Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: The Veilguard İçin 22 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu

 
 
BioWare tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan serinin en yeni oyunu Dragon Age: The Veilguard için yepyeni bir oynanış videosu yayınlandı. IGN tarafından yayınlanan içerik, 22 dakikalık bir oynanış görüntülerini bizlere sunuyor.
 
Dragon Age: The Veilguard için beklentiler yüksek
 
 
 
Yayınlanan videoya bakacak olursak, oyunda yer alan diyalogların bazıları, dövüş sistemi, ortamlar ve çok daha fazlası bizlere aktarılıyor. Bu sayede oyundan neler bekleyeceğinize dair çeşitli fikirler elde edebiliyorsunuz. Yeni Dragon Age oyununda oyuncular, Thedas dünyasını keşfetmeye hazırlanıyor. Bu dünyada vahşi ormanlar, tehlikeli labirentler, gizli büyülerle dolu canlı şehirler ve çok daha fazlası yer alıyor. Dolayısıyla oldukça farklı bölgelere doğru ilerlerken aynı zamanda buraları keşfedebiliyorsunuz.
 
Büyüyen bir tehdit ile yüzleşmek için yapım içerisinde cesur bir takım oluşturmaya hazırlanıyorsunuz. Yol boyunca benzersiz karakterlerle etkileşime girebiliyor, grubunuzu toplarken onlarla aranızdaki bağı kuvvetlendirebiliyor, hem heyecan hem arkadaşlık hem de romantizm yaşayabiliyorsunuz.
 
EA tarafından yayınlanacak olan Dragon Age: The Veilguard, 31 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabına Yükseldi! Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız