Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wizard Legend: Fighting Master

Wizard Legend: Fighting Master, sizi yetenekli bir sihirbazın yerine koyan mücadele gerektiren bir roguelike'dır. Öncülü muhteşem Archero'ya çok benzer. Amacınız, şeytani bir 'tatlı şirketi' oluşturan giderek daha zorlu seviyelerde yükselmek ve sihir becerilerinizi kullanarak yolunuza çıkmaya cesaret eden tüm düşmanları yenmektir.
 
Wizard Legend: Fighting Master'ın oynanışı çok basittir: ekranın alt kısmında bulunan sanal oyun çubuğunu kullanarak farklı seviyelerde hareket etmektir. Kahramanınız en yakın düşmana otomatik olarak saldıracaktır, bununla birlikte bunu gerçekleştirebilmek için kahramanınız tek bir yerde sabit kalmalıdır. Yendiğiniz her bir düşman başına para kazanırsınız ve bu parayı öldükten sonra kullanabileceğiniz geliştirmelerin kilitlerini açmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, yeni bir oyun başlattığınızda kaybedeceğiniz geçici yeteneklerin kilitlerini açmak için kullanabileceğiniz tecrübe puanları kazanabilirsiniz.
 
Wizard Legend: Fighting Master'ın en havalı yanı ise maceranızda farklı rotalar seçebilmenizdir. Bu, daha iyi ödüller kazanmak için daha zorlu mücadelelere erişme olanağı sunar.

platform macera
Ludo Talent Bitcoin Pop
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Wizard Legend: Fighting Master 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Wizard Legend: Fighting Master
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız