Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zombie Anarchy: Survival

Aksiyonu bol hayatta kalma stratejisi oyununda amansız bir yaşam mücadelesine gir. Dünyadaki son insanları bulup kıyamete karşı açtığın savaşta onlara hayatta kalmanın püf noktalarını öğret. Kampını baskıncı ordularından korumak için savunmalar inşa et ve çevrimiçi çok oyunculu görevlerde canlılarla savaş. Dünyanın sonunu getiren enfeksiyonun sırrını araştırırken şehirde gezinen hortlak gruplarını öldür.
 
ZOMBIE ANARCHY™'deki Özellikler:
 
Her zombizedenin, keşfedilmesi gereken eşsiz bir savaş becerisi ve geçmişi vardır. Gizemli Kane'den okçu Rosie'ye, karakterlerin hiçbiri göründüğü gibi değil.
 
Kampı savun
 
Kıyamette kaynak bulmak zor. Gözetleme kulesi, alev silahı ve daha pek çok ölümcül savunma sayesinde düşmanlarının kampına girip kaynaklarını almasını engelle.
 
Kaynak toplamak için zombi istilasına uğramış kampları imha et ve aksiyon dolu taktiksel görevlerde oynadıkça yüzleşeceğin, gittikçe gelişen canavarları öldürmek için ateş et.
 
Kıyamete hazır kamyonetinden ateşleyebileceğin boru bombaları, patlayıcı çanta ve diğer yok edici savaş silahlarının kilidini açmak için Zombi Avı mini oyununda hortlakları vur.

hayatta kalma macera
War Planet Online Empire War: Age of Heroes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Zombie Anarchy: Survival 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Zombie Anarchy: Survival
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız