Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Conan: Rechained Video İnceleme

18 Temmuz 2011 Beril Sergün 102 İzlenme Sayısı: 39412 Video süresi: 10:15 Video İnceleme
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Bedava olmak Conan'a yaradı mı?

 

age of conan age conan mmo hyborian adventures
Video Ön İnceleme: Batman: Arkham City Harry Potter: Deathly Hallows 2 Video İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frank Lapidus

16.5.2012 17:58:26

0
bu sefer olmamış inceleme

ulaspo

27.4.2012 17:47:30

0
Age Of Conan 'ın PVP si başka hiç bir oyunda yok. Mükemmel bir PVP sistemi var. Class arasındaki dengesizlikler tüm oyunlarda olur, bu konuda yorum yapmayacağım. Yanlış yapıldığını düşündüğüm tek şey var oda ıtemlerın gerçek para ile satılıyor olması kı bu da F2P oyunların kaçınılmaz sonu. Ama az bir miktar para ve sabır ile kendinize bir yer edinmeniz mümkün. Özellikle yeni PVP serveri Rage de akşamları full mini game ler varki, tadından doyum olmuyor....

Katip1

3.4.2012 11:44:02

+1
Böyle saçma bir inceleme olamaz

Viik

20.11.2011 23:36:27

0
direk oyun icinden girip kolayca istedigin paketi alabilirsin aslinda , ayri ayri satilcak baska nasil satilcak ? ayriyetten paket kampanyalarida oluyor arada =)

tbred

20.11.2011 22:53:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: Viik

Hani Unchained di ye gelirsek , sitesine girip bakarsaniz ne tür sinirlamalar var görmek mümkün
keşke blizzardın sitesini örnek alsalarmış ek paket almaya yeltendim siteyi bulamadım resmen herey parca parca satılıyor masallah aoc nin sitesinde

Dovahkiin

20.11.2011 21:54:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Viik Fail inceleme olmus , zaten age of conan tam bir free2play den cok hybrid free2play yapisi olmasi gözden kacmis sanirim. Burdaki tek amac yeni oyunculara oyunu deneme firsati vermek , lvl vs siniri getirmeden. Oynanabilirlik e 6.5 verilmis ki resmen saka gibi. Seslere 8 verilmis ?!=!??! Hahahaha aoc nin acin soundtracklerini bir dinleyin , allah akil fikir versin ne diyim. Genel olarak 9.0 hak eden oyunada 6.5 vermisler ya diyecek sözüm yok. 2 saatlik oyun baslangic süresiyle tüm oyunu katleden mantiga karsiyim arkadasim ben, bir is yapiyorsaniz tam yapacaksaniz. Oynamayi düsünen kisilere raidlerden , pvplerden questler vs kisa bir özet gecilse fena olmazmiydi ? Incelemeyi yapan hatun diyede bizim abaza team üyeleri süper süper süper diye anlamsizca yorum yapmislar yalakalik icin.
Hani oynanabilirlik F2P olarak düşünülüp puanlanmış diyebilirim de grafik ve seste Conan'dan daha iyi MMORPG görmedim. Gerçekten puanlarda bi acayiplik var.

Viik

20.11.2011 21:53:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: tbred premium uyelıgım var fakat exp packı almamıstım bazı bolgelere gıremıyorum yenı race acamıyorum hanı unchaineddi ben anlamadım puanla bolgelere gırebılıyoruz ne sacma sey
Hani Unchained di ye gelirsek , sitesine girip bakarsaniz ne tür sinirlamalar var görmek mümkün

tbred

20.11.2011 21:34:53

0
premium uyelıgım var fakat exp packı almamıstım bazı bolgelere gıremıyorum yenı race acamıyorum hanı unchaineddi ben anlamadım puanla bolgelere gırebılıyoruz ne sacma sey

Viik

20.11.2011 21:18:08

+3
Fail inceleme olmus , zaten age of conan tam bir free2play den cok hybrid free2play yapisi olmasi gözden kacmis sanirim. Burdaki tek amac yeni oyunculara oyunu deneme firsati vermek , lvl vs siniri getirmeden. Oynanabilirlik e 6.5 verilmis ki resmen saka gibi. Seslere 8 verilmis ?!=!??! Hahahaha aoc nin acin soundtracklerini bir dinleyin , allah akil fikir versin ne diyim. Genel olarak 9.0 hak eden oyunada 6.5 vermisler ya diyecek sözüm yok. 2 saatlik oyun baslangic süresiyle tüm oyunu katleden mantiga karsiyim arkadasim ben, bir is yapiyorsaniz tam yapacaksaniz. Oynamayi düsünen kisilere raidlerden , pvplerden questler vs kisa bir özet gecilse fena olmazmiydi ? Incelemeyi yapan hatun diyede bizim abaza team üyeleri süper süper süper diye anlamsizca yorum yapmislar yalakalik icin.

Dovahkiin

20.11.2011 13:24:35

+1
maelstromb adlı editörün ne yazık ki bütün incelemeleri niteliksiz. 10 dakika oynayıp 5 level atlayıp inceleme yapılmaz. Sırf F2P özelliklerin kısıtlamalarından bahsedilmiş, adına video inceleme denmiş... Kıyaslama yapmayı sevmem ama Erdinç İyikul veya Erdi Özüağ ne kadar teknik detaylara girebiliyor videolarda, konuyla ilgili çok derin bilgiye sahip oldukları belli oluyor. En ufak bir telaffuz hatası yapsalar hemen söyleniyor. Burda ise sırf bayan diye böyle basit bir videoya "teşekkürler xD" diyen tipler var.
Gelsin eksiler umrumda değil, mesajı da birazdan silerler zaten.

Hasikomen

20.11.2011 02:17:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Falchon Ben şahsen incelemeyi beğenmedim. 3 - 5 lvl adamla inceleme mi yapılır ya. PvP'sini göster, adam gibi fatalitylerini göster. Ayrıca karakter yapmak ekranını ve hikayesini zaten biliyoruz. Serverların boş olması, para ödeyen insanları da kaçırdığı için (mesela beni) adamlar oyunun geldiği noktayı tanıtmak için biraz da mecbur kaldılar. Ben olsam da öyle yapardım. Ayrıca karakter kısıtlaması hiç de hoş olmamış. Sırf bunun için geri dönmedim. Ben Barbarian oynarım ve her F2P oynayan roguenin barbar olması hoş değil. O kadar aynı sınıf oyuncuyla olmaz yani. Video da ses de daha fazlasını hakediyor. Oynanabirlik de öyle. Genel olarak 6,5 veriyorsan, bu oyundan çok fazla daha iyi oyun var demektir.. Sesi, grafikleri ve oynanabilirliği daha iyi oyun söyleyin bana.. (2 yıldır conan oynamıyorum, RIFT oynuyorum bilmek isteyene.. Demek istediğim AoC fanatizmim yok...) Sonuç; Kötü inceleme....
Arkadaşa katılıyorum son derece kötü bir inceleme yapmışlar. Şu an piyasaya çıkan birçok oyundan daha iyi grafik ve ses kalitesine sahip bir oyunun bu kadar düşük puan alması bence öngörüyle kısıtlanmış bir zihniyeti gösterir. Oyunun incelemesini yapmadan önce bu oyun alsa alsa 5 ile 7 arasında bir puan alır bizde ortada bir şey verelim gibi bir düşünce var. Oyun çıktığında büyük umutlara sahipti ve beklenen etkiyi yapmadı ancak hala daha konusu ve görselliği bakımından oynayan birçok oyuncu mevcut. İncelemenin sonunda söylenen Premium üyelik bütün oynanabilirliği düşürmüş gibi bir söz bence BSC tarihinde söylenen en saçma söz olmuş diyebilirim. Siz oyunu F2P çerçevesinde inceliyorsunuz oysaki oynanabilirliğin çok farklı bir kavram olduğunu bildiğinizi düşünüyordum. Combo sistemi ile övüp türünün tek örneği olabilecek şekilde bir oynanabilirlik sunmalarına rağmen bu kadar düşük bir puan verilmesi çok vahim bir durum. Madem ki para verilince oynanabilirlik kısıtlanıyorsa yeni çıkan CoD:MW3'ün (hiçbir türlü fanboyluk durumu söz konusu değildir) son 3-4 senedir aynı grafik motorunu ve ses sistemini kullanıp araya sadece ufak tefek yeni animasyonlar ve müzikler ile rahat rahat 8 puanın üzerinde alabiliyor şaşırıyorum. Ayrıca 12 dolar yada euro verilip alınan bir oyunun oynanabilirliği 6.5 puana düşerken, para vermeden oynayamayacağımız WoW, Aion yada BF3 ve CoD:MW3 gibi bir oyunun oynanabilirliğinin en fazla 1 puan verilmesini beklerdim. Kısacası BSC gibi kendini geliştirmek ve dünya oyun piyasası içinde adını duyurmaya çalışan bir sitenin böyle durumda kalması düşündürücü. Son olarakta oyunun baştan 2.kalitede bir oyun gibi gösterildiğini de incelemesini yaptırtılan kişinin değişmesinden anlayabiliriz. Kaliteli oyunların bu konuda adresi belli iken bu tarz oyunların incelemesini bence her ne koşulda olursa olsun yine aynı kişinin yapması gerektiğini düşünüyorum ve kendi içinizde hiyerarşi sistemi kurduğunuzu belli ediyorsunuz. Kısacası BSC çok büyük yanlış yaptı, çok büyük.

wyrion

23.7.2011 16:57:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Çok Teşekkürler Ama Bu Sitenin Videolarını İzleyemiyorum Hiç Biri Açılmıyor Eksik Birşey mi Var Bende Lütfen Biri Cevap Versin.
Kullandığın web tarayıcısının flash sürümünün güncel olup olmadığını yada pc deki flash sürümünü kontrol et problem o gibi duruyor.

BSC Misafiri

23.7.2011 15:00:33

0
Çok Teşekkürler Ama Bu Sitenin Videolarını İzleyemiyorum Hiç Biri Açılmıyor Eksik Birşey mi Var Bende Lütfen Biri Cevap Versin.

wyrion

23.7.2011 08:43:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yahu buradaki incelemede çok hoşuma gitti oyun ve indirdim,zaten 12 mb indi ama saatlerce update sürdü şu an oyun 14 GB. Fakat bişi sorcam priest of mitra sınıfını seçtim ama COMBO yok çıldırıcam,videolarda comboları gördüm ve bu çok hoşuma gidip oyunu oynuyorum ki 10.LEVEL'deyim ama Ne COMBO Nede FATALITY hareketlerini göstermiyor????NEDENİ NEDİR ACEP?
pom, tos , demo , necro bu class larda combo yok, bunların dışında solider sınıfı senin yukarıdaki isteklerine cevap verecektir.

BSC Misafiri

23.7.2011 05:07:32

0
Önceden ücretli olan bir oyundan , ücretsiz olduktan sonra para verenle ile vermeyen arasında fazla fark olmamasını bekleyemeyiz.Oynanabilirlikten bu kadar düşük puan almasını haketmediğini düşünüyorum.Bence genel olarak 7-7.5 puanı hakeden bir oyun

BSC Misafiri

23.7.2011 02:14:46

0
Yahu buradaki incelemede çok hoşuma gitti oyun ve indirdim,zaten 12 mb indi ama saatlerce update sürdü şu an oyun 14 GB. Fakat bişi sorcam priest of mitra sınıfını seçtim ama COMBO yok çıldırıcam,videolarda comboları gördüm ve bu çok hoşuma gidip oyunu oynuyorum ki 10.LEVEL'deyim ama Ne COMBO Nede FATALITY hareketlerini göstermiyor????NEDENİ NEDİR ACEP?

ginnn

22.7.2011 22:34:59

0
güzel inceleme ama bu oyun oynanmaz parası olan akar

Sir_Cyborg

22.7.2011 13:42:50

0
F2P mi Demo mu belli değil utanmasalar levelide kısarlardı.

BSC Misafiri

22.7.2011 11:36:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: husonman sizigidi sizi, kız sesi duyunca hemen yavşadılar. şuunlara bak

Che-Guevara

21.7.2011 19:52:27

0
bu forumda yazdıklarımız niçin başka forumlarda çıkıyor? bir an kendimi kobay gibi hissetim wayyy BİN KUNDUZ plz kapatın bu topiği .

MeanMachine

21.7.2011 19:05:04

0
işinize gelmiyorsa oynamazsınız, oyun sizi aramıyor zaten. funcom önceden oyuncuların sözünü dinlemezdi şimdi dinler oldu sırf oyunu daha da kurtarmak için. f2p olması için insanlar forumlarda bas bas bağırıyordu. dediğim gibi işinize gelmiyorsa oynamayın. forumu çöplüğe de döndürmeyin. yapıcı eleştiri sunmuyor birçoğu. son kez söylüyorum işinize gelirse...

Xanthor

21.7.2011 18:10:50

0
abi aslında charlar arası birbirine yakın denge var. ama tabiki rogue bir class , caster dan üstün olacak. yada soldier ın rogue sınıfına gore ustun olması. adamlar zaten kendileri diyor her class 1vs1'de eşit degil diye. takım oyunu gerekiyor. ama zaman zaman op olan classlar oluyor. en son guardian idi bu aralar dark templar. birde uzun süreli tek bir karakterle pvp yapan cok az kişiye rastladım. 80 olup üstüne en kral itemleri dizmekle olay bitmiyor aslında. tecrübe müthiş önemli bu oyunda. oyun cıktıgından bu yana bs den baska charla oynamadım ama diger classlarin ne ozellikleri oldugunu, pvp de ilk once hangi combolarla acılış yaptıklarını tahmin edebiliyorum. satranç gibi ama el cabuklugu onemli.

Lazyfire

21.7.2011 17:34:48

0
2 sene oynadıkdan sonra görüşlerim Şu.. funcom Sadece para yı düşünen bir Firma sürekli item dungen ve sürekli karakterlerle oynadılar böyle birşey hangi oyunda var hiç bir oyunda??...bazı arkadaşlarım ise neredeyse butun classları acıp epic itemle doldurdular classlarını 2 hafta gibi bir sürede neredeyse 1 class full t2 oluyor 80 lvl olmak ise 2 3 gün:))..başka birşey yok çünkü sıkıntıdan durmadan char acıp kasmakdan başka..Pvp sistemi muhteşem diyebilirim ama classların balansları yok bir oyun 3 seneden beri classların balanslarını ayarlayamaz mı insanlar hangi classı oynayacaklarını şaşırmış durumda.. kısacası bu oyunda düzelen hiç birşey yok var mı?? var diyen biri varsa yanılıyor. Özlenen tek birşey var Vent sohbeti yoksa bu oyun oynanmaz Age of conan son zamanlarını yaşıyor..yakında bu oyunu full freeplay yaparlar zaten... Tamimiyle hayal kırıklığı Age of conan.

BSC Misafiri

21.7.2011 16:34:59

0
oynayacak oyun mu kalmadı 1962 den kalma başarısız mmorpgleri oynucaz.

wyrion

21.7.2011 11:02:21

0
Conan oynayan oyuncu belli oluyor yorumlarında ama oynamayan da ortada ya saçma saçma yorum yapmayın kapatın konuyu.

Xanthor

21.7.2011 09:02:39

0
conan yetenek işidir. herkes beceremez ;) kimi gank yemekten oynayamaz , kimide ortalıgı yıkar geçer. beceremeyen oyuncu için piyasada cok alternatif var :) işinize gelirse

BSC Misafiri

20.7.2011 23:23:36

0
world of warcraft niye incelen mi yorki bu oyunları oynamıyorum blizzardın titan mmo su için beklemedeyiz

BSC Misafiri

20.7.2011 23:06:10

0
Bu rezil oyunu kurtarmak için bedava olması bile yetmez :D :D :D oturun oynayın metin2 gibi keko oyunlardan sonra buna geçerek ezikliğinizde bir seviye atlarsınız.

Che-Guevara

20.7.2011 20:25:50

0
champiyon oline da nerden çıktı bizim diğer oyunlar bölümünemi bakıyosunuz eğer öle ise aferimmm.okuyun öğrenin eyidir. http://forum.donanimhaber.com/m_33330022/mpage_10/key_/tm.htm söylediğiniz oyun 1 ay kadar oynayıp test ettğim ve sonradan pek sarmayınca unutuğum bir oyun... şimdi aklıma geldi şöle birde karakter yarattıydım http://imageshack.us/photo/my-images/820/soldiern.jpg/ champion online bir kere o ayağı yere basmayan fantastik dünya çizgi roman babında bir oyun aoc la uzaktan yakından bir ilgisi yok... biri kurulduğu yerde 25 gb, diğeri ise sadece 9 gb... yinede oyuna olan saygım nedeniyle daha fazla eleştirmeyeceğim. madem alternatifmiş git oyna işte nediye burda reklam yapıyorsun size önerim var. böle sallama bilgi yazacağınıza gelin conana gerçeği kendi gözlerinizle görün bakın bakalım nasıl bir oyun. oyuna yabancılar daldı bile çoğu 40-70 lwl lerde chat cıvıl cıvıl. geçmiş olsun size. ayrıca 2.7 versiyona geçmiş durumdayız. 6 saat bakımdan sonra oyun online gözüküyor. oyun browseri şuan patchleri atıyor. startı bekliyorum.

BSC Misafiri

20.7.2011 19:17:50

0
"Abi kimsem kalmadı oyun batıyor, bedava yaptım elbet bir iki kişi gelir, birde dükkan açarız bir iki para atarlar, update falan da uğraşmayız iyi para koparırız bunlardan" -FUNCOM

BSC Misafiri

20.7.2011 19:13:58

0
Alternatif mi istiyorsun? Champions Online bu oyunun her türlü aklını alır.AoC zaten ölü doğan bir oyundu, zaten zamanında hakettiği yere yollandı WoW tarafından.Şu gün parlayan WoW,Rift,DCUO gibi oyunların oyuncu kitlesinin yarısına bile yaklaşamadı.Kladı ki oyunu oynarsanız zaten ne kadar kalabalık olduğunu görürsünüz. Bu bitince de Warhammer saçmalığını savunursun oturur.Her Mmo iyi olacak diye bir kural yok, Age Of Conan da hakettiği nottan çok çok yüksek almış bence. He bana oyunun iyi olduğunu mu savunucaksın? Her türlü asyalının oyunun ilk açılış gelip yeni oyuncuları açılış mekanında anında bıkmadan usanmadan ganklediğini ve GM'lerin gelip olaya karışmayıp tamamen yasal diyerek binlerce oyuncuyu hüsrana uğratarak oyuncu kitlesinin daha ilk günden %60'ını kaybettiğini hatırlatırım.Hadi yiyiyorsa şimdi konuş bakalım bana bu oyunun harika yönlerini.Hem o kadar para vericem hem adam gelip bana oyunu oynatmayacak, bedavaya dönüncede kastığım lvl 5 karakter yanımdaki premium lv

# Ace #

20.7.2011 17:11:33

+1
Arkadaşlar Aoc video incelesinde 80 lvl karakterin raid ortamında; pvp'de birkaç kişiye fatality yaparken ki videosunu bizde görmek isteriz ama bunu beklemeyelim Aoc zaten bir end game mmo oyun asıl 80 lvl olunca başlıyor bu inceleme kısada olsa bunu oyuna başlangıç adı altında bakmak lazım yoksa videoda gösterilenler; Aoc asla yansıtmıyor bunuda bilin burada video incelemesini beğenmeyen arkadaşlara hak vermekle birlikte onların istedeği türde bir video incelemesinide bende görmek isterdim ama bu bir mmo-rpg öyle end game tarzı bir video hazırlamakta kolay iş değil Aoc'nın bedava olması yüzünden başlayacak arkadaşlara oyunun başlangıcı hakkında azda olsa bir bilgi sağlayacağından eminim bu yüzden video inceleme Aoc fanları ve oyuna azda olsa oynamış kişiler için bek hoş gözükmesede başarılı.

Xanthor

20.7.2011 16:10:02

0
videoyu izleyemedim ama genede yapan arkadasin emegine saglik. illa yorum yapanlar olacak. yapilan yorumlar degerlendirilerek daha iyi sonuca ulasilacagi kesin. herkes begenecek diye birseyde yok. conana gelince cıktıgından bu yana oynuyorum. simdiye kadar ultima online,wow, aion vb bircok oyunu oynadım. net olarak diyebilirim ki conan bu işin şu anda en iyisi. wow u bırakamayan adam zaten ordaki emegine acıdıgından gelmiyor. grafik ve oyunculuk olarak bu oyunun karşısında duran oyun yok kanımca. yeni baslayanlara tavsiyem, forumda yok cok iyi yok cok kötü diye yazılanlara kulak asmamaları ve gelip kendilerinin bizzat test etmesi olacaktır. bana göre de crysis kötü oyun.. zevkler ve renkler

BSC Misafiri

20.7.2011 16:09:25

0
aynen öyle, herkesin kendi zevkidir, genelleme yapmak çok yanlış.

Che-Guevara

20.7.2011 16:07:17

0
sabah akşam bu forumun diğer oyunlar bölümündeyim kim funboy kim körükörüne bağımlı kim diyet borçlu... benim pcde 3 tane hard disk (2 tanesi 1 tb lik) 30 yakın faal çalışan up dateleri yapılmış online oyun var. şu oyunu 1 seneye yakın orjinal oynamışlığım var. beyenmediğiniz K2 yi 2 sene oynamışlığım var. 5 senede wow u da sayalım şükür metin2 oynamadım ...... 2002 den beri oyun sevdam sürüyor bu yaz oynanabilecek adam gibi tek oyun aoc, swtor çıkmadı gw2 çıkmadı diğer 1-3gblik küçük online oyunlar da bi kısmı çook fantastik bir kısmı anime yani bu türler özel zewke hitabeden cinsten onlarıda mutlaka seven var. benim zewkime göre bu gün için again conan diorum... eleştiriye açığım ama berbat... iğrenç.... beşpara etmez....diyen birinede dayanamam haberiniz ola

BSC Misafiri

20.7.2011 15:34:52

0
arkadaş genel olarak bahsediyor bence f2p olarak, aoc ye benzeyen mmorpg de yok çünkü pek piyasada

portalkal

20.7.2011 15:31:26

0
f2p olarak alternatif söylesene bana aoc nin? metin2 diyecek şimdi audahsduıasdhzuhasduashdasd

BSC Misafiri

20.7.2011 15:17:17

0
age of conan fanboyluk yapmanın alemi yok şimdi doğruya doğru

Che-Guevara

20.7.2011 14:52:48

0
misafir felan demiyecen alacan eline kızılcık sopasını vur babam vur yorulana pardon eşek sudan gelene kadar dövecen. hadi canım f2p altarnatifi her ne ise toplada git. hadeee naaş naaaşşşşş.

BSC Misafiri

20.7.2011 13:26:37

0
Ya bırakın allah aşkına, tamamen para kazanma üstüne kurulu bir oyun, inceleme tamamen başarılı ve bu berbat oyunun bütün iğrençliklerini gözler önüne sermiş, benim bu tuzağa düşmemem için bana yeterli olan budur.Bana ne bunun level 80'inden tortugasından?! Oyun beş para etmez, ille de boş vaktimi MMO ile değerlendiririm diyorsanız zaten hiçbir zaman bir yerlere gelememiş bu komik oyunun yerine çok daha iyi free to play alternatifler var.Conan nedir ya? :D

Suyheuti

20.7.2011 13:21:12

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Çok saçma yazmışsın.O insanlar orda emek verip bir video yapıyorlar oyuna yeni başlıyıcaklar nası bir oyun olduğunu az çok anlasınlar diye.Adam üşenmeyip 80 level karaktermi kasıcak sırf siz tatmin olun diye.Bırak herhangi bir oyun sitesini sen hangi mmorpg sitesinin senin dediğin gibi bir inceleme yaptığını gördün.Git bak bakalım Mmohut'ın hangi incelemesi senin dediğin gibi.Adamlar orda sadece seslerine oynanabilirliğine ve grafiklerine değinmişler.Ki bunlarda oyuna yeni başlıyacak biri için bilmesi gereken temel şeyler. Ayrıca şunu bunu filan biliyoruz demişsin.Sen bilebilirsin ama bilmeyen birsürü insan var.Bu videoda onlara yönelik yapılmış bir video.Oynanabilirlik konusunda söylediler açık açık orda.Bu oynanabilirlik başka hiçbir oyunda yok ama premium olayı maalesef oynanabilirliği öldürüyor diye ki puanlar gayette güzel uymuş.Kendi fikirlerini bana göre şöyle filan diye söyleyebilirsin.Ancak inceleme çok kötü böyle değil benim dediğim gibi şurası mükemmel ne biçim yapmış gibi şeyler dersen olmaz.Ordada kendi görüşlerini belirmişler sonuçta sana sormıyacaklar böyle bir durumda.
3 yıllık bir oyundan yeni başlayanlara özel bir video incelemesi yapmak kadar gereksiz birşey yoktur. 2008 yılınca oyun çıkmadan ön inceleme, çıktıktan sonra da inceleme yapılır. İşin özü budur. Ben eleştirimi yaptım. Eleştiriye açık birisi değilseniz bu benim sorunum değil. Kızın emeğine sağlık o ayrı ama uğraşmış diye yorum da yapmayalım mı sence?

RISC64

20.7.2011 12:33:42

0
puanlamada bence kıt davranılmış

madboyelben

20.7.2011 05:47:01

-3
Yorumlara bakin yahu.. ne kadar cok video inceleme tekniklerine ilgisi olan varmis ta haberimiz yok. Gercekten berbat bir inceleme olmus, Oyunun ilk 20 leveline(tortage adasi) gore tum oyun hakinda ahkam kesilmis. Oyun hakkinda bilgisi olmayan birisi simdi tum oyun boyunca gece gunduz ayirimi oldugunu dusuncek(halbuki tortage dan sonra gercek zamanli gun degisimi var). Bir de annenizin karnindan Crysis le dogmussunuz anlasilan ki Age of Conan in grafiklerine bile burun kivirabiliyorsunuz. Grafikler icin 7 puan aliyor ve hala dunyada Age of Conan in yarisi kadar guzel grafikli baska bir MMORPG YOK! DX10 ve en yuksek ayarlarda khitai alanlarini gezin, ondan sonra puaninizi tekrar dusunun(youtube da da bulabilirsiniz buna dair video lar). Seslere de 8 verilmis,,, yani yuh diyorum. Bu kadar ayrintili bir oyunda her irka/bolgeye gore ayri ayri fon ve combat muzikleri var hem de muhtesemler(yine youtube a `age of conan soundtrack` yazarak bakabilirsiniz). Birakin inceleyenin sesini, yaptigi

Che-Guevara

20.7.2011 02:01:06

0
serverler madium load olmasına rağmen. oyun 2008 deki beta bitimi günleri gibi her yerde online player var 20 lwl inden tut 80 lwl ine kadar bu gün biraz crom da turistik seyahat yaptım dediğim gibi tüm quest bölgeleri dolu her an oyuncu görmek güzel bir duygu. evet f2p lere baya sıkıntı var ama en azından son lwl e kadar kasılabiliyor olması süper ayrıca oyunu bilmeyenlerde oyunda çünkü avrupalılar için 50 euro (6k point alınabiliyor) ucuz hem aylık ücret yok bu durum bizede uyar oyuna aylık ücret ödeme ve oyun cd sini alacağına aynı paraya git item al daha karlı bir olay. böle giderse eğer bir aksilik olmazsa funcom bu sefer turnayı gözünden vurdu diebiliriz... mmo larda 2 nolu sıra hiçte zor değil.

portalkal

19.7.2011 21:46:07

0
eğer o satn alan adam gerçekten iyi oynuyorsa varsın benden üstün olsun,ama premiumlu heriflerde o malzemeyi almadan,full malzeme alan adamı kesebilecek yığınla adam tanıyorum,abi zaten sende bir konuda haklısın,lvl bazlı oyunlardaki f2p olsun paralı olsun oyuncu kalitesi en i oyunda bile yerlerde sürünüyor,sandbox =ultima,darkfall ve mortal online,trilyon harcayabilecek adam tanıyorum bu sandboxlarda tek bir kişiyi kesebilmek için ama yetmiyor,olmuyorda yetişemiorda,o yüzden sende bir bakıma haklısın diyip geçiyorum ve kendimi suçluyorum.. edit:mesele kızcağız değil,benim tepkim moderatöre hacı abi,yoksa güzel bir şey böyle oyun incelemelerini canlı kanlı görmemiz gururda duyuyorum,ama tepkim mantaliteye yani

BSC Misafiri

19.7.2011 21:26:19

0
abi birşeye laf attığım yok yorum yapıyorum sen gitmiş bana sen editörsün hesap almadan yazıyosun diyorsun sadece hesap almaya üşendiğim için kıza yazık onu belirtmek istedim orda bilmeden yargılamak yanlış :D onu geçtim, mmorpg dediğin şeye yıllarını verirsin ki bende bu oyuna paralıyken yıllarımı verdim f2p olunca bıraktım önceden de vardı bu cash shop tarzı bişey senin dediğin "arada fark yok" olayı da yalanın önde gideni. cash shop dan item alan adam her şekilde stat olarak senden üstündür pvp de de olsun pve de de. özellikle level atlarken pvp serverlarda mahvederler seni, he sen şimdi tabi gelip "eh sen pvp yapamıyosun o zaman" da diyebilirsin o da apayrı bir konu. f2p olan oyun her şekilde özellikle önceden paralı ise batar dengesizlikler olur- videoda da bunu söylemiş kız ve haklı da bence bunu anlamak için oyunu 12093923 yıl oynamak gerekmiyor. yıllardır stabil olabilir o paralı olduğu için öyleydi şimdi gir bak bakalım 1-2 ay sonra ne kadar stabil oyun.

portalkal

19.7.2011 20:35:36

0
abi cevap ver,olduki ben yanlış anladım editörsün dedim,mesajımda sorduklarıma cevap vermeden,saçmalık diyerek kestirip atıyorsun ya yakıştırdım doğrusu sana

BSC Misafiri

19.7.2011 19:01:51

0
Bu lafım portalkal'a yanlış anlaşılmasın.

BSC Misafiri

19.7.2011 18:59:14

0
Arkadaşım benim editör ile bir akrabalığım yok birşeyim yok ben gördüğümü yazarım sense saçmalıyorsun bir de editöre laf sokuyorsun bilmeden :D

wyrion

19.7.2011 18:55:10

0
Che-Guevara Benim eleştirim şuan video yu yapan kişilere değil zaman harcayıp birşeyler yapılmak istenmiş yaptığım işim yüzünden fikilere her zaman destek oluruz bir yanlış var ise bak burda şu hata var deriz ama anlamsız bir şekilde video yu yapan kişi cevap vereceğine başkasının savunmaya geçmesi tuhaf , aslında ilk yazımdan itibaren okunsa ne demek istediğim gayet açık. Conan evet harika bir an o mmo oynadığanını hissediyorsun benim diğer favorim 80 kader görevi. maelstromb konu sahibinin cevap vermesi gayet güzel birşeylerin düzeleceği gayet açık tekrar ediyorum kötü bir eleştiri yapmuyoruz. konu benim için kapanmıştır.

berylvenus

19.7.2011 18:51:27

0
Herkese teşekkür ediyorum dediklerinden dolayı ^_^ Bir daha ki incelemede söylediklerinizi dikkate alacağımı belirteyim :) Teşekkürler yeniden. ~ Beril Sergün

qrznBot

19.7.2011 18:47:26

0
Oyun hosuma gıttı ve incelemeyide sıkılmadan ızledım. 2. incelemeniz sanıyorum oncekı ıncelemenize gore daha ıyı begendım acıkcası.

Che-Guevara

19.7.2011 18:42:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: D4V3 Anlaşlıan Hala konuyu anlamamak için çabalıyoruz; Eğer bu video aşağıda linkteki bilgiyi anlatmak için yapıldı ise boşa vakit harcanmış video ya yazık olmuş. http://forum.donanimhaber.com/m_50512813/tm.htm Şimdi video sadece şu şekillde olsa oyunun bedava kısımlarını anlatsa evet şuan size kimse video da yanlışlar var demezdi, ama video da derecelendirme yapılmış derecelendirme de 1 lvl 19 arası bir haritada geçiyor ve haklı olarak bu derecelendirme nasıl yapılıyor diyoruz? İşin içinde derecelendirme olduğundan bende diyorumki e hani pvp ? e hani pve? e hani Barbar conan nın dünyasının gösterim? kısacası işin aslı budur ve hala bir şeyi savunan varsa diyecekte söz kalmamıştır.
abi seninde değindiğin gibi videoda conan yok... 2008 de yaptığım bir görew aklıma geldi 40-50 lwl aralığında npc bana conan seni çağırıyo deyince elim ayağım titremişti mekanı herkes bilir. vardık yüce varlık, kral conan ın huzuruna. vay be ne heyacan duymuştum :) şu videoda onun mekanı olmalıydı. videodaki conan görüntüleri fragman babında oyun dışı görüntüler. belli bir emek harcanmış. emeğe saygı. maksat sadece eleştiri.

portalkal

19.7.2011 18:20:49

+1
yanlış şurada 10 üzerinden 8 puan vermeniz,hangi kriterlere göre yapılıyor bunu merak ediyorum,eğer genel oyun klasmanında değerlendirdiyseniz amenna,fakat mmorpg bölümünde değerlendiriyorsanız,çoğu mmo sever bilirki,ve herkeste hakkını teslim ederki,10 puan verilmesi gerekir,aoc 'e ayrıca f2p ler içinde değerlendirmeye alacak olursak,bir ko gibi bir sro metin 2 gibi,ne idüğü belirsiz oyunlarında olduğu kategoride 10 üzerinden 10 puan alır ,yani bunun elitistlikle falan da alakası yok,yani hocam bir nevi eurogamer,darkfall muhabbeti yaşıyoruz gördüğüm kadarıyla,6 civarındaki genel puanınız bana göre çok az ayrıca tekrar editliyorum bu mesajı yeni gördüm,neyi hayal kırıklığı merak ediyorum renk ve zevk meselesi,oyun çoğu mmo dan daha stabil durumda,ayrıca item mall farkı bir ko kadar bir sro kadar etki ediyormu sizce? bunları araştırmadan yazmanız çok saçma olmuş,ayrıca misafir rumuzuyla yazıyorsunuz,biraz ağır olmanız daha yakışık alır,yani değiştirilemez bir kuralmı yapılan incelemeyi eleştirmek? ..

wyrion

19.7.2011 18:17:38

-1
Anlaşlıan Hala konuyu anlamamak için çabalıyoruz; Eğer bu video aşağıda linkteki bilgiyi anlatmak için yapıldı ise boşa vakit harcanmış video ya yazık olmuş. http://forum.donanimhaber.com/m_50512813/tm.htm Şimdi video sadece şu şekillde olsa oyunun bedava kısımlarını anlatsa evet şuan size kimse video da yanlışlar var demezdi, ama video da derecelendirme yapılmış derecelendirme de 1 lvl 19 arası bir haritada geçiyor ve haklı olarak bu derecelendirme nasıl yapılıyor diyoruz? İşin içinde derecelendirme olduğundan bende diyorumki e hani pvp ? e hani pve? e hani Barbar conan nın dünyasının gösterim? kısacası işin aslı budur ve hala bir şeyi savunan varsa diyecekte söz kalmamıştır.

Holy-Ghost

19.7.2011 16:46:24

+1
İnceleme güzel olmuş, ama işte şu sözde bedeva oyunlar herşey kapalı sizi almaya zorlamaları asıl sorun heleki birde premium alıp üstüne bir daha para verim item mall yapılması premium alanların arasında bile fark yapar yine zengin herşeyi aldı

BSC Misafiri

19.7.2011 15:49:51

+3
Kusura bakmayın da sitede birçok insan incelemeden oyunun ne mal olduğunu görüp anlamış ta ama siz bu çoğunluğa katılamıyorsanız algılamada bir sorun olduğu ortadadır.Ya illa ki bir kötü nokta bulmaya çalışıyorsunuz yada şu her mmorpg'de olan "elitist" takımına özenmeye çalışan, yok PVP sine bakan, yok "dodge ratingimi 16 ya bölüp enchant la 15 str çıkartın denklemini çözün bakın tank oldum" havalarında gezen garip, sıradan türk insanısınız. Bu arada bizzat ofislerinde görmüştüm adamların oyun yapımcılarından kendilerine ulaştırılan malzemeleri, bu yüzden yabancı siteden haber çalıyoruz yaw waw gibi laflar etmeden önce araştırmanı yapacaksın, kaybettiğin noktada siteye çamur atmanın anlamı olmadığını bileceksin, kaybetmeyi bilecek susacaksın ufaktan uzayacaksın şimdi yaptığın gibi. Sen bugüne kadar oturduğun yerden ne başardın ki başarılı insanlara çamur atmaya çalışıyorsun? Senin türündeki insanların başarıda ulaşabilecekleri en uç nokta bilgisayarına oturup internetten söylenme

Che-Guevara

19.7.2011 15:48:47

-1
ya forumumuza bu misafir ilgisi neden? pls misafir umduğunu değil bulduğunu yer. hoop falcon,dave abilerim sölemiş eksik bu die eksikmi eksik yıl 2008 20 lwl üstü npc leri konuşmuyordu sadece sana dilsizim muhabbatinden mimik hareketleri yapıyordu yıl 2011 20 lwl üstü npc ler konuşuyomu? bide seslendirmeden 8 almış. eksik inceleme. işi bilen bilir bunları yeni harita tanıtılmamış pvp tanıtılmamış. combo sistemi daha yüksek bir lwl le gösterimi yapılmamış (bir tek skili açık karakterle anca bu kadar olabilr) bu oyunu eleştirmek sevmiyorum demek değil eleştiri herzaman olacak conan eleştiri yapa yapa daha iyi yere gelecek ama böle bir oyun yaparak saldım çayıra mevlam kayıra yöneticiler varsa eleştiriyede gerek yok. oyun fun ı olmak oyunu kayıtsız şartsız savunan kişi olarakta algılanmammsı gerekir. son lwl e kadar f2p olarak kasma hakkı iyi bişi bunu f2p oynayanlar değerlendirecektir. daha o kadar çok şey varki nese busefer kısa olsun. bu videoyu hazırlayanlara çok teşekkür ederim. lütfen eleştirilere alınmayın. bu eleştiri yolu sizi daha iyiye götürecektir.

BSC Misafiri

19.7.2011 15:25:19

0
D4V3, Bence sen anlayamamışsın, konu gayet açık ama sen yine garip yazdığın için anlayamadım tam olarak. Neyse, premium üyelik arasındaki farklar açıkça gösterilmiş bence sen bir daha bakarak izle incelemeyi. Özellikle Premium ve normal F2P arasındaki farklar için 3-4 dakika ayrılmış, yazarken düşünmüyor musun nedir :D

wyrion

19.7.2011 15:10:02

-1
Galiba ne demek istendiğini anlamadınız. Konu başlığı : Bedava olmak Conan'a yaradı mı? bunu okuyrak video yu tekrar izleyin herşey ortada, bilerek hatalı bir yazı yazdım bu arda oyun 1 lvl ile 19 lvl arası map ta anlatılmış. Bu video sadece ön inceleme olabilir. Başlıktaki : Bedava olmak Conan'a yaradı mı? bu video bu başlığı tanımlamıyor. Bu konuyu uzatmanın bir mantığı yok kim ne anlamak istiyorsa onu anlasın herşey ortadadır. Bu arda yabancı oyun siteleri neden iş yapıyor çoğu türk o sitelerden bilgi alıyor galiba o uğraşılmak istenmiyen test live yada vs.. şeylere dikkat ederek.

Nepheth

19.7.2011 13:47:50

0
@D4V3 ; Kardeşim bir mmorpg tanıtımı oyuna yeni başlıyıcak kişilere oyunu kaba yönleriyle grafikleri sesleri vs anlatmaktır.Çok güzel bir inceleme olmuş.Git Mmohut'ın incelemelerine bak ya.Veya başka bir mmo sitesinin.Hangisi sizin istediğiniz gibi bir inceleme yapıyor.Saçmalıyorsunuz hemde inanılmaz fazla.Orda oyunu oynayan kişilere yönelik bir şey söz konusu değil.Orda rehber filanda yazmıyor.Sadece "inceleme".Sizin için 80 level karakter kassınlar o zaman tamam.Gitsinler pvpsini pvesini raidlerini dungeonlarını vs vs tanıtsınlar hiç üşenmeden.Oh ne ala memleket.Bide biraz Türkçe'ne özene gösteripte birşeyler yazarsan daha iyi olur.Söylediklerinin sadece yarısını filan anlayabildim heralde.En azından cümleleri güzel ayırda anlayabilelim...

BSC Misafiri

19.7.2011 13:47:08

0
Düzeltme : D4V3 yazmışım, Yazuach olacaktı.Oda bunun troll altıymış zaten.

BSC Misafiri

19.7.2011 13:45:14

+2
D4V3'e tamamen katılıyorum.Oyun içi bilgi yeterince verilmiş, sırf sen istedin diye kimse oturup abuk test realmlarının buglarını çekemez yada oturup bir ömür bir oyunda sırf inceleme uğruna lvl 454 olamaz.Günümüzde IGN bile böyle birşey yapmıyorken Falchon denen tipin bunu istemesi de ayrı bir komik.Ama üzülme, sen az bekle bir sonraki MMO incelemesini lvl 85 kasarak yaparlar, sende oyun çıktıktan 15 hafta sonra bayıla bayıla okursun.Tabi o vakte kadar oyun kalırsa... Hadi onu geçtim, daha girişte böylesine hayal kırıklığı yaratan bir oyunun sonundan da birşey beklemem zaten.Nasıl olsa raid kapısında cash shop'tan giriş bileti keseceklerdir bize.

teknomnyak_37

19.7.2011 13:42:57

0
dandik

BSC Misafiri

19.7.2011 13:33:33

0
D4V3, Test Live serverına girip bir inceleme yapmak ne kadar doğru sorarım sana? Oyuna ilk başlayan insanlar için yapılıyor incelemeler, test live serverına girip oynamıyorsun oyunu. Saçmasın işte.

wyrion

19.7.2011 13:08:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Çok saçma yazmışsın.O insanlar orda emek verip bir video yapıyorlar oyuna yeni başlıyıcaklar nası bir oyun olduğunu az çok anlasınlar diye.Adam üşenmeyip 80 level karaktermi kasıcak sırf siz tatmin olun diye.Bırak herhangi bir oyun sitesini sen hangi mmorpg sitesinin senin dediğin gibi bir inceleme yaptığını gördün.Git bak bakalım Mmohut'ın hangi incelemesi senin dediğin gibi.Adamlar orda sadece seslerine oynanabilirliğine ve grafiklerine değinmişler.Ki bunlarda oyuna yeni başlıyacak biri için bilmesi gereken temel şeyler. Ayrıca şunu bunu filan biliyoruz demişsin.Sen bilebilirsin ama bilmeyen birsürü insan var.Bu videoda onlara yönelik yapılmış bir video.Oynanabilirlik konusunda söylediler açık açık orda.Bu oynanabilirlik başka hiçbir oyunda yok ama premium olayı maalesef oynanabilirliği öldürüyor diye ki puanlar gayette güzel uymuş.Kendi fikirlerini bana göre şöyle filan diye söyleyebilirsin.Ancak inceleme çok kötü böyle değil benim dediğim gibi şurası mükemmel ne biçim yapmış gibi şeyler dersen olmaz.Ordada kendi görüşlerini belirmişler sonuçta sana sormıyacaklar böyle bir durumda.
Yazuach Saçma olan ney anlamadım? Falchon bildiğim kadarı ile oyunu oynayan biriydi, videodaki eksileri yazmış saçmalık burun neresinde? tam anlamı ile araştırma yapılmadan yapılmış bir video araştırma yapılsaydı Test Live diye bir server olduğu ve 5 saniye içerisinde istenilen lvl a yada iteme vs... şeylere ulaşılabileceği bilinir ve daha ayrıntılı video yapılabilirdi nedenmi ayrıntılı dedim? sizce? konu başlığıında gizli, video yu ilk gördüğümde galiba oyunu anlatılacak diye baktım ama gördüğüm tek şey 5 lvl ile 19 lvl haritada olan bir yer anlatılmış, eee hani başlığın yazdığı bir hava göremedim video da? ben 3 yıl bu oyunu oynadım video bittiğinde ben birşey anlamadım hiç oynamayan ne anlıyabilirki? galiba Falchon da buraya dikkat çekmiş saçma olan ne? Bu yazıdığım eleştiridir ama kötü gözle bakılmamalı yapılan hatar görülüp daha iyisi yapılacaktır sizde diyorsunuz ilk başladığında daha kötü video seslendirmesi yapılmış.

Nepheth

19.7.2011 12:35:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Falchon Ben şahsen incelemeyi beğenmedim. 3 - 5 lvl adamla inceleme mi yapılır ya. PvP'sini göster, adam gibi fatalitylerini göster. Ayrıca karakter yapmak ekranını ve hikayesini zaten biliyoruz. Serverların boş olması, para ödeyen insanları da kaçırdığı için (mesela beni) adamlar oyunun geldiği noktayı tanıtmak için biraz da mecbur kaldılar. Ben olsam da öyle yapardım. Ayrıca karakter kısıtlaması hiç de hoş olmamış. Sırf bunun için geri dönmedim. Ben Barbarian oynarım ve her F2P oynayan roguenin barbar olması hoş değil. O kadar aynı sınıf oyuncuyla olmaz yani. Video da ses de daha fazlasını hakediyor. Oynanabirlik de öyle. Genel olarak 6,5 veriyorsan, bu oyundan çok fazla daha iyi oyun var demektir.. Sesi, grafikleri ve oynanabilirliği daha iyi oyun söyleyin bana.. (2 yıldır conan oynamıyorum, RIFT oynuyorum bilmek isteyene.. Demek istediğim AoC fanatizmim yok...) Sonuç; Kötü inceleme....
Çok saçma yazmışsın.O insanlar orda emek verip bir video yapıyorlar oyuna yeni başlıyıcaklar nası bir oyun olduğunu az çok anlasınlar diye.Adam üşenmeyip 80 level karaktermi kasıcak sırf siz tatmin olun diye.Bırak herhangi bir oyun sitesini sen hangi mmorpg sitesinin senin dediğin gibi bir inceleme yaptığını gördün.Git bak bakalım Mmohut'ın hangi incelemesi senin dediğin gibi.Adamlar orda sadece seslerine oynanabilirliğine ve grafiklerine değinmişler.Ki bunlarda oyuna yeni başlıyacak biri için bilmesi gereken temel şeyler. Ayrıca şunu bunu filan biliyoruz demişsin.Sen bilebilirsin ama bilmeyen birsürü insan var.Bu videoda onlara yönelik yapılmış bir video.Oynanabilirlik konusunda söylediler açık açık orda.Bu oynanabilirlik başka hiçbir oyunda yok ama premium olayı maalesef oynanabilirliği öldürüyor diye ki puanlar gayette güzel uymuş.Kendi fikirlerini bana göre şöyle filan diye söyleyebilirsin.Ancak inceleme çok kötü böyle değil benim dediğim gibi şurası mükemmel ne biçim yapmış gibi şeyler dersen olmaz.Ordada kendi görüşlerini belirmişler sonuçta sana sormıyacaklar böyle bir durumda.

LyVio

19.7.2011 12:28:01

0
düzeltiyorum:mmo-rpg oyunları

BSC Misafiri

19.7.2011 12:23:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun kız sesi duymayı verin... falchon a katılıyorum...mmo incelıyıceksenız 1 yılınızı o mmo ya severek ayırmanız gerekıyor... bi silkroad bi knight bi wow bunlar kolay öğrenılmıyor...
Doğru söylüyorsun senin gibi bayrampaşa diplomalı MMO profesörü olmak için oturup metin2, runescape gibi beleşçi oyunları oynamak gerekiyor bu günlerde.Herşeyden önce türkçe konuşmayı öğren sonra gel bize MMO dersi ver.

BSC Misafiri

19.7.2011 12:23:07

0
Size tavsiyem lotroyu inceleyin Mmorpg oyunu görün :P

LyVio

19.7.2011 12:20:49

+1
Heralde online oyunları beril abla inceliyor artık

BSC Misafiri

19.7.2011 12:07:25

+1
Sacmalamayin ya 1 sene oynayacak sonra inceleme yapacak, kafaniz iyi heralde :D inceleme dedigin oyuna ilk bakis olarak yapilir mmorpglerde zamani nasil yetisicek sonra? Hayat mi yeter yoksa hepsini incelemeye, biraz dusununde yazin ya, komiksiniz :D cok guzel inceleme olmus ancak keske zaman yetsede level 8oe cikabilsen

Guest-80E0AD28F

19.7.2011 11:25:57

0
Bence o duraksamalar bunun şaşırtıcı bir şey olduğunu belirtmek isteniyor eleştircek birşey yok

BSC Misafiri

19.7.2011 09:53:33

0
Devamini diliyoruz vede bekliyoruz yorumlar sizi yıldırmasin iyi iş cikariyorsunuz. Azicikda olsa farklilik olabilir nasıl derseniz yorum yaparken veya puan verirken ben puan ne kadar vericegime kararsiz kaldim pauni erdinc versin diyip farkliliklar olabilir. yada dusuncen nedir bununla alakali gibisinden.

SmokyOn

19.7.2011 09:13:53

0
Oyun 3 yıldır piyasada hatta 4 yıl olacak. Aklınıza "bedava" olunca mı inceleme yapmak geldi?

stun

19.7.2011 05:11:48

0
kız sesi duymayı verin... falchon a katılıyorum...mmo incelıyıceksenız 1 yılınızı o mmo ya severek ayırmanız gerekıyor... bi silkroad bi knight bi wow bunlar kolay öğrenılmıyor...

Suyheuti

19.7.2011 03:56:02

0
Ben şahsen incelemeyi beğenmedim. 3 - 5 lvl adamla inceleme mi yapılır ya. PvP'sini göster, adam gibi fatalitylerini göster. Ayrıca karakter yapmak ekranını ve hikayesini zaten biliyoruz. Serverların boş olması, para ödeyen insanları da kaçırdığı için (mesela beni) adamlar oyunun geldiği noktayı tanıtmak için biraz da mecbur kaldılar. Ben olsam da öyle yapardım. Ayrıca karakter kısıtlaması hiç de hoş olmamış. Sırf bunun için geri dönmedim. Ben Barbarian oynarım ve her F2P oynayan roguenin barbar olması hoş değil. O kadar aynı sınıf oyuncuyla olmaz yani. Video da ses de daha fazlasını hakediyor. Oynanabirlik de öyle. Genel olarak 6,5 veriyorsan, bu oyundan çok fazla daha iyi oyun var demektir.. Sesi, grafikleri ve oynanabilirliği daha iyi oyun söyleyin bana.. (2 yıldır conan oynamıyorum, RIFT oynuyorum bilmek isteyene.. Demek istediğim AoC fanatizmim yok...) Sonuç; Kötü inceleme....

Xerias

19.7.2011 02:28:57

0
Age of Conan aslında gayet güzel bir projeydi ama bitmek bilmeyen bug'ları yüzünden oyuna başlayan herkes oyundan soğuyunca F2P furyasına Conan reyiz de katıldı.

BSC Misafiri

19.7.2011 02:23:33

0
Erdinç İyikul'dan sonra izlenebilecek editörlerden biri. İçeriksel olarak eksikler olsa da tebrik ediyorum sunumunu. Sonuçta bayan bir editör görmek şaşırtıcı.

BSC Misafiri

19.7.2011 00:30:18

0
inceleme süper olmus oyunda onlıne olmasına ragmen ıyı bence

Armag3d0N

19.7.2011 00:30:04

0
Duraksamalar bir süre sonra doğallığını kaybediyor,tek eleştirebileceğim nokta bu.Güzel inceleme.

CILGIN_TURK_96

18.7.2011 23:51:33

+2
video inceleme için tesekkurler emegi geçen herkeze tesekkurler....

BSC Misafiri

18.7.2011 23:43:35

0
Oyunun ilk kısmı dışındaki yerlerde incelemeye aktarılsaymış keşke.İlk 20 level anlatılıyor bu incelemede yinede hiç oynamamışlar icin yeterli bi inceleme denebilir ama anlatılanlar pek yeterli gelmedi bana oynayan biris olarak.Yinede emeğe saygı inceleme için teşekkürler

BSC Misafiri

18.7.2011 22:51:49

0
@misafir 18.07.2011 21:38:37 Rift incelemesi yapılmıştı zaten. http://bolumsonucanavari.com/Incelemeler-Rift_Planes_of_Telara-326.htm Bu arada inceleme güzel fakat P2P'den F2P'e geçmiş her oyunda olan bu olay çok abartılmış. Ayrıca seslendirmede yapılan(örneğin göğüs kısmı) yapmacık duraksamalar doğallığı bozuyor.

MrKerberoS

18.7.2011 22:16:36

-1
Çok güzel olmuş keşke tüm incelemeleri siz yapsanız

wyrion

18.7.2011 22:04:16

+1
Merhaba; Güzel hoş video olmuş bir şeyler yapılmak istenmiş saygı duymak gerekir. Age of conan bedava oynanacak bir oyun değildir bunu niyetle oynamaya kalkmayın derim, 80 lvl a kadar oynayabileceğiniz özellik bakımından belkide 10\1 yada2 sini sununlan bir şekli bu. grafik konusunda şuana kadar en iyi mmo bence bu oyundur, itemleri ve atmosferi en iyi gösteren bir oyun. Ayrıca Test live server ına grip video alsaydınız daha iyi olacaktı orada istediğiniz lvl a yada istenilen raid itemine yada pvp itemine istenilen haritaya giriş yapılabilirdi. Not: bu görüntü sadece 5 ve 19 lvl arası olan tortage ye ait kısacası dağın ufak bir kısmı.

BSC Misafiri

18.7.2011 21:58:18

0
bir bayana böyle bir oyunu inceletmek biraz abes kaçmış sanki. özet:05:55 dikkatli bakın.

BSC Misafiri

18.7.2011 21:58:00

+1
Talha kardeşimden sonraki en iyi video anlatımı ( özellikle tonlamalar) bu olmuş. Bundan önceki video incelemesine bu kadar çok artı eklenmesi beni oldukça şaşırttı.

T-MAC*1

18.7.2011 21:55:29

+1
Blade&Souls gibi dövüş sistemi olan f2p oyun çıkmadığı sürece,bana oyun oynamak haram gibi :\\ AoC'da cacık çıktı,ota b*ka para :\\ İnceleme için teşekkürler

BSC Misafiri

18.7.2011 21:43:59

0
Şu güzel sitenin iğrenç ayak takımı gibi diksiyondu, ses tonuydu konusuna hiç girmeyeceğim çünkü baydı artık, herşey ortada zaten.Kesinlikle bugüne kadar sitede gördüğüm en iyi incelemelerden biri olmuş. Oyuna gelirsek artık birçok firmanın oyuncuları aptal yerine koymaya çalıştığı belli oluyor.Ha oyuna aylık para vermişiz, ha gidip premium kılıç almışız dükkandan.Ne değişir? Oyuncunun gözüne soka soka kazık atmaya çalışması Funcom'a yakışmıyor, aksine gelecek oyunlarına kötü gözle bakmamı sağladı.Zihniyet değişmezse elbet bir gün Secret World'de bu yollara düşecek ne yazık ki...

BSC Misafiri

18.7.2011 21:38:37

+3
Aion,Rift ve LotrO incelemeside isterik.

Okisht

18.7.2011 21:37:48

0
Bayan bir önceki incelemesine böre bayağı geliştirmiş kendini. oyunda daha dikkat çekici olduğundan olabilir bu inceleme izletti kendisini. ayrıca sanırım mmorpg incelemeleri devam edecek. Yaz günü sıkılan oyun arayışına giren bünyeler için ilaç oluyor doğrusu.

Barxxx

18.7.2011 21:26:38

0
Sanırım ilk video incelemeniz açıkçası seslendirme oldukça başarılı olmuş.Tonlamalarınız gayet yerinde gerçekten ama söylemek zorundayım bence göğüs espirisi çok kötü olmuş, duraksamalarınız çok anlamsız kaçmış Erdiç de arada bir böyle şeyler yapıyor ama onunkiler çok doğal ve komik oluyor. Bu pek olmamış bence.

Arthur_Morgan

18.7.2011 21:15:49

-3
quote:

sizigidi sizi, kız sesi duyunca hemen yavşadılar. şuunlara bak
ya suraya çocuklar yorum yapmasın

Flying Dutchman

18.7.2011 21:14:55

0
Parayı veren düdüğü çalar. F2P olsa bile bu degismiyor ne yazık ki.

balcs

18.7.2011 21:11:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: husonman sizigidi sizi, kız sesi duyunca hemen yavşadılar. şuunlara bak
husonman asıl sen kendine bak yavşa dı gibi argo ve terbiyesiz sözleri kullanan sensin

balcs

18.7.2011 21:10:16

0
Beril Sergün'ünde dediği gibi Premium olayı oyuna büyük bir eksi olmuş.İncelemeyi oldukça başarılı buldum başka oyun türlerindede görmek isteriz Beril Sergün'ü.

husonman

18.7.2011 21:08:55

-21
sizigidi sizi, kız sesi duyunca hemen yavşadılar. şuunlara bak

Arthur_Morgan

18.7.2011 21:04:39

0
güzel inceleme. gerçekten bsc ekibi çok iyi iş çıkarıyor :))

mezka

18.7.2011 21:02:44

0
güzel inceleme ve başka online oyunları incelemeleri bekliyoruz

hell77

18.7.2011 21:00:58

+1
çok güzelmiş inceleme XD teşekkürler

CloserTR

18.7.2011 20:54:12

0
ehehe gerçekten güzel inceleme olmuş :) ağzınıza sağlık :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Age of Conan: Unchained 5/10 16 oy
KÜNYE
Age of Conan: Unchained
Editör Notu: Kötünün iyisi.
6,5 Puan
2.0
1
OY
1
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız