Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warface: Global Operations

Warface: Global Operations, klasik Team Deathmatch moduna odaklanan çok oyunculu bir nişancı oyunudur. Bu kez, beş oyuncuya kadar olan iki ekip, mükemmel şekilde dengelenmiş bir PvP deneyimi sunmak için özel olarak tasarlanmış ortamlarda birbirleriyle yüzleşiyor.
 
Warface: Global Operations'daki kontroller, bu tür için mevcut Android standartlarını karşılar. Sanal hareket çubuğu ekranın sol tarafında bulunur ve silahınızı sağ parmağınızı kullanarak yönlendirebilirsiniz. Gözetleme deliğini kullanmak için ekranın sağ tarafına iki kez hafifçe vurun ve düşmanı vurmaktan bile endişe etmeyin, çünkü bu eylem hedeflediğiniz anda otomatik olarak gerçekleşir.
 
Raundlar dört dakikadır, kısa ama heyecan verici çevrimiçi karşılaşmalar için mükemmeldir. Haritalardan bazıları ayrıca haritanın belirli alanlarını yakalamak gibi özel hedefler de gerektirir. Her durumda, gözlerinizi koyabildiğiniz tüm rakiplerden kurtulup, aynı şeyleri sizinle birlikte yapmadan önce yeterli olur.
 
Oyunlar arasında, silahlarınız için her türlü yükseltmeyi satın almak için tecrübe puanlarını ve kazandığınız parayı da kullanabilirsiniz. Aklınızda bulundurun, sadece ilk başta bir saldırı tüfeği ve bir av tüfeği kullanabileceğinizi unutmayın. Ancak, karakterinizin görünümünü kişiselleştirmek için bir dizi ek silahın yanı sıra diğer nesnelerin kilidini kademeli olarak açabilirsiniz.

nişancı aksiyon
Juggernaut Revenge of Sovering Frontline Guard: WW2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Warface: Global Operations 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Warface: Global Operations
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız