tps deyince aklına oyun gelmiyorsa doğaldır.Oyunun aksiyon derecesini kamera açısı belirlemez.Prototype,Diablo,Max Payne vb...Bunlar FPS miydi?
hahah daha ne dediğini daha benim ne demek istediğimi anlamıyorsun birde gelmiş bana oyunlarla ilgili ders veriyor sayende ibret aldım

_LegendmJ_

16.2.2012 15:29:00

0
Atmosfer inanılmaz resmen sizi o evrenin içine sokuyor.

efeckmert8998

16.2.2012 14:55:34

0
Bu oyunu Heyecanla Bekliyorumm ..

senseman62

16.2.2012 14:52:41

0
hd bekliyorum :)

dogukan50

16.2.2012 14:43:47

0
yav oyun güzel...atmosfer çok güzel ama yürüyüş animasyonları bana çok yapmacık geldi + ara sinematikler çok uzun..neredeyse tüm demoyu adamlar sinematikle doldurmuş..ama ses efektlerine gelince harikulade..hele bir de ses sisteminiz varsa dolby digital ses kalitesi...zzaten günümüz oyunları dolby digital i destekliyor tabi...:=)

AloneAssassin

16.2.2012 14:24:51

0
Volkan :)

kabuto7013

16.2.2012 14:22:10

0
pc demosu var mı acaba

BSC Misafiri

16.2.2012 14:09:04

0
@atahan12 diablo'ya tps mi dedin yoksa ben mi yanlış gördüm?

serkan4411

16.2.2012 13:54:10

0
nedense ben lila hiç sevmim dakkada ölü

333444333

16.2.2012 13:53:22

0
"yanıma gel" :D

realgrand

16.2.2012 13:53:09

0
Kaç gb ???

kdrcn1997

16.2.2012 13:39:57

0
filmin volkan oynıyacakmış ben öle duydum :D

atahan12

16.2.2012 13:20:01

-1
@CaSsErDoDo FPS diyince aklına bir tek CoD geliyorsa,tps deyince aklına oyun gelmiyorsa doğaldır.Oyunun aksiyon derecesini kamera açısı belirlemez.Prototype,Diablo,Max Payne vb...Bunlar FPS miydi?

CaSsErDoDo

16.2.2012 13:13:27

-3
crynetin ne demek istediğini anlamamış bazı arkadaşlarımız hahaha.kardeşim adam demiş ki fps oyunlarındaki gibi aksiyon var birtek kamera açısı eksik demiş hahahah adamda haklı.

EzioAuditore_

16.2.2012 13:12:04

+9
Videolarınızdaki esprili anlatım videoya renk katıyor resmen izlemekten sıkılmıyor insan bu mizahi anlatım sayesinde :). Oyun çok güzel geliyor bu arada.

Xaerk

16.2.2012 13:10:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer volkanı görünce oyunu almaktan vazgeçtim

evil ops

16.2.2012 13:05:06

0
TPS oyunlarını çok severim RE5 de bu yönüyle hosuma gitmişti. RPG olarak tek yedirilen şey karakteri kendi stratejine göre şekil vermek ve skiller. ama tam bi TPS oyunu

ilgezer

16.2.2012 12:54:05

+1
volkanı görünce oyunu almaktan vazgeçtim

atahan12

16.2.2012 12:42:14

+11
@Crynet TPS oluyor dediğin akıllı arkadaşım :D

Crynet

16.2.2012 12:38:56

-22
Gene Komik Bir İnceleme RPG'Den Çok FPS Birtek FPS Kamera Açısı Yok :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Mass Effect 3 8/10 26 oy
KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
2
OY
6
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız