Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Vampir terörü eyleminde senin varlığın Seattle kan ticareti savaşını körüklüyor. Şehri kontrol eden yaratıklarla huzursuz ittifaklar kur ve Seattle'ın güçlü vampir gruplarını kanlı bir iç savaşa sürükleyen büyük komployu açığa çıkar.
 
Nihai Vampir Ol
World of Darkness'a gir ve seçimlerinle uyumlu ilgi çekici karakterlerle dolu bir şehirde vampir fantazini doya doya yaşa. Öne çıkan, hızlı ve büyük dövüş odaklı çarpışma sistemimizde sen ve benzersiz disiplinlerin bir silah değerindesiniz. Sen geliştikçe gücün de artacak; ama unutma ki Sahte Kılığın açığa çıkmaması için her şeyi yapmalı ve insanlığını korumalısın ya da sonuçlarla yüzleşmelisin...
 
Seattle'ın Karanlık Kalbine İn ve Elite Vampirler Arasında Hayatta Kal
Seattle ezelden beri vampirler tarafından yönetilmiştir. World of Darkness'ta orijinaline sadık kalarak yeniden canlandırılan Seattle konumlarında kurbanlarını avla. Şehrin doğuşundan bu yana varlığını sürdüren kadim kan kurucuları ve şehri yeniden tanımlayan teknoloji piyasasını yöneten yeni kanlarla tanış. Herkesin gizli emelleri olduğunu unutma ve müttefiklerini seçerken akıllı davran.
 
Huzursuz İttifaklar Kur
Seattle kan ticareti savaşında rekabet eden ve kendilerine has özellikleri ve hikayeleri olan gruplar arasından seçimini yap. Herkes seni, kimin yanında olduğuna bakarak yargılayacaktır ama unutma ki kimse elini kana bulamadan varlığını uzun süre devam ettiremez.
 
Hikayeyi Yaşa
Orijinal Bloodlines'ın yaratıcısı tarafından yazılan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, ilk oyunda yer eden hırslara hayat veriyor ve hayranların en sevdiği bazı karakterleri sizlere sunuyor.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Paradox Interactive Hardsuit Labs
HABERLER
Observation Phoenix Point
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız