Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

lichess

lichess, Android için geliştirilmiş bir satranç oyunudur. Android akıllı cihazınızın rahatlığında tüm Dünya'dan binlerce kullanıcıya karşı hızlı bir maç yapın. Bunun yanı sıra, yazışma yoluyla oynamak isteyip istemediğinizi (yani zaman zaman hamle yapmak: acele yok, baskı yok) veya bir zamanlayıcı ile oynamayı tercih edebilirsiniz (süre bittikten sonra kaybedersiniz). Toplamda, satranç oynamak için yarım düzineden fazla farklı yol bulacaksınız.
 
İdeal olarak, her zaman ihtiyatlı olan binlerce kullanıcıya karşı oynayacak olsanız da, AI'ya karşı pratik yapabilirsiniz. Bu, özellikle İnternet bağlantınız olmadığında yararlıdır. Birkaç AI zorluk seviyesi arasından seçim yapın, böylece stratejinizi yavaş yavaş geliştirebilirsiniz.
 
lichess, Android için en iyi satranç uygulamalarından biri. Büyük topluluk, neredeyse her zaman iyi bir oyuna hazır. Değilse, AI'ya karşı çeşitli oyun modlarında istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

bulmaca macera platform satranç
Baby Panda's Café Tennis Clash
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
lichess 0 / 10 0 oy
KÜNYE
lichess
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız