Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout: New Vegas Video İnceleme

31 Ekim 2010 Ersin Kılıç 51 İzlenme Sayısı: 48897 Video süresi: 10:59 Video İnceleme
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Platform: PC, PS3, Xbox 360
 
Savaş asla değişmez... En iyi kıyamet sonrası senaryolardan birine sahip olan Fallout serisi, yeni oyunu New Vegas ile karşımıza çıktı. Genel olarak Fallout 3'ün izinden giden oyun bizi, çorak topraklarda büyük bir maceraya daha davet ediyor.

Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC Xbox 360
Oyun Odası:Önümüzdeki Dönemin Hit Oyunları(Tiglon) Oyun Dünyasında Bu Ay (Kasım 2010)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kadir666333

15.1.2016 13:12:37

0
Video açılmıyor. Error loading video file not found diyor.

vollkan59

26.10.2015 00:33:53

0
Bo reklam nedir ya.kaç saniye:(((

NevNiyaz

23.8.2013 16:53:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mr.GameOver Gerçekten hayatımda bu kadar uzun soluklu bir oyun görmedim,Her yeri keşfederek ve yavaş yavaş oynadım,günde 6-7 saat oynadım ve oyun 4 günde anca bitti,oyun bittikten yaklaşık 15 saat sonra oyuna başka bir karakter başka bir özelliklerle tekrar başladım ve o karakterin özellikleri ile oynadım örnek vericek olursam ilk yaptığım karakter biraz asi cana yakın ve savaşmaktan kaçınan bir tipti,2. karakterim ise Red Dead Redamtiondan esinlenmiştim ve ona göre oynadım ve değişik ilerlemeler le değişik seçimlerle oyunu tekrar bitirdim,gerçekten bu oyunu sevmeyenleri anlamıyorum oyun oynana bilirlik konusun'da 10 üzerinden 10.
benim de eski ps3 üm sarı ışıktan dolayı ölmüştü 2 gün önce super sliim aldım ve yeniden oyunlarımı yüklemeye başladım ama en çok da ölen ps3 ümde fallout new vegas save im diğer save dosyalarımla beraber uçtu gitti sizin bu yorumu okuyunca ben de üşenmeyip sıfırdan başlasam mı yine düşünmeye başladım :) atmosferi gerçekten benzersiz benim için hatta öyle ki soundtrack lerini ipoda indirip, arabada uzun yolda filan dinliyorum ara sıra hisleniyorum filan :)

Mr.GameOver

28.6.2013 06:52:16

+1
Gerçekten hayatımda bu kadar uzun soluklu bir oyun görmedim,Her yeri keşfederek ve yavaş yavaş oynadım,günde 6-7 saat oynadım ve oyun 4 günde anca bitti,oyun bittikten yaklaşık 15 saat sonra oyuna başka bir karakter başka bir özelliklerle tekrar başladım ve o karakterin özellikleri ile oynadım örnek vericek olursam ilk yaptığım karakter biraz asi cana yakın ve savaşmaktan kaçınan bir tipti,2. karakterim ise Red Dead Redamtiondan esinlenmiştim ve ona göre oynadım ve değişik ilerlemeler le değişik seçimlerle oyunu tekrar bitirdim,gerçekten bu oyunu sevmeyenleri anlamıyorum oyun oynana bilirlik konusun'da 10 üzerinden 10.

BSC Misafiri

8.1.2012 17:38:00

0
ben aldım oynuyorum ingilizce konuşmalar çok ama anlamasan da oluyor bir nevi geyik muhabbeti yapıyorlar aralarında bir kaç saat sonra alışıyorsun zaten yönlendirme sistemi de var inilizce bilmeyen oynayamaz diyemem ama yine de esy seviyesinde oynamanızı tavsiye ederim meraklısı için yapılmış herkesin ısınacağı türden bir oyun değil boderlands havası var ama tabii o çok baba bir oyundu orjinalini 50 TL'ye aldım param yandı diyemem ama yüz TL'ye satıldığın da görüyorum okadar da verilmez ama mesala boderlandsa 250 tl bile verilir bence yani zevkler ve renkler tartışılmaz tabii

Mr.Basketball

15.11.2010 20:30:31

0
Fallout 3 ü heves edip almıştım ama oynayamadım.Zaten rpg oyunlarını pek sevmem belki Fallout sevdidir dedim ne yazık ki olmadı

SHCEK93

15.11.2010 18:40:37

0
arı marı diyorsun kaptan o arıların cadazor olanları akreplerin giant olanları tek atıyor adama.. öyle vur vur git yok ...onu al aşagı etmek için bolca quest var...önce perklencen sonra armoru saglama alcan silah yapcan silahı combilicen..ee bunlarda para ile oluyor..para için ise başka bir quest dogru las vegas kumarhaneye.. parayı hayat kadınlarına kaptırmakda var ....oyunda ufak gibi görünen bir olay nelerle baglantılı yapılmış...sen oyundan anlamıyorsun demiyorum.. bunun havası bi başka...eger hard modu açarsan oyunun sonuna inanki 15 günde zor varırsın...bu sana gerçekç,lik kazandırır o sebeble diger oyunlardaki hard mod gibi degil tek atış ölürsün diger oyunlarda bunda ölümüm 100 çeşidi var ölürsün niye öldügünü bulana kadar ak ile karayı seçersin. yolda kaç kez kan kaybından öldüm zehirden radyosyondan .bunların etkisini yok etmekde başka başka elementlerle oluyor oblivondan sonra en iyi bu sardı... valal kasıyor bi saatten sonra artık bindik bir alamete gidiyoz kıyamete..adam veriyor ta oyunun başında sana m16 yı hadi bas vur sona git....tamam dediklerini yapak editör baba yapımcı abi..ama bana ne anlatmak istiyorsun konumuz ne herşeyi sen hali hazırda yapıp önüme serdin kendimi geppetonun kollarında ki tahta gibi hissettim..senmi oynuyorsun oyunu ben mi...bırakta sona nasıl varılır ben karar vereyim.... işte başkan fallout u ben bu sebeble sevdim..bagımsızlık ve özgürlük duygusu ön planda

PhileoSophia

15.11.2010 13:36:59

0
Bana kalırsa oyun bu gune kadar oynadiğim oyunlar arasında en iyi seviye atlama sistemine sahip oyunlardan biri perkler olsun stat ve skill ağacı olsun üzerinde cok güzel durulmuş fakat oyun olarak aynı güzelikte gidemeyecem 1. olarak oyunu yamalar adam ediyor.Bu bence oyuncuya hakarettir oyunu denemeden mi yaptinizda bu denli kötü(hatta berbat) grafiklerle oyunu kasıyor. 2ci olarak harita dizayn ve tasarımı evet oldukça kötü bana kalırsa sanki amerikanın çöllerinde dolaşıyorum o post-apo havadan eser yok kendimi oyunun içinde tehlikede hissedemiyorum.stalker bu hissi cok daha iyi veren bir oyundu.bana kalırsa kazandığı şey perk sistemi ve isim diğer herşey bana bitmemiş bir oyunu sergiliyor bu oyun işleri 5 çekirge 2 arıyı mutasyona uğratıp haritanın sağına soluna atmakla olmayan işler. şehirler cansız post-apo atmosferinden eser yok. bana kalırsa rpg aşığı olmayan bi player için tarihi geçmiş sakız gibi yavan bir oyun olmuş. Not:Oyundan ne anlarsın falan diyip boş yorumlar yapmanıza gerek yok. Çünkü bir çoğunuzun bu tarz yorumlardaki amacı sadece fallout ismi üzerinden kalite playerım dalaveresi yapmak :)

On.E

14.11.2010 23:25:30

-1
Bu oyunun çıkışından itibaren yapılan tüm haberlere ve incelemelere gelip böyle yorum yaptılar hala aklım almıyor..Tek dertte grafik..Bu oyunu grafik için oynayan hiç oynamasın zaten..Veya oyunu sıkıcı bulanlar gitsin çat-çut adam vurulan aksiyonun bitmediği adamı kahraman triplerine sokan COD oynasın.. Oyuna gelirsek Obsidian genelde bu tarz efsaneleri eline alınca ek paket sürer gibi sürüyor oyunu pek geliştirme yapmıyor KotoR'da böyleydi..Bu yıl Alpha Protocol ile eleştiri aldılar..O oyunda aslında değişikti gerektiğinden fazla yerin dibine sokuldu..Orada da animasyonlar,grafikler vs. eleştirildi,hatta BSC'nin puanıyla dalga geçildi..Şu devirde yapımcıların harbi özenmesine gerek yok bas grafiği yolla 9 puana itiraz edilir düşük diye..Neyse Obsidian eski Black Isle çalışanları oldukları için Fallout'u daha iyi tanıyorlar tabii..Ama yine de New Vegas'ta 3'ün üstüne pek bir şey koymamış..Yine de bu nesilde aranan RPG'yi veren oyunlardan biri olmuş..RPG severler bayağı beğendiler oyunu..Hardcore moduna hayran kaldım yapımcıların bile tavsiye etmemesi gülmeme yol açtı..Kıyamet sonrasını en iyi anlatan oyunlardan biri kesinlikle..Puan hak ettiği puan..

Dreamscape

4.11.2010 22:15:46

0
Boomerların base'ine ne kadar kolay yurundu o videoda oyle benim 3 adımımda artillery cakıyorlardı kafama hehe. son kısımda cok iyi olmuş , Keşke 40 saatlik oynama surem icinde sneak de kassaydım :)

SHCEK93

4.11.2010 22:07:23

0
hard modda oynuyorum..matematik resmen .. hayatta kalmak için 8 10 bileşeni takip etmek zorundasınız...

BSC Misafiri

4.11.2010 21:16:05

0
hayatimda hic fallout oynamadim.Videolarina falan baktim bende dehset bir Borderlands hayraniyim oyunun yapisi ona benziyor deniyim dedim.Muthis gercekten oyun cok surukleyici silahlar yetenekler aman Allahim :D

BSC Misafiri

3.11.2010 17:30:00

+2
Yaşım 16. Genç sayılırım yani dinozor falan değilim. Çocukluğum oyunlarla geçti. Yani karakterimi oyunlar epey etkiledi diyebilirim. Küçükken ailemin oynadığını görüp başladığım Supaplex gibi herkesin bilmediği ama şahane oyunlar vardır. Fallout serisiyle çok eskiden tanışıklığım var 1. oyundan beri diyebiliriz. Hayatımda gördüğüm en sağlam atmosferli (evet hala) oyun Fallout 2dir. Burada konuyu dinlemeden sürekli bir eli escape tuşunda duran insanların yorumunu görünce beynime kan sıçrıyor maalesef. Yazdığı yazıya dikkat etmeyen sürekli "w" harfi kullanan, ünlü harfleri ünsüze çevirmeye çalışan özenti insanların yorumları beni açıkçası hiç de etkilemiyor, ilgilendirmiyor. Bunları isim vermeden söylüyorum. Arkadaşlar lütfen oyundan anlamıyorsanız eski toprak oyuncuların sevdiği serinin oyunlarını (sırf sevdiğimiz seri diye de değil oyun hakikaten güzel olmuş) basit bir insan gibi yorumlamayalım. Lütfen sizi kınayt onlayn'a veya kantır sıtrayk'a alalım.

musAKka

3.11.2010 14:18:30

+1
Bu oyuna bir FPS oyunu gibi bakanların zevk almaması normal ancak Fallout: New Vegas'ın safkana yakın bir RPG oyunu olduğunu unutmamak lazım. Oyun Fallout 3'ten çok daha fazla role playing özelliklerine sahip, eski FO 1-2'ye daha çok yaklaşmış (ki mükemmel bir gelişme). 2010'un en sağlam oyunlarından biri ile karşı karşıyayız. 50 saat oynadım, daha oyunun sonuna yaklaşamadım bile. Son derece sürükleyici, her türlü seçimi de size bırakabilen, bu yüzden her oynanışta bambaşka bir senaryo ile karşılaşabileceğiniz bir oyun olmuş. RPG severlerin bu konudaki "kötü olmuş, çok sıkıcı" vs. gibi yorumları dikkate almadan denemesini öneririm.

Wey-Yu

2.11.2010 21:39:07

0
Sırf baştaki reklam videosunun bitmesi için 5 dakika bekledim sırf bunlar yüzünden bu siteye girmiyorum doğru düzgün video izlenmiyor.

Dark Codex

2.11.2010 19:00:13

0
Yine süper bir oyun :)

BSC Misafiri

2.11.2010 12:53:12

0
gow sparta nın video incelemesini istiyoruz :))

EmrhocK

2.11.2010 10:24:57

0
oyun güzele benziyor deniyeceğim teşekkürler.

cartok

2.11.2010 09:21:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: venom417 Yani yorum var yorum var,ben şimdi gidip süper mario galaxy'ye bu ne la ne biçim oyun grafiklere bak demem çünkü bilmiyorum ne olduğunu oyunun,sizde tam bilmediğiniz şeylere dandik öyk filan diye yorum yapmayın lütfen.Ben ilk oyunu rastgele almıştım küçükkene resmini beyenip,geldim kurdum bilgisayara vurdulu kırdılı bişey bekliyodum anam dedim bu ne la 5 dakkada sildim ama aradan bikaç yıl geçti bidaha kurdum ve hastası oldum,kapasite artmış tabi benim arada.Mesela puanlama şahane olmuş,oyun anlatılmış nasıl bişey olduğu,üstüne söylenicek fazla bişey yok,bi şans verin deneyin beğenmezseniz fikriniz normal bişekilde belirtin,ben bi coşkuyla açtım mesela yorumları iki fallout muhabbeti döner diye ama orda öyk burda cöyk.olmuyo yani.Aslında bu oyunu sevmek ve anlamak için 90'ların havasını solumak gerekiyo biraz,Terminator,Mad Max,A Boy and His Dog izleyip oynamayı deneyin oyun daha zevkli hale gelir
+1

venom417

2.11.2010 01:25:20

+1
Yani yorum var yorum var,ben şimdi gidip süper mario galaxy'ye bu ne la ne biçim oyun grafiklere bak demem çünkü bilmiyorum ne olduğunu oyunun,sizde tam bilmediğiniz şeylere dandik öyk filan diye yorum yapmayın lütfen.Ben ilk oyunu rastgele almıştım küçükkene resmini beyenip,geldim kurdum bilgisayara vurdulu kırdılı bişey bekliyodum anam dedim bu ne la 5 dakkada sildim ama aradan bikaç yıl geçti bidaha kurdum ve hastası oldum,kapasite artmış tabi benim arada.Mesela puanlama şahane olmuş,oyun anlatılmış nasıl bişey olduğu,üstüne söylenicek fazla bişey yok,bi şans verin deneyin beğenmezseniz fikriniz normal bişekilde belirtin,ben bi coşkuyla açtım mesela yorumları iki fallout muhabbeti döner diye ama orda öyk burda cöyk.olmuyo yani.Aslında bu oyunu sevmek ve anlamak için 90'ların havasını solumak gerekiyo biraz,Terminator,Mad Max,A Boy and His Dog izleyip oynamayı deneyin oyun daha zevkli hale gelir

T-MAC*1

1.11.2010 19:30:42

0
@remiles01 Sana velet demesi yanlış tabiki fakat bi sebebi var.Bir klasiğe yada kaliteli bir oyuna her kim "dandik grafikli,dandik oyun" derse bunlar çok büyük bi çoğunlukla 9-13 yaş arası kardeşlerimiz oluyorki onlar sadece grafik istiyor =) "Sen onun avukatı mısın?" deme çünkü bunu yazmamın sebebi gerçekten neden oyun sevmediğini öğrenmek =) Oyunun fanı falanda değilim.3. oyun ile tanıştım Fallout ile...

Wayward Son

1.11.2010 19:24:24

0
@remiles01 Ben ''anlamadım'' diyip sıkıcı ilan etmene takıldım. Tabi ki Fallout'u herkes beğenecek diye bir kural yok. Şuna benzemiş yani: Adam sana İngilizce adres soruyordur fakat sen anlamazsın ne dediğini, küfrediyor sanıp adamı döversin:)

hkn_01

1.11.2010 19:07:24

0
oyundan bi b...k anlamayanlar yine toplanmış gidin cod oynayın hadi.

remiles01

1.11.2010 18:59:59

0
Kardeşim bu oyun senin için güzel olabilir fakat ben beğenmedim sorun bu niye bu kadar büyütüyorsun velet falan ?

Wayward Son

1.11.2010 18:23:27

+1
@remiles01 Amacını anlayamadıysan üstüne üstlük gelip sırf bu yüzden eleştirirsen evet yorumun batar. Madem anlamıyorsun, anlamadığın şeylere de gelip laf etmeyeceksin. venom417 'nin yorumu eleştiridir, zira adam seriyi biliyor. Madem anlamıyorsun, anlamadığın şeylere de gelip laf etmeyeceksin. Seninki eleştiri bile değil, bok atmak.

remiles01

1.11.2010 18:16:29

0
@Wayward Son , Sanane arkadaşım benim yorumlarım mı batıyor sana ? Bir oyunu beğenmezsin ben beğenirim şimdi benim seni ezmem mi gerek ? velet dedin mi aynaya dönmen gerek.

-HKN-

1.11.2010 15:25:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: ZaptoZ ingilizcem ileri düzey ama cidden oyun çok dandik bu puanlar resmen ayıp olmasın diye verilmiş heralde :D
Şu "dandik" liğin içini biraz açar mısın hocam? madde madde yazar mısın? benim gibi oyunu ps3 için alacak arkadaşlar için fikir olur.

ZaptoZ

1.11.2010 15:15:24

-1
ingilizcem ileri düzey ama cidden oyun çok dandik bu puanlar resmen ayıp olmasın diye verilmiş heralde :D

venom417

1.11.2010 14:28:30

0
İngilizce dersi veriyim size öyle oynayın haha,fallout 2 hayatımda oynadığım en güzel oyundu,3te harikaydı ama vegasta aynı havayı yakalıyamadım,belki de 3te Enclave'i ve oyunun konusunu çok sevmem bunun sebebi,bu oyunda da çok görev ve çok seçim var,clanların hepsi çatlak insanın kafası karışıyo.27 farklı son :O çok dehşet,yeni gelicek dlc'lerle daha da iyi olucaktır oyun.Grafikler ise umrumda değil,hiçbir RPG'de grafikleri umursamadım,gerçek fan'lar da umursamaz zaten

STALKER-1903

1.11.2010 12:22:17

0
İnceleme için teşekkürler.Bazı arkadaşlar çok fazla ingilizce var diyor. orta derecede bir ingilizceniz varsa rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Wayward Son

1.11.2010 12:21:10

+1
BSC'den naçizane ricam, şu aşağıdaki veletleri bir zahmet ban hammer'a maruz bırakın. Bunlar yorum yazsalar ne olacak, yazmasalar ne olacak. Zaten saçma sapan, içi boş şeyler yazmışlar. Bari vaktimizi harcamazlar. Aha da isimleri de aşağıda. Ciddi söylüyorum bu arada dediklerimi. Şaka falan değil. Harbi banleyin yani :) ----Orijinalden alıntı: blizzard3 cok dandik bi oyun cok fazla konusma var oyun alıcaksanız iyi derecede ingilizce bilmeniz gerek ---remiles01 31.10.2010 16:05:53 Sıkıcı bir oyun amacı belirsiz bana göre.Seriyi sevenlerin oynayacağı bir oyun. ---DaRBe7 01.11.2010 11:13:41 Fallout 'u hiç bir zaman sevmemişimdir sırf Atom bombası var diye biraz merak ediyordum ama şimdi artık hiç istemiyorum. Grafikler berbat.. Konuşma diyalogları berbat ne bu yaw :D

DaRBe7

1.11.2010 11:13:41

-1
Fallout 'u hiç bir zaman sevmemişimdir sırf Atom bombası var diye biraz merak ediyordum ama şimdi artık hiç istemiyorum. Grafikler berbat.. Konuşma diyalogları berbat ne bu yaw :D

DRAGUNOV.SP

1.11.2010 01:17:05

0
Sizin video incelemelerinizi izlememin nedeni müthiş video sonu :D

Prоwler

31.10.2010 23:59:22

0
Grafikler keşke daha güzel olsaydı:( Oyunu sevdiğim halde ingilizcemin yeterli olmaması gerçekten beni oyundan soğuttu ama rpg oyunlarının özelliği bu ne yapacaz artık çeviri kullana kullana oynayacağız:)

gunescan

31.10.2010 22:44:00

0
Çok geldi bana puanlar. Cidden oynanacak bi oyun gibi gelmedi bana. Ama serinin hayranları için süper gelebilir tabi...

gunescan

31.10.2010 22:36:34

0
Çok geldi bana puanlar. Cidden oynanacak bi oyun gibi gelmedi bana. Ama serinin hayranları için süper gelebilir tabi...

T-MAC*1

31.10.2010 19:56:04

0
@blizzard3 Sen WoW oyna en iyisi =))

BSC Misafiri

31.10.2010 17:36:01

0
Fallout herkesin anlayacağı bir oyun değildir. Vakti zamanında 2. oyunun kişiliğimde bıraktığı izler büyüktür. 2. oyun kadar büyük bir klasik olmasa da yine klasiktir Fallout 3 ve New Vegas. Oynadığınız her an oyunun ne kadar detaylı hazırlandığı anlaşılır. Fallout serisine başlamak istiyorsan sana 2. oyunu öneririm başlangıç olarak. Dünyanın en iyi oyunları arasındadır.

Tahmazoğlu Tahir

31.10.2010 17:12:06

-1
İncelemeye aldanmayın oyun oynanacak gibi değil
quote:

Orijinalden alıntı: d3l1kanli ben daha önce seriyi hiç oynamadım.bu oyunu bana tavsiye eder misiniz?incelemyi izleyince oynayasım geldi.aksiyona yönelik mi mount&blade gibi mi?sonu güzel olmuş ayrıca.

freshmind

31.10.2010 17:04:33

0
Yorumunuza sağlık Ersin hocam.. Hak ettiği puanları almış oyun.. Belki sesler biraz daha yüksek bir puanı hak ediyor ama olsun.. Obsidian'a bu oyunun verilmesini haila aptallık olarak görüyorum.. Ben şahsen Fallout 3'teki o havayı pek soluyamadım.. Oyun daha çok bir ek paket havasında duruyor.. Buglardan temizlenmiş bir halinin kabul görülebilecek düzeyde bir kalite yakalabileceğini söyleyebilirim.. Serinin hayranları tabikide inceleme falan dinlemeden çoktan dalmışlardır benim gibi oyuna.. İncelemenin sonu yine çok hoş olmuş.. :) "Patladığı zaman suratındaki ifadeyi görmek istiyorum" buum :) ..

fatihhj

31.10.2010 17:03:59

0
güzel bir inceleme olmuş

revenger11

31.10.2010 17:03:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3 cok dandik bi oyun cok fazla konusma var oyun alıcaksanız iyi derecede ingilizce bilmeniz gerek
şakamısın arkadaşım

Tormintor

31.10.2010 17:02:32

-1
quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3 cok dandik bi oyun cok fazla konusma var oyun alıcaksanız iyi derecede ingilizce bilmeniz gerek
RPG'de başka ne olacaktı?

blizzard3

31.10.2010 16:45:31

-1
cok dandik bi oyun cok fazla konusma var oyun alıcaksanız iyi derecede ingilizce bilmeniz gerek

d3l1kanli

31.10.2010 16:41:30

0
ben daha önce seriyi hiç oynamadım.bu oyunu bana tavsiye eder misiniz?incelemyi izleyince oynayasım geldi.aksiyona yönelik mi mount&blade gibi mi?sonu güzel olmuş ayrıca.

Lincourt

31.10.2010 16:32:27

0
HD sürümü düzeltilmiştir, teşekkürler

remiles01

31.10.2010 16:05:53

-1
Sıkıcı bir oyun amacı belirsiz bana göre.Seriyi sevenlerin oynayacağı bir oyun.

d3l1kanli

31.10.2010 15:58:52

0
GoW için video hazırlayabiliriz demiştiniz.bekliyoruz onuda. inceleme için teşekkürler ayrıca..

Mustafa

31.10.2010 15:54:28

0
elinize sağlık izliyip editlicem. edit : bu oyunun grafiklerine biraz daha özen gösterseler tadından yinmez maalesef her seride bu sorun war.inceleme için teşekkürler

remiles01

31.10.2010 15:52:43

0
HD videoda sorun var düzeltirsek..

remiles01

31.10.2010 15:50:46

0
İşte bunu bekliyorduk izliyorum.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Fallout: New Vegas 7/10 17 oy
KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Editör Notu: Herkesin oynayabileceği başarılı bir yapım.
8,8 Puan
2.0
27
OY
7,5
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız