Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer Combat Cards

Warhammer Combat Cards, Warhammer 40.000 evreninde geçen ve iki oyuncunun internet üzerinden heyecan verici strateji düellolarında karşı karşıya gelebileceği bir kart oyunudur. Ama bunu yapmadan önce, belli ki, kart destenizi bir araya getirmeli ve özelleştirmelisiniz.
 
Warhammer Combat Cards'ndaki oyun sistemi, klasik Citadel Combat Cards'a (her ne kadar daha basit olsa da) çok benzer. Oyundaki ana fikir, 'Savaşın Efendisi' düşmanını alaşağı etmek, bunun için normalde önce onun korumasını ortadan kaldırmanız gerekecek. Neyse ki, savaş destenizi bir araya getirmek için kullanabileceğiniz Warhammer 40.000 'den en ikonik minyatürlerin bazılarının fotoğraflarını görüntüleyebileceğiniz düzinelerce kartınız olacak.
Warhammer Combat Cards'nda, büyük klasikler de dahil olmak üzere Warhammer 40.000 evrenindeki sekiz farklı fraksiyondan kart toplayabilirsiniz: uzay denizcileri, orklar, eldar, nekronlar, tiranlar ve Kaos lordları. Her fraksiyon için, her biri benzersiz, kendi özel becerileri ve nitelikleri olan 10 'dan fazla kart bulacaksınız. Ve tabi ki, her kartta, ilgili minyatürün yüksek kaliteli bir fotoğrafı yer alır.
 
Warhammer Combat Cards, hızlı ve eğlenceli savaşların basit bir oynanışına sahip bir kart oyunudur. Ayrıca, İnternet üzerinden veya yapay zekaya karşı tek başına başkalarına karşı oynayabilirsiniz. Ve savaşları kazandıkça dünya sıralamasına tırmanabilirsiniz.

kart strateji
Warhammer Odyssey Royal Revolt 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Warhammer Combat Cards 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Warhammer Combat Cards
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız