Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

With Heroes

With Heroes oyununda her türden karakter arasında heyecan verici savaşlarda yarışın. Bu oyunu benzersiz kılan şey, karakterlerin çoğunun Napolyon veya Beethoven gibi ünlü tarihi şahsiyetler olmasıdır.
 
İlk birkaç seviyede sadece birkaç karakter seçmeniz gerekse de, oynadıkça ödüller kazanabilir, içinde yeni karakterler bulunan hazine sandıklarının kilidini açabilir ve onları takımınıza ekleyebilirsiniz.
 
With Heroes otomatik savaşlar yer alır, ancak yine de ana menüdeki seçenekleri ayarlayarak bir strateji oluşturabilirsiniz. Savaş başlamadan önce hangi kahramanların savaşa gönderileceğini, savaş alanındaki konumlarını ve hangi saldırıları kullanacaklarını seçebilirsiniz. Stratejinizi planlayın ve ardından bu oyunun PvP savaşlarında takımlarınızın dünyanın her yerinden oyunculara karşı ne durumda olduğunu görün.
 
Hepsinden öte, her kahramanın, karakterinizin güçlü yönleri üzerinde oynamak ve düşman takımı yenmek için diğer takım üyelerinin yetenekleriyle birleştirebileceğiniz benzersiz saldırıları vardır. With Heroes oyununda sihirle dolu bir evrene girin, tarihin her yerinden karakterlerden oluşan bir ekip oluşturun ve heyecan verici savaşları tamamlayın.

ryo aksiyon macera
House of Poker Epic Merge Heroes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
With Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
With Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız